Mennyire érdemes szerintetek megnézni őket?

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. január 17., kedd 21:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 17., kedd 20:27
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 17., kedd 16:32
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nézd vissza még egyszer, mert az ázsiai srác az egyik jelenetben mutatja Maevenek, hogy új történet szálat kapott és az egész szökése le volt írva. Ford pedig lehet, hogy Android formában fog visszatérni, mert mikor Arnold kinyírta a csajt, akkor a háttérben készült egy Android, egyes teóriák szerint saját magát készítette.Kerlon írta:Westworld S01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annyira boldog vagyok, hogy nem olvastam soha spoilert és egyben daráltam le. Teljesen összefügg minden nagyjából csak pár elgondolkoztató dolog maradt: Maeve akkor most öntudatra ébredt vagy sem? Mert visszament végül magától. Wyatt-Dolores akkor most skizo? Illetve akkor Ford végül engedett Arnold 35 évvel ezelőtti kívánságának és tönkre vágta a parkot és szabadjára engedte az androidokat?
Amúgy meg hatalmas logikai bukta Maeve "felemelkedése". Mindenféle biztonsági protokoll meg stb van, aztán 3-4 részen keresztül két szerelővel is azt csinált, amit akart.
7,5/10
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 17., kedd 16:04
amúgy más is írhat de én csak norbira emlékszem, hogy írt rólacsabi* írta:norbi, te nezted itt a shamelesst ha jol emlekszem. tudsz hasonlo(an jo) sorozatot ajanlani?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. január 17., kedd 15:02
Az már megvolt a Mad Max-el.aztán majd jöhetne valami főszerep egy top rendezővel
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 17., kedd 15:01
Jaj, hát az Oscart kerülje el a kecibe, hát azoknál kevesebb rossz film van. Bűzlenek előre.ziro4vr írta:Legkarizmatikusabb színész jelenleg szerintem, nekem kifejezetten tetszik, hogy nem megy rá görcsösen az oscárra. Sorozatozik, mellékszerepel, aztán majd jöhetne valami főszerep egy top rendezővel.
Taboo nekem is tervben van, de még a sherlockot be kéne fejezni, meg homeland is van.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 17., kedd 14:57
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. január 17., kedd 14:47
Realista24 írta:Ja hogy ők ilyet is tudnak?Hardy és az apja írták,Akkor egy újabb kalapemelés előtte, kíváncsi vagyok az évad végére merre változik a véleményem.
Nekiállhatna forgatókönyveket is írni, ha tartják a szintet, netán emelik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 17., kedd 14:36
Ja hogy ők ilyet is tudnak?Hardy és az apja írták,
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. január 17., kedd 14:34
Mondod te, aki 10 pontot adott a Daredevil második évadára.Realista24 írta:Ez a Taboo valami zseniális volt, mármint az első része. Nem tudom kinek a műve, meg melyik csatorna rendelte be, de minőség a javából, és ez nagyban Hardy érdeme. És egyben egy gondolatot is ébresztett benne, botrány az, hogy sorra készülnek a képregényhősös szarok, meg a remakek tucatszínészekkel, Hardy meg középszerű filmeket húz fel az átlagos szintről kicsivel jobbra a képességeivel, közben pedig egy zseni a faszi.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. január 17., kedd 11:10
Ezt adom. Estere tervben is van a masodik resz.Realista24 írta:Ez a Taboo valami zseniális volt, mármint az első része. Nem tudom kinek a műve, meg melyik csatorna rendelte be, de minőség a javából, és ez nagyban Hardy érdeme. És egyben egy gondolatot is ébresztett benne, botrány az, hogy sorra készülnek a képregényhősös szarok, meg a remakek tucatszínészekkel, Hardy meg középszerű filmeket húz fel az átlagos szintről kicsivel jobbra a képességeivel, közben pedig egy zseni a faszi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 17., kedd 10:55
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 16., hétfő 22:13
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. január 16., hétfő 21:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 16., hétfő 18:21
HozzászólásSzerző: nmate » 2017. január 16., hétfő 15:11
Ripacskodo faszsag lett az egesz sorozat.Demes írta:Sherlock 4 évadzáró
A kevesebb néha több, szerintem közepesre sikeredett a vége.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Moriarty viszont minden pillanata aranyat ér, annyira hiányzik a sorozatból sajnálom hogy kiírták.
A legvégén Watson feleségének a videója nekem már kicsit túl nyálas volt illetve az egész részt túlbonyolították, úgy érzem hogy túl sokat akartak elérni az írók, túl okosak akarnak lenni
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. január 16., hétfő 14:47
Most nezem es tenyleg ott van...na ma bolondot csinaltam magambol...szoval jo sorozatNorbii írta:Csak meghivoval igen, de eredetiben is fel van toltve bithumenen.numberone1 írta:Szoval ezert, mert a bithumenen csak a szinkronos van fent. Nagyabol vegig neztem a legjobb es a legnezettebb sorozatokat es egyedul HoC-nal hianyzik az angol verzio, a tobbinel fent van az osszes evadok.
Az ncore-ra csak meghivoval lehet regisztrani?
http://bithumen.be/browse.php?c26=1&gen ... &vxx=49f42
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. január 16., hétfő 14:44
muszájnumberone1 írta:muszaly
Igen!numberone1 írta: Az ncore-ra csak meghivoval lehet regisztrani?
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. január 16., hétfő 14:44
Csak meghivoval igen, de eredetiben is fel van toltve bithumenen.numberone1 írta:Szoval ezert, mert a bithumenen csak a szinkronos van fent. Nagyabol vegig neztem a legjobb es a legnezettebb sorozatokat es egyedul HoC-nal hianyzik az angol verzio, a tobbinel fent van az osszes evadok.
Az ncore-ra csak meghivoval lehet regisztrani?
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem