https://www.youtube.com/watch?v=DPJxlswYM5o
Itt van Ronaldo összes labdaérintése és megmozdulása. Mondjátok el, hogy mit láttok. Mert azok, akik egyszer megnézték a meccset és jól van, azoknál előfordul, hogy az idő kicsit elhomályosítja a dolgokat.
Engem az zavar a legjobban, hogy a Real Madrid szurkolói a legnagyobb játékosokkal szemben is sokszor úgy viselkednek, úgy beszélnek róluk, hogy nem igaz. Mostanában CR van elővéve állandóan. Minden meccs után megy a sárdobálás rá. Most komolyan, ezután a meccs után is pörögnie kell ennek a topicnak? Mert jóformán itt mindig csak a kritizálás megy.
Csak tudnám, hogy miért van az, hogy a Barcelona szurkolói sokkal nagyobb tisztelettel és türelemmel vannak a saját játékosaik irányába, és nagyobb megbecsülést kap Messi, mint nálunk Cristiano? Ha Messinek van 10 szar meccse egymás után, akkor is kitartanak mellette, oké, leírják, hogy szarul játszik, nem megy neki, de érezhető, hogy náluk Messit jobban megbecsülik és értékelik, itt inkább egyből a kritizálás megy, meg kiöregedett, szart se érünk a jelenlétével, haszontalan a játéka, állandóan elesik, és még sorolhatnám...
Nem mondom, hogy jól játszott tegnap. De azt sem, hogy kilógott a csapatból, mert ez nem igaz. Ő is hibázott párszor, de rengeteget járt vissza, hajtott, küzdött, próbálkozott, párszor lefordult az emberéről, sőt, az utolsó védőt is bebőrözte, csak jött Nzonzi és lendületből leütközte és megszerezte a labdát. Veszélyesen futballozott.
Nem vagyok CR hívő és nem védeni akarom, de mérhetetlenül felidegesít, ha valaki rászáll és bűnbakként állítja be őt.
Mindenki tudja, hogy megöregedett, én is látom, hogy már nem jönnek be úgy a cselei, mint régen, de attól még lehet türelemmel és tisztelettel lenni felé, úgy, ahogy pl. a katalánok szurkolói bánnak Messivel.