Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 17., kedd 12:19

Realista24 írta: Nem.
A Sevilla szurkolok utaljak a Realt. A Betis csapatának szurkolói vannak közelebb hozzánk. Igy helyes.
Ezért is nem csapkodtak meg minket gondolom amikor az ultrak között álltunk sorban es csak mosolyogtak ránk
:D :D :D de vicces is volt. Mondjuk egy ket Puta Madrid elhangzott azert.
:goat:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. január 17., kedd 11:55

Jelenleg "elég jó" formában is vannak, 6 meccsen 5 győzelem 1 döntetlen, 21 lőtt gól, most érdemes lesz figyelni mert a Milannal majd a Fiorentinával játszanak.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. január 17., kedd 11:27

Találjuk meg a rosszban a jót...Hol meríthetünk a későbbiekben sokat ebből a hétvégi vereségből?
Hát a Bl-ben...a Napoli pontosan ezt fogja játszani és a hangulat sem lesz különb digóföldön.
Persze másként működik a Napoli felállás szempontból, de taktikailag rengeteg hasonlóság van a két csapat között, és az erősségeik is hasonlóak. Mindkét csapat remek szezont fut, nem lesz kevésbé sétagalopp mint az elmúlt másfél hetünk. Még ha a bernabeuban tarolunk is, akkor sem mehetünk biztosra idegedben...
Egy hónap van a meccsig, Zizouék már nyilván gőzerővel kacsingatnak oda is, én még ma realizáltam :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 17., kedd 11:20

Isak ügynöksége = Modric ügynöksége.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. január 17., kedd 9:15

csabi* írta:nekem meg a hazai adja nagyon, de ki az a name?

:mrgreen:

Mindegy, Hámesznél lassabb nem lehet. :lol:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 17., kedd 9:04

nekem meg a hazai adja nagyon, de ki az a name?

:mrgreen:
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. január 17., kedd 8:37

A hazai nagyon ratyi, de a másik kettő meg kumma jó.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 17., kedd 8:28

R.M.C.F írta:U
COPE | Courtois elmondta a csapattársainak, hogy megőrül a Realért. A felesége Madridban él, és a kislánya is ott jár iskolába.

Ki az a @@@@@ aki nem őrül meg a realért?
Hegyi, most még, majd megint fog :mrgreen:

Amúgy ezt a hírt én úgy olvastam, hogy a Cope szerint közölte a csapattársaival, hogy a nyáron eligazol és a Real a célállomása. Conte pedig azt mondta, hogy miért engedné el a legjobbjait?

Kezdődik a bajnokság második fele, az AS lélektani előnyről ír, mondván, hogy a Barca, Atma és Sevilla ellen is hazai pályán kell majd játszanunk, és 3 kiesés elleni csapat ellen pedig idegenben.

Ez utóbbi mondjuk veszélyes is lehet, hiszen az életükért küzdenek. Kérdés, hogy ellenünk akarják-e megmutatni...(költői kérdés)

Ez meg, hogy Ramos mit is kapott az arcba:
https://pbs.twimg.com/media/C2VMN-gWQAEjUkQ.jpg

Újabb mezes kép:
https://pbs.twimg.com/media/C2VAWEBXEAEHLWH.jpg
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 17., kedd 7:56

U
COPE | Courtois elmondta a csapattársainak, hogy megőrül a Realért. A felesége Madridban él, és a kislánya is ott jár iskolába.

Ki az a @@@@@ aki nem őrül meg a realért?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. január 17., kedd 7:33

http://index.hu/sport/futball/2017/01/1 ... ju_madrid/
jó kis cikk.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. január 16., hétfő 14:32

Realista24 írta:...
Ezt toled kerdeznem, h erzed ezt.
Gondolod, h Perez iden nyaron rafogrepulni de Geara, es lerakja a kivasarlasi arat? A tobbi igazolast pedig rahagyja Zizoura? :hmmm:
Nekem van egy ilyen erzesem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 16., hétfő 13:35

Kód:

Oké, ezért még nem kéne Ramost anyázni, de neki is el kell fogandia, hogy a Sevilla stadionjában ő sosem lesz sevillai, és amiért a Realba igazolt, utálják. 
39 meccset jatszott a sevillaba, aztán elétoltak egy szerződést, amire nemet mondott.
Aztán jött a Real és kifizette azt a 27 gurigát vagy mennyit amiért ki lehetett vásárolni.
Erre az ultrák, akiknél mint minden radikális csoportnál, az élet vagy fekete vagy fehér, elkezdték gyűlölni.
Hát igy van ez. Álltalánosságban azt mindig jobban gyűlölik akit azelőtt szerettek.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. január 16., hétfő 13:25

rashidm írta:Ez az Aleksander Isak vagy kicsoda (svéd gyerek) akkor jön hozzánk nyáron (gondolom kölcsönbe megy valahova)?
Semmi hivatalos eddig, de én személy szerint 2018ig(lehet inkább 2019) nem látom értelmét, hogy nálunk legyen. Addig meg kitudja mi lesz belőle. :hmmm:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 16., hétfő 13:09

Ez az Aleksander Isak vagy kicsoda (svéd gyerek) akkor jön hozzánk nyáron (gondolom kölcsönbe megy valahova)?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 16., hétfő 11:22

ericco írta:
Realista24 írta:Nem.
A Sevilla szurkolok utaljak a Realt. A Betis csapatának szurkolói vannak közelebb hozzánk. Igy helyes.
Ezért is nem csapkodtak meg minket gondolom amikor az ultrak között álltunk sorban es csak mosolyogtak ránk egy kapuval elneztuk a saját sorunkat.
Én is a klubra értettem, nem a városra. Fogalmazhattam volna pontosabban is :)

Febrárban nápolyi szurkolók közé ne kerüljünk véletlenül. Az nem lenne ennyire happy end szeirntem :mrgreen:
Az megoldható. De márciusban nehezebb lesz kikerülni őket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 16., hétfő 11:20

Realista24 írta:Nem.
Ezért is nem csapkodtak meg minket gondolom amikor az ultrak között álltunk sorban es csak mosolyogtak ránk egy kapuval elneztuk a saját sorunkat.
Én is a klubra értettem, nem a városra. Fogalmazhattam volna pontosabban is :)

Febrárban nápolyi szurkolók közé ne kerüljünk véletlenül. Az nem lenne ennyire happy end szeirntem :mrgreen:
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 16., hétfő 11:17

ericco írta:
A Sevilla szurkolók ismét sértegették Ramost, Rakiticset és Dani Alvest pedig magasztalták.
Ezen is túl kéne magát tennie Ramosnak és a madridi sajtónak is. Egy, Sevillában utálják a Realt. Ezen nincs is mit ragozni.
Kettő, Ramos fiatalon lelépett onnan, alig játszott a nagy csapatban. Mire fel váraj el, hogy szeressék őt ott? Mert havonta lenyilatkozza, hogy ő sevillai, meg andalúz dalokat énekel mindenfelé. Rakitic és Dani Alves nyert is valamit a Sevillával, sokkal több időt töltöttek ott el. Oké, ezért még nem kéne Ramost anyázni, de neki is el kell fogandia, hogy a Sevilla stadionjában ő sosem lesz sevillai, és amiért a Realba igazolt, utálják. Ez van. Menjen bikaviadalra, ott lehet szeretni is fogják, mert ott nem az ellenséget fogják benne látni.
Nem.
Ezért is nem csapkodtak meg minket gondolom amikor az ultrak között álltunk sorban es csak mosolyogtak ránk
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 16., hétfő 9:40

A Sevilla szurkolók ismét sértegették Ramost, Rakiticset és Dani Alvest pedig magasztalták.
Ezen is túl kéne magát tennie Ramosnak és a madridi sajtónak is. Egy, Sevillában utálják a Realt. Ezen nincs is mit ragozni.
Kettő, Ramos fiatalon lelépett onnan, alig játszott a nagy csapatban. Mire fel váraj el, hogy szeressék őt ott? Mert havonta lenyilatkozza, hogy ő sevillai, meg andalúz dalokat énekel mindenfelé. Rakitic és Dani Alves nyert is valamit a Sevillával, sokkal több időt töltöttek ott el. Oké, ezért még nem kéne Ramost anyázni, de neki is el kell fogandia, hogy a Sevilla stadionjában ő sosem lesz sevillai, és amiért a Realba igazolt, utálják. Ez van. Menjen bikaviadalra, ott lehet szeretni is fogják, mert ott nem az ellenséget fogják benne látni.
Merci Zizou!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 15., vasárnap 17:10

Mondjuk én Weiglt mondanám, olcsóbb, fiatalabb, jobb is lehet akár, de az olasz is kiváló minőség.
Ezt adom. Nem vagyok nagyon oda a német futballistákért, kivétel van persze mondjuk Kroos, de mondhatnék mást is, de legalább is amit a borussiaba mutat, nekem már most jobban tetszik mint Verratti.
A bayern ellen hibátlan volt. Hibátlan.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 15., vasárnap 17:06

palesz77 írta:Szerintem nem is Pirlora hajaz a játéka, a két 16-os között bejátssza az egész pályát, mindenhol ott van általában, bár tényleg mélyebben szeret leginkább lenni. A Metz elleni meccse, ebbe kb minden jó tulajdonsága benne van, meg úgy az egész játéka.
Igen tudom, de arra mondtam, hogy nem a védők elé való ő, mert nagyon jó irányítói tulajdonságai is vannak és a labdával sem ügyetlen. :) Amúgy Xabi is játszott btb-t és DLP-t is, azért mondtam inkább arra a posztra, mert fénykorában a spanyol is mindenhol ott volt, és nagyon jó irányítói vénája volt neki is.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Vissza: