A valtast nem a csapatra értettem hanem Cére,neki kell váltani, alakítani a játékán.Realista24 írta:Milyen valtas van ami nincs negatív hatással a keretre? Vagy kérdezhetem úgy is hogy mindig bele kell erőltetni a csapatba csak azert mert CR?dzsi91 írta:Nagyon lelassult,ami varható volt.Viszont ő ezt el akarja sumákolni ez már probléma.Kerüli a versenyfutásokat,ha meg belekerül elesik,nem biztos,hogy szándékos de nekem úgy tűnik leplezni próbálja a hiányosságait,az öregséget.A gól érzékenység nem tűnt el, egy kis váltással visszalehetne hozni az 50 gólos Cét,de ehhez először neki kell belátnia h már nem a régi.
De idén szerintem többet melózik a csapatért.
De megfordítanám a kérdést, higy rakod ki Cr-t a kezdőből úgy ,hogy az ne legyen negatív hatással a csapat játékára az öltözőre, az egész szezonunkra ami eddig elég jól alakul.
Ezeket a köröket tavaly is lefutottuk és tavaszra csak odatette,persze ez nem garantálja,hogy idén is így lesz de én úgy látom,hogy még mindig fontos tagja a csapatnak és továbbra is meghatározó szerepe van lesz a sikereinkben.Azt hogy sokat romlott természetesen látom.
Továbbra is azt mondom,ha nem akarunk egy Raul storyt időben kell lépni vele kapcsolatban ami 2018 lenne szerintem.Mert ő nem szól majd senkinek,hogy hagyjuk inkább ülök a padon,Raúl se szólt,iker se... a vezetőségnek edzőnek kéne ezt kezelni,Mourinho megpróbálta láttuk mi lett a vége, 0 kupa és szanaszét esett öltöző.
De azért mostanában visszább vett, nem akar mindenáron a középpont lenni, meccseket is ki-ki hagy, ami régebben elképzelhetetlen volt.Szóval én azért látom a fényt de lassan tényleg elkell kezdeni készülni egy Cr nélküli Realra.