Miért nem vagyok meglepvedonor írta: Igen.

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 16., hétfő 10:18
Miért nem vagyok meglepvedonor írta: Igen.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. január 16., hétfő 10:13
Ezzel nem értek egyet de majd meglátjuk..Atleticonak nagyot kéne javulnia, jelenleg egy Betis majdnem elkapta őket Madridban, nem beszélve arról h idegenben elképesztő gyengék(oké az andalúzok se túl acélosak jelenleg idegenben). Viszont ez a Sevilla meg egyre jobb, én szívesebben látnám őket dobogón.Toti írta:dehogy, ez a sevilla két-három héten belül úgy fog eltűnni a dobogorol, h öröm lesz nézni. ott most napokig megy a répahuzogatás a tegnapi eredményre.DinhoL írta:Matracosok örülhetnek ha a 4. hely meg lesz, én szinte biztos vagyok benne h a Sevilla bejön idén a top 3-ba.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. január 16., hétfő 9:14
Igen.babaking írta:Ez a Sarabia a mi Sarabiánk?Toti írta:gyerekek, ez a sarabia mikor fejlesztette így ki a balost? james szinteken mozog a beadásokkal. 2ből 2öngólt vertünk. mondjuk a tag semmi másból nem áll, mint leparkol az oldalvonalon(!) megkapja egy minimálisat befelé pöcköli a labdát, szinte álló helyzetre, h betudjon vele fordulni és baszhassa is be középre. éééééééééés, ennyi, kifújt a játéka. meg persze a pontrúgások, de mondom, menet közben is úgy csinálja, h majdnem pontrúgásként tekeri be. hát kis idegesítő az biztos, nekem nézni is az volt, már csütörtökön is.
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 16., hétfő 9:13
Ez a Sarabia a mi Sarabiánk?Toti írta:gyerekek, ez a sarabia mikor fejlesztette így ki a balost? james szinteken mozog a beadásokkal. 2ből 2öngólt vertünk. mondjuk a tag semmi másból nem áll, mint leparkol az oldalvonalon(!) megkapja egy minimálisat befelé pöcköli a labdát, szinte álló helyzetre, h betudjon vele fordulni és baszhassa is be középre. éééééééééés, ennyi, kifújt a játéka. meg persze a pontrúgások, de mondom, menet közben is úgy csinálja, h majdnem pontrúgásként tekeri be. hát kis idegesítő az biztos, nekem nézni is az volt, már csütörtökön is.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. január 16., hétfő 9:07
HozzászólásSzerző: Toti » 2017. január 16., hétfő 8:43
dehogy, ez a sevilla két-három héten belül úgy fog eltűnni a dobogorol, h öröm lesz nézni. ott most napokig megy a répahuzogatás a tegnapi eredményre.DinhoL írta:Matracosok örülhetnek ha a 4. hely meg lesz, én szinte biztos vagyok benne h a Sevilla bejön idén a top 3-ba.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. január 16., hétfő 0:14
Védhető lövés volt , nem szélre ment a lövés, ez az ő gólja volt.. ettől függetlenül talán az első hibája..Nyilacska írta:Egyébként én nem látom lepkenek a gól.
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2017. január 16., hétfő 0:05
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. január 15., vasárnap 23:33
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. január 15., vasárnap 23:26
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. január 15., vasárnap 23:25
+1El Unico írta:Januar 15. Az elso vereseg a spanyol bajnoksagban. Azert ez kemeny gyerekek.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 15., vasárnap 23:11
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. január 15., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: Toti » 2017. január 15., vasárnap 23:00
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 15., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: flori » 2017. január 15., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. január 15., vasárnap 22:43
Megy is rá a ház.hunmadridista írta:Én azon sem lepődnék meg, ha a Sevilla a következő fordulóban kikapnaToti írta:Kíváncsi vagyok jovetic fog e innentől gólt szerezni bárki ellen is. Igazi tipikus cigányság ez.
HozzászólásSzerző: flori » 2017. január 15., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. január 15., vasárnap 22:42
Én azon sem lepődnék meg, ha a Sevilla a következő fordulóban kikapnaToti írta:Kíváncsi vagyok jovetic fog e innentől gólt szerezni bárki ellen is. Igazi tipikus cigányság ez.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 15., vasárnap 22:41
Barca ellen, üres kapu. Csak figyeld.Toti írta:Kíváncsi vagyok jovetic fog e innentől gólt szerezni bárki ellen is. Igazi tipikus cigányság ez.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem