Nem egyéniség,bármekkora focista is.[/quote]
Ha az egyéniség alatt magának az embernek a személyiségét érted, akkor viszont Beckhamet se nagyon lehetne ezzel a névsorral párosítani.

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 23:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 13., kedd 22:59
Marketing ugyileg Beckham vezet valami 40 millioval evente, Ronaldo es Messi pedig 30-35 korul vannak. Az meg, hogy nem egyeniseg? bullshit. Lehet nem szeretni vagy akar utalni is, de azt hulyeseg el nem ismerni, hogy a vilag egyik legjobb focistaja.Marci írta:Ez igaz természetesen.Akkor inkább úgy mondanám,hogy soha nem lesz Ronaldo,Ronaldinho vagy Beckham közelében.Azért aki ilyen cégekkel dolgozik együtt, mint az Adidas, Pepsi, Gilette, EA Sports, stb, arra mindent lehet mondani csak azt nem, hogy nem nagy a marketing értéke. Illetve nem tudom, hogy vannak a mezeladások, de szerintem ott is simán benne van a top5-ben.
Nem egyéniség,bármekkora focista is.
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 13., kedd 22:29
Pedig az eddigi "tapasztalatok" alapján azt mondanám,hogy azok durrantak pozitívabbat,akikkel nulla elvárás volt,vagy totál ellenszenv.De baleről,többet ne.....hagyjuk. Nem ide való
Jót tett neki ez a felhajtás Bale körül.Mintha egy kicsit beleszürkült volna a José-érába.aki meg az utálat alapja,attól a szép csel is max egy botlás csak jó helyre pattant a labda és jó felé indult a játékos.....
Ez igaz természetesen.Akkor inkább úgy mondanám,hogy soha nem lesz Ronaldo,Ronaldinho vagy Beckham közelében.Azért aki ilyen cégekkel dolgozik együtt, mint az Adidas, Pepsi, Gilette, EA Sports, stb, arra mindent lehet mondani csak azt nem, hogy nem nagy a marketing értéke. Illetve nem tudom, hogy vannak a mezeladások, de szerintem ott is simán benne van a top5-ben.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 22:16
Azért aki ilyen cégekkel dolgozik együtt, mint az Adidas, Pepsi, Gilette, EA Sports, stb, arra mindent lehet mondani csak azt nem, hogy nem nagy a marketing értéke. Illetve nem tudom, hogy vannak a mezeladások, de szerintem ott is simán benne van a top5-ben.(Mondjuk Messinek sincs semmi,de ez lényegetelen.)
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 13., kedd 22:15
Dm egy rendkívül jól használható játékos,egy nagyon nagy dobás ha kizárólag arra használjuk,amiben jó. Sajnos Dm sokszor détárinak hiszi magát ....de azt nem tudja.Másik akiről még szót ejtenék az Di María.Végtelenül megutáltam az utóbbi 1,5 - 2 évben,mert tényleg egy haszontalan játékos lett,de úgy érzem Ancelotti megtalálhatja neki a megfelelő helyet,a támadó hármas mögött.
Rendkívül jó dokkmunkás,nagyon gyors,és könnyedén be tud segíteni a védekezésben.Talán jót tenne neki is egy kis "letisztulás",mint Ronaldonál mert tényleg hajmeresztően buta néha,pedig a képességei alapján minimum egy Robben szint.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 13., kedd 22:10
szerintem jobb lehet mint ronaldo idővel,de ezt félve merem leírni,mert ostoba vaknak tartanak akkor.Megkockáztatom,hogy Bale jobban érzi az egyérintő,mint Ronaldo
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 13., kedd 22:04
oké hogy bale ütne mint az ipari áram
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 13., kedd 21:49
erre céloztam:Kerlon írta:Jesé és Cheryshev is aláírt 2017-ig és elvileg mindketten a nagy csapathoz tartoznak.BBeno írta:nagyon nem tetszik hogy csak morata és nacho írt alá a felnőtt csapathoz.
ott van jesé akivel várnak mert ha jön Bale akkor jobb neki kölcsönben a malagánál
de ott van casemiro aki még mindig a 26-os mezt hordja és felreppennek a pletykák hogy kölcsönbe küldenénk... minek? jó itt ahol van. annyira nem vagyunk tele szűrőkkel hogy elküldjük a felkészülés egyik legjobbját.
Morata es Nacho ma délelőtt aláírták az első csapatban való szerepléshez szükséges dokumentumokat, így immáron hivatalosan is a felnőtt kerethez tartoznak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 13., kedd 21:45
Jesé és Cheryshev is aláírt 2017-ig és elvileg mindketten a nagy csapathoz tartoznak.BBeno írta:nagyon nem tetszik hogy csak morata és nacho írt alá a felnőtt csapathoz.
ott van jesé akivel várnak mert ha jön Bale akkor jobb neki kölcsönben a malagánál
de ott van casemiro aki még mindig a 26-os mezt hordja és felreppennek a pletykák hogy kölcsönbe küldenénk... minek? jó itt ahol van. annyira nem vagyunk tele szűrőkkel hogy elküldjük a felkészülés egyik legjobbját.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 13., kedd 21:44
A Levy pont azt csinálja, amit ebben a helyzetben csinálnia kell...Hülye lenne 80-ért elengedni, ha kaphat érte 100-at is. Mivel lóvé meg van dögivel, a pénzre nincs ráutalva, ráadásul már hasznosan valószínűleg el sem tudná költeni. Perez meg szintén azt csinálja amit kell. Alkudozik, aztán ha Levy nem enged, köszöni szépen és elsétál. Majd jövőre visszamegy egy kisebb ajánlattal. Aztán, ha akkor sem megy, 2 év múlva meg egy még kisebbel...Ha még így se megy, majd elhozza ingyen és röhög a markába (Már ha egyáltalán még célpont lesz a wales-i). Persze addig valamelyik újgazdag csapat beleszólhat a dolgokba, de akkor se lesz semmi...Ha nem Bale jön, jön majd más.A baj az, h ez a zsidó Levy szórakozik velünk...egy kicsit eltévesztette a szerepét... és Pereznek télleg jobban úgy kéne viselkednie, mint aki a Realt képviseli...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 13., kedd 21:43
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 13., kedd 21:26
Toti írta:azért vicc, mert ha ajánlunk 70et akkor kérnek 80at, ha ajánlunk 80at visszadobják, h 100 kell, aztán 2 napra rá bejelentik, h legyen inkább 120Ez miért lenne vicc? Azt mondja, hogy nekik ennyit ér, ha kicsengetjük, vihetjük. Szerintem hasonló a helyzet mint a Napolinak Cavanival, az már más kérdés, hogy ott ténylegesen ki is fizették a 60 misit. Még a klub elnöke se nagyon akarta elhinni, hogy valaki tényleg kiadott érte ennyi pénzt.
ez mi?
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 13., kedd 21:26
OK. a középcsapat Tottenham SEHOL SINCS az elit Real Madridtól... a másik pedig hogy nem egy aranylabdás Ronaldoról van szó, aki már megállta a helyét minden competition-be, ahol volt, hanem egy egyszerű, mezei Bale-ről, akit 90ért vinni kéne! A baj az, h ez a zsidó Levy szórakozik velünkEgyetértek, tényleg irritálóan viselkedik a mi szemszögünkből, de ha teszem azt CR-t akarná valamelyik csapat, és Perez ragaszkodna így hozzá, akkor senki sem kritizálná ezért Őt. Úgyhogy szerintem meglehet érteni.
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 13., kedd 21:20
Toti írta:vmiért még mindig a tottenham keretében van...ja, mert ha a daily mail meg a mirror lehozza ezeket a híreket, azokat tényként kell kezelni...
én azért írtam, h vicc, mert cavaninál megmondták, h 60 (64?) milla a kivásárlási ár, lerakják, vihetik, de itt? tehát az összehasonlításra reagáltam.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 13., kedd 21:05
vmiért még mindig a tottenham keretében van...ja, mert ha a daily mail meg a mirror lehozza ezeket a híreket, azokat tényként kell kezelni...
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 21:04
És ha mi leszünk olyan marhák, hogy kifizetjük a 120 milliót, akkor nem neki lesz igaza? (Persze nem fizetünk ennyit.Toti írta:azért vicc, mert ha ajánlunk 70et akkor kérnek 80at, ha ajánlunk 80at visszadobják, h 100 kell, aztán 2 napra rá bejelentik, h legyen inkább 120Ez miért lenne vicc? Azt mondja, hogy nekik ennyit ér, ha kicsengetjük, vihetjük. Szerintem hasonló a helyzet mint a Napolinak Cavanival, az már más kérdés, hogy ott ténylegesen ki is fizették a 60 misit. Még a klub elnöke se nagyon akarta elhinni, hogy valaki tényleg kiadott érte ennyi pénzt.
ez mi?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. augusztus 13., kedd 21:03
ja, mert ha a daily mail meg a mirror lehozza ezeket a híreket, azokat tényként kell kezelni...azért vicc, mert ha ajánlunk 70et akkor kérnek 80at, ha ajánlunk 80at visszadobják, h 100 kell, aztán 2 napra rá bejelentik, h legyen inkább 120
ez mi?
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 13., kedd 20:58
azért vicc, mert ha ajánlunk 70et akkor kérnek 80at, ha ajánlunk 80at visszadobják, h 100 kell, aztán 2 napra rá bejelentik, h legyen inkább 120Ez miért lenne vicc? Azt mondja, hogy nekik ennyit ér, ha kicsengetjük, vihetjük. Szerintem hasonló a helyzet mint a Napolinak Cavanival, az már más kérdés, hogy ott ténylegesen ki is fizették a 60 misit. Még a klub elnöke se nagyon akarta elhinni, hogy valaki tényleg kiadott érte ennyi pénzt.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 20:47
Ez miért lenne vicc? Azt mondja, hogy nekik ennyit ér, ha kicsengetjük, vihetjük. Szerintem hasonló a helyzet mint a Napolinak Cavanival, az már más kérdés, hogy ott ténylegesen ki is fizették a 60 misit. Még a klub elnöke se nagyon akarta elhinni, hogy valaki tényleg kiadott érte ennyi pénzt.Ha 60 körüli összegekről lenne szó, akkor megérteném, hogy ki akar csikarni 65-öt, vagy netán 70-et. De ez vicc, hogy 100 meg 120 milliókat akar. Tuti ott hagynám őket idén nyáron, aztán jövőre megpróbálni elhozni 70 körül.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 13., kedd 20:17
Ha 60 körüli összegekről lenne szó, akkor megérteném, hogy ki akar csikarni 65-öt, vagy netán 70-et. De ez vicc, hogy 100 meg 120 milliókat akar. Tuti ott hagynám őket idén nyáron, aztán jövőre megpróbálni elhozni 70 körül.ateeemadrid írta:Egyetértek, tényleg irritálóan viselkedik a mi szemszögünkből, de ha teszem azt CR-t akarná valamelyik csapat, és Perez ragaszkodna így hozzá, akkor senki sem kritizálná ezért Őt. Úgyhogy szerintem meglehet érteni.Ennek a "majom"-nak van a kezében a döntés. Ha el akarja adni Balet, akkor eladja, ha nem, akkor nem adja. Ő diktál, mivel a játékos szerződése nála van.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem