Inkabb pont, h hasznos.___Samy___ írta:nem származik belőle hasznunk.
Ha vertunk volna egy golt a lehetosegeinkbol, akkor mar fejben is faradnanak.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. január 15., vasárnap 21:45
Inkabb pont, h hasznos.___Samy___ írta:nem származik belőle hasznunk.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 15., vasárnap 21:44
Ezt írtam 50 perce te nudli.Kerlon írta:Casemiro szerintem ebbe a felállásba sok. Inkább Kova kéne a helyére és Kroost hátrább vonni.
HozzászólásSzerző: Laudrup2 » 2017. január 15., vasárnap 21:44
Biztos vagy benne? Mert pár perce győztek meg engem, hogy idén többször használta ezt a taktikát a real___Samy___ írta:Ez a szisztéma nem elveszett ötlet, de annyira keveset volt használva, hogy egyszerűen nem származik belőle hasznunk. Nem érzik a játékosok, hogy milyen területet kell bejatszani, hova kell futni. A tanácstalanság azon látszik a legjobban, hogy mennyit várnak egy-egy passzal a srácok, főleg Kroos. Ő többször is labdát vesztett emiatt.
HozzászólásSzerző: Laudrup2 » 2017. január 15., vasárnap 21:43
Szerintem az ok leginkább Bale hiánya a szélen, rengeteg stabilitást ad a csapatnak elől és hátul egyaránt. Azért is furcsállom ezt a felállást mert szerintem nem volt jobb a széleken a Sevilla pár napja. Majd az interjúból talán kiderül.Tádám írta: Kár, hogy Zizou nem tolta már ezt kisebb meccseken, gyakorlás miatt. Mert alapból csak egy Sevilla kalibertől van létjogosultsága ennek a taktikának.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 15., vasárnap 21:42
Remelem mi. Inkabb mi menjunk a 3 pontert, ha kikapunk, akkor kikapunk, 0 vagy 1 pont majdnem mindegy, viszont ha itt nyerunk, az oriasi fegyverteny lenne. Bivalyeros ez a Sevilla.Chris írta:Szerintem is rendben van a meccs, Sevilla komoly erőt képvisel. Támadásban kéne egy fokkal többet vállalni. Kíváncsi vagyok ki mer többet kockáztatni a győzelemért.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 15., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. január 15., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. január 15., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. január 15., vasárnap 21:40
HozzászólásSzerző: Laudrup2 » 2017. január 15., vasárnap 21:40
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. január 15., vasárnap 21:39
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. január 15., vasárnap 21:39
Szerintem is, sokat adna a lendülete. A nagy tömegben ott középen 1 akár 2 játékost is könnyedén maga mögött hagy lendületből, sok pluszt adna. Plusz ha kifáradnak, jöhet Lucas is, aztán csapathatja a szélét. De egyelőre nem fog változtatni ZZ szerintem.TheBull6 írta: Keretben sincs.Kova jöhet majd. Főleg ha vezetést szereznénk, jól jöhet a kontrákhoz középről kihozni a labdát.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 15., vasárnap 21:38
De van jatekunk, csak elolrol Benzema kimozog, vagy pedig ott all CR mellett, tobb mozgas kell es beindulas. Jol jatszik a csapat.M1Ö írta:Jó dolog ez, hogy ha 20 évig játzsana, akkor sem lőne gólt a Sevilla. Védekezésben csillagos 5öst nyomunk. De k.pályán meg elöl annyira zavarja a csapatot ez a 3-5-2.. Inkább váltsunk vissza, aztán lesz ami lesz. Mert eddig nincs játékunk.
HozzászólásSzerző: Laudrup2 » 2017. január 15., vasárnap 21:37
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. január 15., vasárnap 21:37
Keretben sincs.El Unico írta:aztan johet Isco
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. január 15., vasárnap 21:36
"A kispad: Casilla, Danilo, Kovacic, Asensio, Mariano, Morata, Lucas Vázquez."El Unico írta:Teljesen jo ez eddig, nagyon nehez meccs, 2. felidoben picivel tobb kell, voltak helyzetecskeink, a ket felfuto Marceloval es Carvajallal jok vagyunk a szeleken, kapjak a keresztlabdakat, csak onnan nem igazan sikerul a beadas, foleg hogy CR van bent csak mivel Benzema sokat jar ki a szelekre. Jo lesz ez. Picit tobbet kell majd vallalni, aztan johet Isco
HozzászólásSzerző: Laudrup2 » 2017. január 15., vasárnap 21:36
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 15., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. január 15., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 15., vasárnap 21:34
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem