DiplomatikusNyilacska írta:Mata éppen a héten nyilatkozta hogy sehol se érezte magát ilyen jól mint most.

Premier League
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Premier League
Mata szerintem rohadt intelligens labdarúgó és technikailag is kiváló, de ő is csak néhány rendszerben tud kiteljesedni. Most a MU valami 433 félét játszik, amiben az Mkhitaryan és Martial a szélen jobb teljesítményre képes, ezért nem meglepő, hogy csak pados a spanyol.
Szerintem még egy nyár, -200 millió beleölt font, aztán elgondolkoznak majd, ha csak nem lesz Guardiolába annyi gerinc, hogy lemond magától.'Az írta:kivancsi vagyok meddig turik ezt a citynel egyebkent. ertem en, hogy pep oriasi nev, meg stb, de tulajdonkeppen minden kicsit erosebb csapat lecumiztatja oket, eleg csunyan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Koeman jól benyult ebbe a fiatalítás dologba.
Így kell debütálni
Így kell debütálni

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
kivancsi vagyok meddig turik ezt a citynel egyebkent. ertem en, hogy pep oriasi nev, meg stb, de tulajdonkeppen minden kicsit erosebb csapat lecumiztatja oket, eleg csunyan.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
Mata éppen a héten nyilatkozta hogy sehol se érezte magát ilyen jól mint most.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
De nem fejben es labdatartasban se szokott gondot okozni a lassusaga. Martialnak meg picit meg gyurnia kell ahhoz h mata kozeleben legyen hasznossagban.Nyilacska írta: Az a baj hogy lassú. És most a martial Mkhitaryan duó jó formában is van így sansza sincs
Mas baja lehet inkabb vele. Mar akkor eladta matat mikor folyamatosan huzta ki a chelseat a szarbol..raadasul hazarddal nagyon ereztek egymast.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Vagy visszarántják a Barcábaziro4vr írta:1-2 sikertelen év, aztán megy az usába vagy kínába. Így is rég oda a fantasztikus, top edző imidzse.Remy írta:Guardiola egy zseni. Rosszabbul teljesít, mint Pellegrini.![]()

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
ügyes kis játékos, és nincs is beszarva
Az a baj hogy lassú. És most a martial Mkhitaryan duó jó formában is van így sansza sincsNorbii írta:Mata ugylatom rughat akarmennyi golt es adhat assistot de kezdo mou alatt mar nem lesz.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Davies mit letolt
Óriási játék volt.

Óriási játék volt.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Norbii
Mata ugylatom rughat akarmennyi golt es adhat assistot de kezdo mou alatt mar nem lesz.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
#mufc: De Gea, Valencia, Jones, Rojo, Darmian, Carrick, Herrera, Pogba, Mkhitaryan, Martial, Ibrahimovic
#LFC: Mignolet, Alexander-Arnold, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Can, Wijnaldum, Lallana, Firmino, Origi
El kell kapni a Poolt.
#LFC: Mignolet, Alexander-Arnold, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Can, Wijnaldum, Lallana, Firmino, Origi
El kell kapni a Poolt.

- Norbii
Inkabb rosszabbul teljesit maldini. A 3 kozul pelle volt a legkorektebb meg igy is..de neki is kijutottak a buta hibakbol.
Mourinho nem viccel. Felpumpalta sebességel a kezdőt. Odaát se coutinho se sturidge se clyne.
Amúgy vicces, de szerintem Mourinhoval egy kalap alátartoznak. Mindegyik egy arrogáns képmutató farok, egy taktikával, képtelenek megújulni, mindig mást hibáztatnak, valakit mindig kiutálnak a csapatból stb stb stb... Csak míg Mourinho relatív bevállalta a rossz fiú szerepet, addig Pep a sajtó közreműködésével egy jó megítélésű edző lett, aki szerintem rendkívül kétszínű. Amúgy a Citynek szerintem rossz összetételű a kerete is (ezt leszámítva még simán versenyben kéne lenniük a bajnoki címért).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
1-2 sikertelen év, aztán megy az usába vagy kínába. Így is rég oda a fantasztikus, top edző imidzse.Remy írta:Guardiola egy zseni. Rosszabbul teljesít, mint Pellegrini.![]()
Nem illik.
Nem lepődök meg az Everton játékán. Kontra foci és be is jönnek. Kétszer elmentek a kapuig két gól. Guardiola meg passzolgat jobbra balra csak előre nem.
Ajándék volt az Everton mixen be is húztam. Csak kár hogy a szelo kuka más csapat miatt
Ajándék volt az Everton mixen be is húztam. Csak kár hogy a szelo kuka más csapat miatt
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
guardiola egy túlértékelt szar edzo amit mar a barcas korszaka alapjan is sejteni lehetett de a munchenes ideje utan mar tudni is. kb annyi koze volt a barca szarra nyeresenek mint a palyamunkasoknak
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Guardiola egy zseni. Rosszabbul teljesít, mint Pellegrini.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
MesQueUnClub írta:Szerintem azért ezt ne kiabáljuk el.Nyilacska írta:Bucira fogja verni a Sevilla ezt a viccen kívül championship szintű leicestert
Ha úgy játszanak ahogy ellenünk(bár a madrid sajnos mint sok meccsen nem adott ki messze magából mindent csak a vége felé) akkor megverik......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.