Vagy visszarántják a Barcábaziro4vr írta:1-2 sikertelen év, aztán megy az usába vagy kínába. Így is rég oda a fantasztikus, top edző imidzse.Remy írta:Guardiola egy zseni. Rosszabbul teljesít, mint Pellegrini.![]()

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. január 15., vasárnap 16:15
Vagy visszarántják a Barcábaziro4vr írta:1-2 sikertelen év, aztán megy az usába vagy kínába. Így is rég oda a fantasztikus, top edző imidzse.Remy írta:Guardiola egy zseni. Rosszabbul teljesít, mint Pellegrini.![]()
HozzászólásSzerző: Buitre » 2017. január 15., vasárnap 16:11
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2017. január 15., vasárnap 16:09
Az a baj hogy lassú. És most a martial Mkhitaryan duó jó formában is van így sansza sincsNorbii írta:Mata ugylatom rughat akarmennyi golt es adhat assistot de kezdo mou alatt mar nem lesz.
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. január 15., vasárnap 16:09
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. január 15., vasárnap 16:07
HozzászólásSzerző: Caraway » 2017. január 15., vasárnap 16:06
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. január 15., vasárnap 16:04
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2017. január 15., vasárnap 16:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 15., vasárnap 16:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 15., vasárnap 15:50
1-2 sikertelen év, aztán megy az usába vagy kínába. Így is rég oda a fantasztikus, top edző imidzse.Remy írta:Guardiola egy zseni. Rosszabbul teljesít, mint Pellegrini.![]()
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2017. január 15., vasárnap 15:40
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. január 15., vasárnap 15:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 15., vasárnap 15:37
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 14., szombat 21:26
MesQueUnClub írta:Szerintem azért ezt ne kiabáljuk el.Nyilacska írta:Bucira fogja verni a Sevilla ezt a viccen kívül championship szintű leicestert
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2017. január 14., szombat 20:07
Bármit rá merek tenni.MesQueUnClub írta:Szerintem azért ezt ne kiabáljuk el.Nyilacska írta:Bucira fogja verni a Sevilla ezt a viccen kívül championship szintű leicestert
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 14., szombat 19:53
Szerintem azért ezt ne kiabáljuk el.Nyilacska írta:Bucira fogja verni a Sevilla ezt a viccen kívül championship szintű leicestert
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2017. január 14., szombat 19:44
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 14., szombat 18:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 14., szombat 15:54
Nyugi azért tapasztalatom szerinte a szennylap Mourinhoval foglalkozik és a kattintásra megy rá, aki viszont látja is a normális dolgokat az szán egy egy cikket a tényleg jól dolgozó emberekre. A legszebb Pochettinoban, hogy nem fél változtatni és eddig rendre jól is döntött. Amúgy Conte is más karakter, de ő maximálisan jól teszi a dolgát. A következő meg Sampaoli lesz, aki ha nem a Sevillával alkothat nagyot, de tuti kapni fog egy top csapatot majd idővel.sentry írta:Szerintem ő egy jó példa, hogy van egy tehetséges ügyes edző, aki szépen csendben dolgozik. Nincs semmi agymenése, nem pofázik, nem csinálja az agyát a média előtt stb. De mégis Múrinnyóról (persze több mindent letett, van múltja stb) pofázik minden sajtó (tudom, eladhatóbb) mert véletlen sorozatban játszottak pár jó meccset (többnyire fospisztoly csapatokkal. Persze tudom, Spurst pont elkapták, úgyhogy kuss a nevem). Pedig jelenleg valószínűleg Pochettino végez jobb munkát. Legalábbis szerintem.Kerlon írta:Spurs:
Utolsó 7 meccs 21 pont, 21 rúgott, 4 kapott gól. Pochettino nem kis munkát pakol le évről évre az asztalra.
Ugyan ez pl Conte, akit eddig mindenki kiröhögöt mert csak a Juvéval volt jó. Most hogy összerakta a Chelseat már felfigyeltek rá. Pedig nem lett azóta sokkal jobb edző.
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. január 14., szombat 15:47
Szerintem ő egy jó példa, hogy van egy tehetséges ügyes edző, aki szépen csendben dolgozik. Nincs semmi agymenése, nem pofázik, nem csinálja az agyát a média előtt stb. De mégis Múrinnyóról (persze több mindent letett, van múltja stb) pofázik minden sajtó (tudom, eladhatóbb) mert véletlen sorozatban játszottak pár jó meccset (többnyire fospisztoly csapatokkal. Persze tudom, Spurst pont elkapták, úgyhogy kuss a nevem). Pedig jelenleg valószínűleg Pochettino végez jobb munkát. Legalábbis szerintem.Kerlon írta:Spurs:
Utolsó 7 meccs 21 pont, 21 rúgott, 4 kapott gól. Pochettino nem kis munkát pakol le évről évre az asztalra.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem