Premier League
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
kivancsi vagyok meddig turik ezt a citynel egyebkent. ertem en, hogy pep oriasi nev, meg stb, de tulajdonkeppen minden kicsit erosebb csapat lecumiztatja oket, eleg csunyan.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
Mata éppen a héten nyilatkozta hogy sehol se érezte magát ilyen jól mint most.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
De nem fejben es labdatartasban se szokott gondot okozni a lassusaga. Martialnak meg picit meg gyurnia kell ahhoz h mata kozeleben legyen hasznossagban.Nyilacska írta: Az a baj hogy lassú. És most a martial Mkhitaryan duó jó formában is van így sansza sincs
Mas baja lehet inkabb vele. Mar akkor eladta matat mikor folyamatosan huzta ki a chelseat a szarbol..raadasul hazarddal nagyon ereztek egymast.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Vagy visszarántják a Barcábaziro4vr írta:1-2 sikertelen év, aztán megy az usába vagy kínába. Így is rég oda a fantasztikus, top edző imidzse.Remy írta:Guardiola egy zseni. Rosszabbul teljesít, mint Pellegrini.![]()

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
ügyes kis játékos, és nincs is beszarva
Az a baj hogy lassú. És most a martial Mkhitaryan duó jó formában is van így sansza sincsNorbii írta:Mata ugylatom rughat akarmennyi golt es adhat assistot de kezdo mou alatt mar nem lesz.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Davies mit letolt
Óriási játék volt.

Óriási játék volt.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Mata ugylatom rughat akarmennyi golt es adhat assistot de kezdo mou alatt mar nem lesz.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
#mufc: De Gea, Valencia, Jones, Rojo, Darmian, Carrick, Herrera, Pogba, Mkhitaryan, Martial, Ibrahimovic
#LFC: Mignolet, Alexander-Arnold, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Can, Wijnaldum, Lallana, Firmino, Origi
El kell kapni a Poolt.
#LFC: Mignolet, Alexander-Arnold, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Can, Wijnaldum, Lallana, Firmino, Origi
El kell kapni a Poolt.

- Norbii
Inkabb rosszabbul teljesit maldini. A 3 kozul pelle volt a legkorektebb meg igy is..de neki is kijutottak a buta hibakbol.
Mourinho nem viccel. Felpumpalta sebességel a kezdőt. Odaát se coutinho se sturidge se clyne.
Amúgy vicces, de szerintem Mourinhoval egy kalap alátartoznak. Mindegyik egy arrogáns képmutató farok, egy taktikával, képtelenek megújulni, mindig mást hibáztatnak, valakit mindig kiutálnak a csapatból stb stb stb... Csak míg Mourinho relatív bevállalta a rossz fiú szerepet, addig Pep a sajtó közreműködésével egy jó megítélésű edző lett, aki szerintem rendkívül kétszínű. Amúgy a Citynek szerintem rossz összetételű a kerete is (ezt leszámítva még simán versenyben kéne lenniük a bajnoki címért).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
1-2 sikertelen év, aztán megy az usába vagy kínába. Így is rég oda a fantasztikus, top edző imidzse.Remy írta:Guardiola egy zseni. Rosszabbul teljesít, mint Pellegrini.![]()
Nem illik.
Nem lepődök meg az Everton játékán. Kontra foci és be is jönnek. Kétszer elmentek a kapuig két gól. Guardiola meg passzolgat jobbra balra csak előre nem.
Ajándék volt az Everton mixen be is húztam. Csak kár hogy a szelo kuka más csapat miatt
Ajándék volt az Everton mixen be is húztam. Csak kár hogy a szelo kuka más csapat miatt
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
guardiola egy túlértékelt szar edzo amit mar a barcas korszaka alapjan is sejteni lehetett de a munchenes ideje utan mar tudni is. kb annyi koze volt a barca szarra nyeresenek mint a palyamunkasoknak
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Guardiola egy zseni. Rosszabbul teljesít, mint Pellegrini.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
MesQueUnClub írta:Szerintem azért ezt ne kiabáljuk el.Nyilacska írta:Bucira fogja verni a Sevilla ezt a viccen kívül championship szintű leicestert
Ha úgy játszanak ahogy ellenünk(bár a madrid sajnos mint sok meccsen nem adott ki messze magából mindent csak a vége felé) akkor megverik......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Bármit rá merek tenni.MesQueUnClub írta:Szerintem azért ezt ne kiabáljuk el.Nyilacska írta:Bucira fogja verni a Sevilla ezt a viccen kívül championship szintű leicestert
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Szerintem azért ezt ne kiabáljuk el.Nyilacska írta:Bucira fogja verni a Sevilla ezt a viccen kívül championship szintű leicestert
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Bucira fogja verni a Sevilla ezt a viccen kívül championship szintű leicestert