Premier League
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Re: Premier League
ügyes kis játékos, és nincs is beszarva
Az a baj hogy lassú. És most a martial Mkhitaryan duó jó formában is van így sansza sincsNorbii írta:Mata ugylatom rughat akarmennyi golt es adhat assistot de kezdo mou alatt mar nem lesz.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Davies mit letolt
Óriási játék volt.

Óriási játék volt.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Mata ugylatom rughat akarmennyi golt es adhat assistot de kezdo mou alatt mar nem lesz.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
#mufc: De Gea, Valencia, Jones, Rojo, Darmian, Carrick, Herrera, Pogba, Mkhitaryan, Martial, Ibrahimovic
#LFC: Mignolet, Alexander-Arnold, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Can, Wijnaldum, Lallana, Firmino, Origi
El kell kapni a Poolt.
#LFC: Mignolet, Alexander-Arnold, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Can, Wijnaldum, Lallana, Firmino, Origi
El kell kapni a Poolt.

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Inkabb rosszabbul teljesit maldini. A 3 kozul pelle volt a legkorektebb meg igy is..de neki is kijutottak a buta hibakbol.
Mourinho nem viccel. Felpumpalta sebességel a kezdőt. Odaát se coutinho se sturidge se clyne.
Amúgy vicces, de szerintem Mourinhoval egy kalap alátartoznak. Mindegyik egy arrogáns képmutató farok, egy taktikával, képtelenek megújulni, mindig mást hibáztatnak, valakit mindig kiutálnak a csapatból stb stb stb... Csak míg Mourinho relatív bevállalta a rossz fiú szerepet, addig Pep a sajtó közreműködésével egy jó megítélésű edző lett, aki szerintem rendkívül kétszínű. Amúgy a Citynek szerintem rossz összetételű a kerete is (ezt leszámítva még simán versenyben kéne lenniük a bajnoki címért).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
1-2 sikertelen év, aztán megy az usába vagy kínába. Így is rég oda a fantasztikus, top edző imidzse.Remy írta:Guardiola egy zseni. Rosszabbul teljesít, mint Pellegrini.![]()
Nem illik.
Nem lepődök meg az Everton játékán. Kontra foci és be is jönnek. Kétszer elmentek a kapuig két gól. Guardiola meg passzolgat jobbra balra csak előre nem.
Ajándék volt az Everton mixen be is húztam. Csak kár hogy a szelo kuka más csapat miatt
Ajándék volt az Everton mixen be is húztam. Csak kár hogy a szelo kuka más csapat miatt
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
guardiola egy túlértékelt szar edzo amit mar a barcas korszaka alapjan is sejteni lehetett de a munchenes ideje utan mar tudni is. kb annyi koze volt a barca szarra nyeresenek mint a palyamunkasoknak
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Guardiola egy zseni. Rosszabbul teljesít, mint Pellegrini.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
MesQueUnClub írta:Szerintem azért ezt ne kiabáljuk el.Nyilacska írta:Bucira fogja verni a Sevilla ezt a viccen kívül championship szintű leicestert
Ha úgy játszanak ahogy ellenünk(bár a madrid sajnos mint sok meccsen nem adott ki messze magából mindent csak a vége felé) akkor megverik......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Bármit rá merek tenni.MesQueUnClub írta:Szerintem azért ezt ne kiabáljuk el.Nyilacska írta:Bucira fogja verni a Sevilla ezt a viccen kívül championship szintű leicestert
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Szerintem azért ezt ne kiabáljuk el.Nyilacska írta:Bucira fogja verni a Sevilla ezt a viccen kívül championship szintű leicestert
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Bucira fogja verni a Sevilla ezt a viccen kívül championship szintű leicestert
Nyugi azért tapasztalatom szerinte a szennylap Mourinhoval foglalkozik és a kattintásra megy rá, aki viszont látja is a normális dolgokat az szán egy egy cikket a tényleg jól dolgozó emberekre. A legszebb Pochettinoban, hogy nem fél változtatni és eddig rendre jól is döntött. Amúgy Conte is más karakter, de ő maximálisan jól teszi a dolgát. A következő meg Sampaoli lesz, aki ha nem a Sevillával alkothat nagyot, de tuti kapni fog egy top csapatot majd idővel.sentry írta:Szerintem ő egy jó példa, hogy van egy tehetséges ügyes edző, aki szépen csendben dolgozik. Nincs semmi agymenése, nem pofázik, nem csinálja az agyát a média előtt stb. De mégis Múrinnyóról (persze több mindent letett, van múltja stb) pofázik minden sajtó (tudom, eladhatóbb) mert véletlen sorozatban játszottak pár jó meccset (többnyire fospisztoly csapatokkal. Persze tudom, Spurst pont elkapták, úgyhogy kuss a nevem). Pedig jelenleg valószínűleg Pochettino végez jobb munkát. Legalábbis szerintem.Kerlon írta:Spurs:
Utolsó 7 meccs 21 pont, 21 rúgott, 4 kapott gól. Pochettino nem kis munkát pakol le évről évre az asztalra.
Ugyan ez pl Conte, akit eddig mindenki kiröhögöt mert csak a Juvéval volt jó. Most hogy összerakta a Chelseat már felfigyeltek rá. Pedig nem lett azóta sokkal jobb edző.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Szerintem ő egy jó példa, hogy van egy tehetséges ügyes edző, aki szépen csendben dolgozik. Nincs semmi agymenése, nem pofázik, nem csinálja az agyát a média előtt stb. De mégis Múrinnyóról (persze több mindent letett, van múltja stb) pofázik minden sajtó (tudom, eladhatóbb) mert véletlen sorozatban játszottak pár jó meccset (többnyire fospisztoly csapatokkal. Persze tudom, Spurst pont elkapták, úgyhogy kuss a nevem). Pedig jelenleg valószínűleg Pochettino végez jobb munkát. Legalábbis szerintem.Kerlon írta:Spurs:
Utolsó 7 meccs 21 pont, 21 rúgott, 4 kapott gól. Pochettino nem kis munkát pakol le évről évre az asztalra.
Ugyan ez pl Conte, akit eddig mindenki kiröhögöt mert csak a Juvéval volt jó. Most hogy összerakta a Chelseat már felfigyeltek rá. Pedig nem lett azóta sokkal jobb edző.

Spurs:
K
K