Copa del Rey
- bbelthazor
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Modric, Kroos, Bale, Casemiro,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Copa del Rey
Úgy biza innen dicsőség győzni !
Adom, nem tudom sokan miért szarják le, a lehető legtöbb kupát kell behúzni. Ráadásul ha triplázni szeretne a csapat (ami tutira így van, hát még a szurkolók), akkor pláne nem szabadna ilyen félvállról venni.flori írta:Kell a kupa, szerintem szimplán szar duma, aki mostmár eldobná. Sérülések, sok meccs.. kit érdekel? A BL-ra van a legkevesebb esély, nem véletlen nem védte meg senki.
Egyébként egy lehengerlő játékkal meg lehet egy 0-2 a visszavágón, de arra nagyon össze kéne állni.
- flori
Kell a kupa, szerintem szimplán szar duma, aki mostmár eldobná. Sérülések, sok meccs.. kit érdekel? A BL-ra van a legkevesebb esély, nem véletlen nem védte meg senki.
Hullámvölgy van, de a Celtát meg lehet lepni egy góllal, onnan meg bármi lehet. Most is tartson ki a brigád, nem csak a negyven meccses képeket kell likeolni.. Kicsit elfogyott a mák, való igaz, Zidane-nak most nem lett megmentve a segge, de bízni kell a fiúkban, fikarcnyival nem jobb csapat a barca, mint ez.
Hullámvölgy van, de a Celtát meg lehet lepni egy góllal, onnan meg bármi lehet. Most is tartson ki a brigád, nem csak a negyven meccses képeket kell likeolni.. Kicsit elfogyott a mák, való igaz, Zidane-nak most nem lett megmentve a segge, de bízni kell a fiúkban, fikarcnyival nem jobb csapat a barca, mint ez.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért gratula a szervezőknek. Barca szombat délután játszott, a Soci pedig ma, csütörtökön pedig már kupa.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realfan9
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ramos, R9, CR, ZZ
Egészen vicces, hogy a Sevilla elleni meccssorozat után a Celtával is háromszor találkozunk szűk 3 héten belül.
Ha már így alakult eddig, akkor előre jelezném hogy az elődöntő előtt (először persze jussunk be) pont a Sociedaddal találkozunk a bajnokságban.
If you know what I mean.
Ha már így alakult eddig, akkor előre jelezném hogy az elődöntő előtt (először persze jussunk be) pont a Sociedaddal találkozunk a bajnokságban.
If you know what I mean.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A Barca résszel egyetértek, de inkább az Eibar nem vészes az Atleticonak és mi fightolhatunk a Celtával.Kerlon írta:Mondhatni jó ez a sorsolás. A Barca mumust kapott, a Celta meg nem vészes. Atma meg fightolhat az Eibarral.
Amúgy mindhárom nagy továbbjut szerintem, aztán az egyik majd örülhet az elődöntőben is.
Mondhatni jó ez a sorsolás. A Barca mumust kapott, a Celta meg nem vészes. Atma meg fightolhat az Eibarral.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ők meg a valóság, köszönő viszonyban sincsenek egymással.Fészbukon is akkora lett a mellény egyeseknél, hogy csak pislogok ki a fejemből.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Nasri: "Zidane is just extraordinary. I would work with Zidane, that would mean playing for Real Madrid. It's rare for a very, very good player to become a great coach."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez se volt nagyképűflori írta:Kapjuk csak meg az egyiket az elődöntőben. Ha kiesünk, kiesünk, de gyaluljuk le mindkettőt a kupáig.
Leginkább a barcelónát szeretném a következő körben, hátha lenne esély arra, hogy a nou campban legyen a döntő.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Tudná, nekem feltételes mód. Talán a tudhatná jobb lett volna. Mind1, szó sincs nagyképűségről, a realitás talaján mozgok teljesen.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ki másnak? Te nem feltételes módban írtál, hanem hogy kiutjuk őket gond nelkul.flori írta:Hát ha ezt nekem, akkor kikérem magamnak. Egyszerű az ok, a döntő közelében sem akarom tudni a barcelonát, ha meg két meccsen lenne meg a továbbjutás, akkor talán elismernék a csapat teljesítményét. Nem beszélve arról, hogy a döntőben meg fájóbb lenne kikapni.Realista24 írta:Imádom ezt a nagyképűséget![]()
Tudnám mire. Január van.
Inkább az elődöntőben hulljon el a csapat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Hát ha ezt nekem, akkor kikérem magamnak. Egyszerű az ok, a döntő közelében sem akarom tudni a barcelonát, ha meg két meccsen lenne meg a továbbjutás, akkor talán elismernék a csapat teljesítményét. Nem beszélve arról, hogy a döntőben meg fájóbb lenne kikapni.Realista24 írta:Imádom ezt a nagyképűséget![]()
Tudnám mire. Január van.
Inkább az elődöntőben hulljon el a csapat.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Fészbukon is akkora lett a mellény egyeseknél, hogy csak pislogok ki a fejemből.Realista24 írta:Imádom ezt a nagyképűséget![]()
Tudnám mire. Január van.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Jön 2-3 olyan meccs ahol nem jön be semmi és már rajtunk is vannak a bajnokságba +viszlát kupa....
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ezt én sem értem. Aztán többnyire ezek az emberek kapnák szét legszivesebben a fél keretet a nyáron, ha esetleg mégsem úgy alakulnak a dolgok (kinek nem inge...).Realista24 írta:Imádom ezt a nagyképűséget![]()
Tudnám mire. Január van.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Imádom ezt a nagyképűséget
Tudnám mire. Január van.

Tudnám mire. Január van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Jöjjön csak a bárszá, úgy még dominánsabban tudná a csapat elcsendesíteni katalóniát.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Minek játszani velük 2 meccset (akár 3), ha lehet 1-et (vagy 0-t) is? HA továbbmegyünk, jöjjön csak az Alcorcon - Alves győztese.bbelthazor írta:Én is remélem hogy ha sikerül túljutni a Celtán( azért nem kell őket sem lebecsülni ahogy senkit sem) akkor Atma vagy Barca lesz az ellenfél. Őket is le kell győzni előbb vagy utóbb, én úgy vagyok vele jobb túl esni rajt minél hamarabb
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- bbelthazor
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Modric, Kroos, Bale, Casemiro,
Én is remélem hogy ha sikerül túljutni a Celtán( azért nem kell őket sem lebecsülni ahogy senkit sem) akkor Atma vagy Barca lesz az ellenfél. Őket is le kell győzni előbb vagy utóbb, én úgy vagyok vele jobb túl esni rajt minél hamarabb