Elővigyázatosságból hagyja ki a következő találkozót, de talán némi xp-t azert sikerül farmolni és nem lesz droppolás.BBeno írta:iniesta megint kidőlt. eredmény még nincs hogy mennyi időre. remélem több pontot is eldroppolnak addig.

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 20., péntek 14:10
Elővigyázatosságból hagyja ki a következő találkozót, de talán némi xp-t azert sikerül farmolni és nem lesz droppolás.BBeno írta:iniesta megint kidőlt. eredmény még nincs hogy mennyi időre. remélem több pontot is eldroppolnak addig.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 20., péntek 11:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 16., hétfő 20:39
HozzászólásSzerző: respect » 2017. január 16., hétfő 16:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 14., szombat 10:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 14., szombat 7:07
Hát, korábban azt is mondta, hogy Afrika tele van Messi kaliberekkelpalesz77 írta:Hál istennek ki nem rúgták azért, a Masia 360-as projekttel kapcsolatos feladatai ugyanúgy megmaradtak, csak a sajtó előtt nem képviseli többet a klubot - ha jól tudom.Realista24 írta:Barca director Gratacós: "Without Neymar, Pique & Iniesta... Messi wouldn't have been so good."
Ki is rúgták elvileg![]()
![]()
De a legszomorúbb az egészben, hogy ez amit te is idéztél, csak a sajtó álátal kiemelt része volt a nyilatkozatának, a vezetés mégis így döntött.. Az eredeti nyilatkozat arra volt egy válasz igazából, hogy a riporter szerint Messi jó játéka miatt jutott tovább a csapat a Bilbao ellen, mire Gratacós elmondta, hogy nem csak Messinek köszönhetően lett meg a továbbjutás, még ha ő is az egyik legfontosabb ember a csapatban. De ez egy közös siker volt, lévén Piqué, Neymar, Suárez, Ini, és a többiek nélkül Leo se lenne ilyen jó. Aztán hozzátette, hogy még ha egyértelmű is, hogy Leo a legjobb. De a mai sportújságírás ugye ennyit ér, ez a rész kimaradt, felhajtás lett belőle, miközben senki nem akarta az eredeti, tök értelmes nyilatkozatot figyelembe venni, a vezetőség meg így döntött, gondolom hogy eloszlassanak minden kételyt afelől, hogy meg akarjuk hosszabbítani Messi szerződését.. Csak mert a napokban volt egy ténylegesen furcsa nyilatkozat Grautól, de szerintem ez a mostani döntés csak egy PR fogás volt ahogy írtam, de annak is gyenge.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. január 13., péntek 22:26
Hál istennek ki nem rúgták azért, a Masia 360-as projekttel kapcsolatos feladatai ugyanúgy megmaradtak, csak a sajtó előtt nem képviseli többet a klubot - ha jól tudom.Realista24 írta:Barca director Gratacós: "Without Neymar, Pique & Iniesta... Messi wouldn't have been so good."
Ki is rúgták elvileg![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 13., péntek 22:01
HozzászólásSzerző: flori » 2017. január 13., péntek 17:30
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. január 13., péntek 17:21
HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2017. január 13., péntek 5:46
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 13., péntek 1:19
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. január 13., péntek 0:29
Malaga itthon, Socik itthon, Vigo idegenben, Osasuna idegenben, Valencia idegenben, Nápoly itthon, Espanyol itthon, Villarreal idegenben, Las Palmas itthon, Eibar idegenben.Ónó írta: Gratula a 40 meccshez. Egyébként ha a sevilla meglesz kik következnek?van esély egy 50es sorozatra?
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. január 12., csütörtök 23:53
Én bevallom kb életemben másodszor néztem át hozzátok. Kb először 2 éve.palesz77 írta:Az szerintem a múlthetinek szólt, nem a mainak.Kercsó írta:Folytatják a bírózást.
A barszások szerint kamu tizenegyes volt![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. január 12., csütörtök 23:45
Az szerintem a múlthetinek szólt, nem a mainak.Kercsó írta:Folytatják a bírózást.
A barszások szerint kamu tizenegyes volt![]()
HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. január 12., csütörtök 23:42
dzsi91 írta:Mert rendkívül szórakoztató, legalábbis számomra.Egy tál leves mellet szivesen olvasom ahogy 98as születésű magyarul beszélő katalánok oktatják egymást franco tábornokról, az új világrendről és a kemitrélről amit perez a magánheliktopteréről szór minden pályára ahol játszunk,hogy Zizu finom mákos bejglit falatozzon a megnyert trófeákból.___Samy___ írta:Most komolyan, minek olvassátok őket? Úgyse fogják semmire sem azt mondani, hogy megérdemeltük.
Nekünk meg kussba kell maradni, mert még semmit nem nyertünk.
HozzászólásSzerző: Toti » 2017. január 12., csütörtök 23:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. január 12., csütörtök 23:38
Mert rendkívül szórakoztató, legalábbis számomra.Egy tál leves mellet szivesen olvasom ahogy 98as születésű magyarul beszélő katalánok oktatják egymást franco tábornokról, az új világrendről és a kemitrélről amit perez a magánheliktopteréről szór minden pályára ahol játszunk,hogy Zizu finom mákos bejglit falatozzon a megnyert trófeákból.___Samy___ írta:Most komolyan, minek olvassátok őket? Úgyse fogják semmire sem azt mondani, hogy megérdemeltük.
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. január 12., csütörtök 23:36
+1___Samy___ írta:Most komolyan, minek olvassátok őket? Úgyse fogják semmire sem azt mondani, hogy megérdemeltük.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. január 12., csütörtök 23:35
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem