Most nem azert, de miert lett volna meleg? Nekunk is meg voltak a helyzeteink, illete: ha Asensio nem talal be es a Sevilla 2-0-ra ment volna, akkor Zidane alaposan valtoztatott volna. Mint ahogyan valtott is, amikor 2 golos lett a hatrany, onnantol kezdve visszajottunk a meccsbe es elraktunk nekik kettot. Nem volt gaz, Zidane kontrollalta az esemenyeket. Egy percig sem izgultam a tovabbjutas miatt, csak a rekord miatt szoritottam, es szomoru lettem volna, ha megszakad. De nem igy lett, mert a csapat akkor szerzett golt amikor kellett. Viszont amiket kaptunk, kabare volt, Danilot szerintem Ramos zavarta meg, ettol fuggetlenul szep fejes volt.
Én nem pörgök rajta. Egyet is értek veled. Csak leírtam egy kritikát, hogy én aggódtam, meg stresszeltem a meccsen. Nem tetszett az, hogy ilyen könnyen helyzetbe kerültek, hogy sokszor csak néztek, mert annyira szét voltak csúszva és, hogy volt egy csomó szitu mikor meg lehett volna nyomni az üres területeket. Ennyi.
Ha a Barka jutott volna tovabb igy,akkor most ok egy makos csapat,akiket a kamu tizivel visszahoztak a meccsbe,es a sevilla meg egy szr akik sajat maguknak koszonhetik hogy nem jutottak tovabb. (Nem mindenki velekedik igy,de ez szokott menni egy ilyen barka meccs utan.)
1:0nal is sok helyzete volt a sevillanak,ami nem rajtunk mult,rengeteg lehetoseguk volt a 16os korul,plussz hala jo istennek asensio gondolt egyet es 70 meterrol besetalt.
Igazat adok M10nak,ez egy nagyon meleg meccs volt,mind a tovabbjutas,ill az x szempontjabol. En igy latom.
Hetvegen lesz mindenki,mas meccs,de az biztos hogy tegnap ereztek a verszagot,es menni fognak mint az allat..

Marcelo brutalis helyezkedesi hibat vetett a 2. es 3. golnal, de elobbinel meg Ramos korrigalhatott volna, de o is elnezte a labda ivet, a 3. golnal pedig Casilla benaskodott, odautotte a csatar ele...
Na mindegy.