Minden meccs veszelyes, es veszelyesen is alakult az eredmeny szamunkra, de ez varhato volt. Zidane kockazatokat vallal, nem is keveset, azert megneznem hany edzo meri megcsinalni ezeket a lepeseket, mint Zidane, a Real Madridban.M1Ö írta:sentry írta:Szerinted kapus miért van?Nem Casilla védéseire gondoltam. Egy kezemen nem tudom megszámolni, hogy a gólokon kívül hány olyan helyzet volt, ami már nem rajtunk múlt. Nekünk is voltak, ezt sem írtam, hogy nem. Nem érzem magam szefósnak, nem sírtam, nem szidtam a csapatot. Nem tudom miből jött ez le... De ha szerinted/ szerintetek ez a meccs nem volt para és veszélyes, akkor túl optimisták vagytok.sentry írta:vagy fogalmad sincs a fociról, hogy van egy kapus is a pályán, meg az is hogy nem lesz minden lövésből gól.
De ezek a huzasok egyelore zsenialisak, hosszutavon gondolkozik es bar a serulesek alaposan beleszolnak a munkajaba, de remekul keveri a lapokat es minden jatekos ehes a jatekpercekre, tudnak pihenni a legfontosabb jatekosok, es CR is atadta a helyet, igy elosegitve mas jatekosok eloterbe keruleset, illetve sajat maga pihenteteset.
Nem erdemes porogni hogy mi lett volna ha... Adott szituaciokban a csapat rendre jol valaszolt, es osszessegeben kezben tartotta a meccset.
Ilyen erovel a Barca tovabbjutasa meg veszelyesebb volt mert a Bilbaonak csak egy gol kellett volna a vegen, es ok mennek tovabb, raadasul a Barca mindket meccsen a legerosebb kezdojevel nyomatta.
De ha valamit felreertettem, akkor sorry.