Azt nem értem, hogy miért nem lehet elé tolni egy 20M-os fizetést.. Mert ha van bale-re 100M akkor a klub legjobb játékosa is kiérdemelne egy kis fizetésemelést.. mondjuk meneszti a klub Kaká-t és azt a fizetést Ronaldo-éhoz adjuk..

HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. augusztus 13., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 16:29
A United most eléggé sötét ló számomra, a felkészülési szezonban nem túl sok meccset nyertek, bár ez annyira nem is nagyon számít. Viszont SAF, illetve Rooney esetleges távozásával ott is a feje tetejére állhatnak a dolgok. Pláne, hogy Thiago-ról is lemaradtak. Persze augusztus végén bejelentik CR és Bale érkezését, aztán meg is oldották a problémákat.TheodoriK írta:Egyet értek.Röviden, ha jövőre lesz bl, akkor szerintem nyugodt szívvel válnak meg a walesi-től, ha nem, akkor viszont nincs az az ember, aki továbbra is ott tudná marasztalni. Jövőre 100%, hogy jönni fog.
Viszont a két Man.i klub illetve a Chelsea alapból fix, hogy a Bale team előtt végez és máris csak egy helyre pályázik az Arsenal a Liverpool és ők. Szerintem nem lesz ott jövőre sem Bale sem BL.
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. augusztus 13., kedd 16:08
Egyet értek.Röviden, ha jövőre lesz bl, akkor szerintem nyugodt szívvel válnak meg a walesi-től, ha nem, akkor viszont nincs az az ember, aki továbbra is ott tudná marasztalni. Jövőre 100%, hogy jönni fog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 13., kedd 15:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 13., kedd 13:28
Egyet értek.Nélküle nincs BL,mert olyan játékossal nem tudnák pótolni mint ő.Hiába van pénz,ha az igazi nagymenők nem akarnak a tottenham-ban játszani...Bale meg van annyira profi,hogy mikor odakerül a sor,nem fog duzzogni,hanem teszi a dolgát...és az a rafkós Levy is ebben bízik...Mítosz írta...
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 13:18
Szerintem sem érdekük eladni. Van még hátra bőven a szerződéséből, illetve a pótlása is nehezebb lenne nekik idén, mivel nincs bl. Ha Bale idén távozna, akkor viszont nagy rá az esély, hogy jövőre sem fog nekik összejönni lévén, hogy a Chelsea és a City padján is most már normális edző ül (na jó a londoniaknál annyira nemmorientes írta:Márpedig én azt mondom,nem akarja eladni.A Real Madrid,mikor úgy volt,hogy kifizeti a kèrt összeget,Mr Levy egyből továbbstrófolta az árat.Volt szó 60-ról.Aztàn lett 70.Majd 90,és a végén már 100-120ról szóltak a hírek...Bale: ne beszéljetek hülyeségeket, dehogynem akarja eladni a Spurs. Csak horror áron. Nem véletlenül marad ki mostmár sorban meccsekről, keretből, stb. Nagyon szívesen eladják 80-100 milláért, még össze is csomagolják, a reptérre is kivszik..
Az van,hogy ha kifizetjük ezt a horrorisztikus összeget,akkor a miénk.Már csak azért is legfőképpen,mert a jàtékos lépne.Ha nem,akkor sincs a spursnél gond,pénzük van,nem létszükséglet megválni tőle,sőt...és ha azt vesszük,hogy a marketing értéke napról-napra megy följebb,hisz róla szól ma már az egész futballmédia(is)akkor a spursnak jól is jön ez az ingyenreklám...így,vagy úgy,ők mindenkèpp jól járnak...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 13., kedd 12:51
Márpedig én azt mondom,nem akarja eladni.A Real Madrid,mikor úgy volt,hogy kifizeti a kèrt összeget,Mr Levy egyből továbbstrófolta az árat.Volt szó 60-ról.Aztàn lett 70.Majd 90,és a végén már 100-120ról szóltak a hírek...Bale: ne beszéljetek hülyeségeket, dehogynem akarja eladni a Spurs. Csak horror áron. Nem véletlenül marad ki mostmár sorban meccsekről, keretből, stb. Nagyon szívesen eladják 80-100 milláért, még össze is csomagolják, a reptérre is kivszik..
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 13., kedd 12:44
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 13., kedd 12:43
100%, hogy Di Maria lép le, ha Bale érkezik. Ez csak szlogen, hogy felnyomják az árát. Egyértelmű, hogy ő a fölösleg, 40 milliós játékos nem fog padon ülni.___Samy___ írta:arról nincs valami hír, hogy bale érkezésével ki fog lelépni? mert eddig csak jesét olvastam, hogy a malaga vinné kölcsönbe
dm-ről azt mondta ancelotti meg ő maga is, hogy marad, özil ugye érinthetetlen, kakát meg újra össze akarják rakni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 13., kedd 12:42
Jesé, Morata és Coentrao, akikről írnak. Előbbi kettő közül csak az egyikre látok esélyt.arról nincs valami hír, hogy bale érkezésével ki fog lelépni? mert eddig csak jesét olvastam, hogy a malaga vinné kölcsönbe
dm-ről azt mondta ancelotti meg ő maga is, hogy marad, özil ugye érinthetetlen, kakát meg újra össze akarják rakni
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 13., kedd 12:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 13., kedd 12:31
HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 13., kedd 12:18
Én nagyon remélem hogy Kaká-t rendbe tudja rakni egy kicsit Ancelotti.madridronie írta:
Ha már Kaká /alul a feliratozott vidi/, lehet ezt a "szerencsétlen" embert nem szeretni, már-már komolyan megsajnáltam (annak az ártatlan pofinak rengeteget köszönhet ez a nagy "túlélő")!
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 13., kedd 12:18
Szerintem már megvan, hogy abból kiket vesznek meg (ahogyan a sajtó is írogatott már), még azt is meg merem kockáztatni, hogy megállapodtak már Július közepén csak kell a sajtónak és a népnek a cirkuszgrofs írta: de akkor mért húzzák az időt nem, hogy most eladnák és abból a pénzből megtudnák erősíteni a keretet
HozzászólásSzerző: grofs » 2013. augusztus 13., kedd 11:04
Szerintem már megvan, hogy abból kiket vesznek meg (ahogyan a sajtó is írogatott már), még azt is meg merem kockáztatni, hogy megállapodtak már Július közepén csak kell a sajtónak és a népnek a cirkuszrm22 írta:de akkor mért húzzák az időt nem, hogy most eladnák és abból a pénzből megtudnák erősíteni a keretetBale: ne beszéljetek hülyeségeket, dehogynem akarja eladni a Spurs. Csak horror áron. Nem véletlenül marad ki mostmár sorban meccsekről, keretből, stb. Nagyon szívesen eladják 80-100 milláért, még össze is csomagolják, a reptérre is kivszik..
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 13., kedd 11:04
Jönni fog, csak napok kérdése!A Punto Pelota szerint két ajánlatot rak le a Real Madrid Daniel Levy asztalára. Az egyik, hogy egy összegben 87 millió eurót fizetnek Bale-ért Pérezék, a másik pedig, hogy 98,7 millió euróért cserél klubot a walesi játékos, azonban ezt négy részletben egyenlíti ki a spanyol együttes.
Ha már Kaká /alul a feliratozott vidi/, lehet ezt a "szerencsétlen" embert nem szeretni, már-már komolyan megsajnáltam (annak az ártatlan pofinak rengeteget köszönhet ez a nagy "túlélő"Kaka volt a nagy konkurenciaja
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 13., kedd 10:50
Pont ez az.ericco írta:ha Modric kezdett, akkor is kezdő volt a német. Max Di Maria találta magát a padon.h3x0r írta:(gondolom Modricrol van szo)
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 13., kedd 10:47
Értem, de akkor sem venném Benzemával egy kalap alá ebből a szempontból. Özil is megérdemelte volna párszor, hogy elkerülje a kezdőt, mégsem így lett. Volt pár kivétel, de a fontosabb meccseken kezdő volt.Realista24 írta:Kakát és Modricot írják egyébként a cikkben.ha Modric kezdett, akkor is kezdő volt a német. Max Di Maria találta magát a padon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 13., kedd 10:43
Kakát és Modricot írják egyébként a cikkben.ha Modric kezdett, akkor is kezdő volt a német. Max Di Maria találta magát a padon.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 13., kedd 10:43
ha Modric kezdett, akkor is kezdő volt a német. Max Di Maria találta magát a padon.h3x0r írta:(gondolom Modricrol van szo)
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem