Király, köszi a segítségetziro4vr írta:Szerintem ettől nem kell tartanod. Jól össze van rakva.

HozzászólásSzerző: h.csabi » 2017. január 15., vasárnap 22:02
Király, köszi a segítségetziro4vr írta:Szerintem ettől nem kell tartanod. Jól össze van rakva.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 15., vasárnap 21:58
Szerintem ettől nem kell tartanod. Jól össze van rakva.h.csabi írta:És mennyire kopik? Mert volt mindkettő a kezemben, és a Lite is eléggé össze van rakva, de azért érződik a műanyag rajta
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2017. január 15., vasárnap 21:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 15., vasárnap 21:43
Nem. A ram a fő különbség, de mindennapi használat során nem lesz kevés a 2 giga. Mindkettőt jól ismerem, nagyon fasza a p9, de semmivel nem leszel gyengébb, elmaradottabb egy lite-tal.h.csabi írta:Van valakinek tapasztalata Huawei P9 vagy P9 Lite-tal kapcsolatban? A kettő között vacillálok, viszont nem tudom eldönteni, hogy megér-e nekem havi plusz 2500-at a P9...
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2017. január 15., vasárnap 21:37
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 12., csütörtök 21:09
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. január 12., csütörtök 21:03
Egyértelműen igen. Az SE gyakorlatilag egy nagyon picivel lebutított 6s, szóval sokkal jobb teló, mint az 5s.csabi* írta:ajfonosokhoz lenne egy kerdesem. egyik ismerosom telot akar venni, 5s vs se. az se megeri azt a plusz 30(?) ezret vagy inkabb az 5s-t vegye meg?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 12., csütörtök 20:57
Ha van rá keret, akkor megéri.csabi* írta:ajfonosokhoz lenne egy kerdesem. egyik ismerosom telot akar venni, 5s vs se. az se megeri azt a plusz 30(?) ezret vagy inkabb az 5s-t vegye meg?
Szerintem nem oldja meg egy az egyben. Az aksi töltöttség vezérlő is problémás ezeknél általában.Bár lehet inkább egy akksi cserét kéne bedobni akkor...
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 12., csütörtök 20:49
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. január 12., csütörtök 0:11
en inkabb ilyen battery case-t vennek. 4-es iphone-omhoz volt egy ilyenem es szerettem, hogy nem kellett a kabellel szorakozzak, hanem akkor is kenyelmesen feltoltotte, ha a zsebembe volt.KAG írta:Köszi mindenkinek!![]()
Igazából anyámnak gondoltam születésnapjára, mert mindig sír, hogy lemerül neki a régi ötös alma útközben.
Bár lehet inkább egy akksi cserét kéne bedobni akkor... Talán akkor nem merülne úgy.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 11., szerda 20:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 11., szerda 20:03
Így van, több annál.
Mert az nem telefon![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 11., szerda 19:59
kapacitásbeli különbségek vannakKAG írta:Powerbank és Powerbank között van érdemi különbség, vagy csak azért drágább az egyik a másiknál mert nagyobb a kapacitása?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. január 11., szerda 19:20
Mármint két márka között, vagy márkán belül?KAG írta:Powerbank és Powerbank között van érdemi különbség, vagy csak azért drágább az egyik a másiknál mert nagyobb a kapacitása?
Mert az nem telefonMindegyik tönkreteszi a telodat. Legalábbis az almát. Tapasztalat.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. január 11., szerda 17:20
Az azsiai halozatra gyartott telefonok mas frekvencian mukodnek, mint az europaiak.___Samy___ írta:Adott egy HTC d816, amin nincs 3G. A telefon Angliából van, és maga a telefon kínai, de se T-s kártyával, se Vodás kártyával nincs 3G. Lefedettség biztos van, mert másnak van 3G ezekkel a szolgáltatókkal.
Vkinek esetleg vmi ötlet?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 11., szerda 17:03
Nyilván van minőségi színvonal. Olcsó szar lehet nem tudja megkozrliteni se a névleges kapacitást..KAG írta:Powerbank és Powerbank között van érdemi különbség, vagy csak azért drágább az egyik a másiknál mert nagyobb a kapacitása?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 11., szerda 17:02
Mindegyik tönkreteszi a telodat. Legalábbis az almát. Tapasztalat.KAG írta:Powerbank és Powerbank között van érdemi különbség, vagy csak azért drágább az egyik a másiknál mert nagyobb a kapacitása?
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 11., szerda 17:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 11., szerda 16:58
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. január 11., szerda 16:35
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem