Ez a webhír téma a legnagyobb kamuoldal, amit csak ismerek. Egy k..szott betűje sem igaz. Soha.
sander írta:én is most múltam 21. nekem inkább a fiatalságról az jut eszembe hogy amikor én hazaértem akkor az volt az első hogy átöltöztem kajáltam valamit aztán irány a foci pálya. volt amikor 5-6 csapatot kellett osztanunk annyian voltunk. Most meg ha a focipálya fele megyek 5-6 gyerek van kint... abból 1-2 gyerek azt a k.rva telefont nyomkodja. Télleg hova fajul ez a világ ? :O
Gyerekként, még nálam is ez volt, viszont én még később is jártam le a focipályára rendszeresen, amikor már egy másik generáció volt abban a gyerekkorban, amiről fent beszélgetünk, én meg ugye már jóval idősebben. Akkor az volt az ábra, hogy a húgomat kellett levinnem a pályára, hogy legyen társaságom, és hogy az üres kapura, egyedül ellövöldözött labdákat, ne mind nekem kelljen visszahozni. Ja mer' már háló sem volt akkor.
Marky írta:mibe fogadunk, hogy az ital megelőzné a szexet a listán?

Ez meg leginkább attól függ, hogy mikor szexeltél utoljára. Ha régen, akkor nincs az az isten, hogy megelőzné, néha az is ritka, hogy másra lehet gondolni

Ha nem olyan régen, akkor nyugodtabb a libidó, akkor esélyes, hogy az ital előrébb való