A csapatvédekezés az oké, de szerintem fontos lenne, hogy ne egy fél Puyol, vagy Bartra, vagy éppen egy (adott esetben) eszét vesztett Piqué várja a CR-Isco-DM-Özil-Benz, vagy Mandukic-Ribery-Robben-Thiago-Götze rohamokat. Mert ha a saját térfélen történik labdavesztés, akkor bizony nagy problémák adódhatnak. Messi és Neymar ezekben az esetekben nem igazán fog segíteni szerintem, illetve Xavi sem fog tudni annyit futni, mint 2-3 évvel ezelőtt.'shutterisland írta:nem lesz itt már senki.
pique-mascherano-puyol-bartra-bagnack(?)
nem túl veretes továbbra sem, főleg, hogy puyol sérült mindig, míg bagnack abszolút nulla kilométeres.
a kulcs továbbra is az, amit tata erőltet (a régi letámadás visszahozatala) és a csapatvédekezés megszervezése, de ettől függetlenül is jó lett volna egy védő.
ha előre tudják, hogy :
1. vilanova lemond
2. nem sikerül védőt hozni
szerintem marad abidal.
Abidal elküldése szerintem nem csak szakmai szempontból volt hiba, de morálisan is. Én eléggé megutáltam a "gépfegyveres jelenete miatt", de azok után, amiken keresztülment, hogy újra a keret tagja lehessen, valami eszméletlenül méltatlan módon bántak vele. Még azt hiszem Alves is valami hasonlót nyilatkozott, persze ennél azért sokkal burkoltabban.