Én már nem is nézem egy ideje,lehet hogy kaszálom.Szánalmas lett ez az évad,nézhetetlen kategória.yvettebourne írta:Nézem a Vámpírnaplókat, és ahogy hétről-hétre jönnek ki a részek, egyre jobban leakadok. Hova tud még süllyedni ez a sorozat?Szánalmas giccsparádé lett az egész, a részek nagy többségében szinte semmi nem történik, ha meg mégis, attól a gyomrom kifordul. Igazából Klaus karaktere viszi ezt az évadot, Damonből egy totál unalmas nímandot csináltak, Katherine meg, aki amúgy a kedvencem volt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és akiben pont az volt a legjobb, hogy egy p*csa, kezd átmenni Elenába .... Ez az új rész - ami az Originals pilotja is egyben elvileg - meg aztán teljesen kicsapta a biztosítékot. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mi ez a tvájlájttól bűzlő a vámpír felcsinálja az embert marhaság?! Könyörgöm!
![]()
Valami epic évadzáróval talán menteni tudnák ezt a moslékot, de sajnos már most tudom, mi lesz a vége. És egyre inkább úgy érzem, hogy nem vagyok kíváncsi az ötödik évadra. Pedig az egyik kedvenc sorozatom volt.
Más:aki nézi a Bates motelt,az tudna valamit írni róla?Érdemes belekezdeni?(bár még csak 6 rész ment le)