Ha akkor az emberek felháborodtak lègyszi engedd meg hogy most èn tegyem.
Bár a sajtóban úgysem lesz úgy beállitva mint anno CR.

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. január 9., hétfő 19:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 19:03
A tényeket szeretem.Matyi írta:Megkerestem, 2011-ben volt ez.Hiszed vagy tudod?
https://www.youtube.com/watch?v=f4ANOwGUAug
Ramosnak milyen jó haja volt.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. január 9., hétfő 19:02
Megkerestem, 2011-ben volt ez.Hiszed vagy tudod?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. január 9., hétfő 18:52
Inkább a gálát nézzed,Cr neked fog mosolyogni.Harcostárs írta:Az megvan, hogy 2011-ben ugyanezt csinálta a Real!?
(Akkor gondolom, nem volt itt senki felháborodva.)
HozzászólásSzerző: Harcostárs » 2017. január 9., hétfő 18:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 18:39
Hiszed vagy tudod?Matyi írta:Ugyanilyen FIFA-gála volt az is asszem.Bezzeg mikor CR nem ment el egyszer valami Mickey egér kupára ő volt maga a sátán.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. január 9., hétfő 18:22
Ugyanilyen FIFA-gála volt az is asszem.Bezzeg mikor CR nem ment el egyszer valami Mickey egér kupára ő volt maga a sátán.
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. január 9., hétfő 17:50
flori írta:Látom a FIFA gálát is offra tette a brigád...Akkor nagyon tudtak menni, mikor ment a szekér, messi meg bármiért megkapta a lasztit..
Érdekes fordulatok ezek, na.
HozzászólásSzerző: flori » 2017. január 9., hétfő 17:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 9., hétfő 17:02
Szerintem mintha fogyott volna "El mano de Dios, de nem sokat, úgy hogy nem túlzol.First classon elfér még mellette Maradona is.Nyilván túlzok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 16:41
Emirates first class ágyon szerintem igen. A tusoló viszont már szűkös lenne.KAG írta:Miért, nem férnek?...Nyilván túlzok.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 9., hétfő 16:38
Miért, nem férnek?...Nyilván túlzok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 16:35
First classon elfér még mellette Maradona is.morientes írta:+Ronaldo ugye a csapat nagykövete, csak 2 helyet kell neki foglalni az elsőosztályonNálunk most sok játékos van a keretben akikre a többiek felnézhetnek+ Zizu akkor Robi Carlos is folyamatosan a csapat körül ficánkol.![]()
Annyit megér.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 9., hétfő 16:31
+Ronaldo ugye a csapat nagykövete, csak 2 helyet kell neki foglalni az elsőosztályonNálunk most sok játékos van a keretben akikre a többiek felnézhetnek+ Zizu akkor Robi Carlos is folyamatosan a csapat körül ficánkol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 16:12
Tudja, elküldtem nekiMorataMartin írta:A 2015/16-os szezontól napjainkig:
Megítélt büntető a Barcelona számára; 22, a Real Madrid számára 13.
A Barcelona ellen 1, a Real Madrid ellen 7.
Barca piros lapok számra 1, Real pirosak száma 5.
Barca emberelőnyök száma 9, Real emberelőnyök száma 5.
Piqué biztos nem tudja ezt a statisztikát.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. január 9., hétfő 16:07
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. január 9., hétfő 16:04
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 9., hétfő 16:02
Meg alapból már játékos ként sem volt az a "kezesbárány" akire bárki is felnézhetne. Edzőként is kijönnek a gesztusain, mimikáján.dzsi91 írta:lucho inkább csak mellékszereplő
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. január 9., hétfő 15:59
dzsi91 írta:
Mert volt egy stabil kapusotok aki képes volt extrákat is hozni,nyilván nem láttam annyi meccseteket mint te de én elég "ezt nem hiszem el-re" emlékszem bravoval kapcsolatban.Stegenbe nagyon bele akarjátok látni az új Neuert de nem lesz az.Sok a potya és bravúr gyakorlatilag nincs,persze gondolom ez túlzás de szerintem érthető.Az meg,hogy bravo mit csinál a cityben lényegtelen már,nálatok jó volt.Most ha Messi eligazol és ott szar lenne akkor nem hianyozna a barcaból? De felhozhatom a Lopez-Casillas storyt is.Lopez itt extra volt elment a milanba már nem igazán tudta hozni magát,ez lehet akár motivációcsökkenés gyengébb csapat stb, de a lényeg,hogy itt jo volt.
Stegen mellet egyedül a kora szól,ami kapusoknál nem is olyan fontos mivel vígan elvédeget a többség 35-8 éves koráig.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. január 9., hétfő 15:47
Én egy Guti-shakira pároson jobban szórakoznékRealista24 írta:Jogos.Ilyen játékosból is több kéne.
Mondjuk nem tudom mi lenne a sok hungarokatalánnal meg vérmadridistával, ha mondjuk egy Puyol - Raúl elnökpáros lenne a klubok élén, a legnagyobb barátságban.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem