dzsi91 írta:
Mert volt egy stabil kapusotok aki képes volt extrákat is hozni,nyilván nem láttam annyi meccseteket mint te de én elég "ezt nem hiszem el-re" emlékszem bravoval kapcsolatban.Stegenbe nagyon bele akarjátok látni az új Neuert de nem lesz az.Sok a potya és bravúr gyakorlatilag nincs,persze gondolom ez túlzás de szerintem érthető.Az meg,hogy bravo mit csinál a cityben lényegtelen már,nálatok jó volt.Most ha Messi eligazol és ott szar lenne akkor nem hianyozna a barcaból? De felhozhatom a Lopez-Casillas storyt is.Lopez itt extra volt elment a milanba már nem igazán tudta hozni magát,ez lehet akár motivációcsökkenés gyengébb csapat stb, de a lényeg,hogy itt jo volt.
Stegen mellet egyedül a kora szól,ami kapusoknál nem is olyan fontos mivel vígan elvédeget a többség 35-8 éves koráig.
Akkor ilyen erővel hagyjuk Suarez ütését is, az még alig talált.
Dzsi ez okés, ezt nem is vitatom, de amikor baj volt tavasszal, akkor Bravo is nyelte a gólokat, ott ő sem tudott mit csinálni, több héten át.
Persze stabilabb volt, ez igaz, de ő akart menni, mármint teljes elsőséget akart magának, nem kapta meg, megsértődött és elment.Nem mondom hogy nem sajnálom, mert igen, de Stegen elherdálását jobban sajnáltam volna.
Ha nem is új Neuer lesz, mert nem lesz nyilván, attól még megoldhatja a gondjainkat sok ideig.
Nekem felüdülés az ilyen Rüstü, Dutruel, de még Valdes után is őt látni a kapuban.