Miért, nem férnek?...Nyilván túlzok.

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 9., hétfő 16:38
Miért, nem férnek?...Nyilván túlzok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 16:35
First classon elfér még mellette Maradona is.morientes írta:+Ronaldo ugye a csapat nagykövete, csak 2 helyet kell neki foglalni az elsőosztályonNálunk most sok játékos van a keretben akikre a többiek felnézhetnek+ Zizu akkor Robi Carlos is folyamatosan a csapat körül ficánkol.![]()
Annyit megér.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 9., hétfő 16:31
+Ronaldo ugye a csapat nagykövete, csak 2 helyet kell neki foglalni az elsőosztályonNálunk most sok játékos van a keretben akikre a többiek felnézhetnek+ Zizu akkor Robi Carlos is folyamatosan a csapat körül ficánkol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 16:12
Tudja, elküldtem nekiMorataMartin írta:A 2015/16-os szezontól napjainkig:
Megítélt büntető a Barcelona számára; 22, a Real Madrid számára 13.
A Barcelona ellen 1, a Real Madrid ellen 7.
Barca piros lapok számra 1, Real pirosak száma 5.
Barca emberelőnyök száma 9, Real emberelőnyök száma 5.
Piqué biztos nem tudja ezt a statisztikát.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. január 9., hétfő 16:07
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. január 9., hétfő 16:04
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 9., hétfő 16:02
Meg alapból már játékos ként sem volt az a "kezesbárány" akire bárki is felnézhetne. Edzőként is kijönnek a gesztusain, mimikáján.dzsi91 írta:lucho inkább csak mellékszereplő
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. január 9., hétfő 15:59
dzsi91 írta:
Mert volt egy stabil kapusotok aki képes volt extrákat is hozni,nyilván nem láttam annyi meccseteket mint te de én elég "ezt nem hiszem el-re" emlékszem bravoval kapcsolatban.Stegenbe nagyon bele akarjátok látni az új Neuert de nem lesz az.Sok a potya és bravúr gyakorlatilag nincs,persze gondolom ez túlzás de szerintem érthető.Az meg,hogy bravo mit csinál a cityben lényegtelen már,nálatok jó volt.Most ha Messi eligazol és ott szar lenne akkor nem hianyozna a barcaból? De felhozhatom a Lopez-Casillas storyt is.Lopez itt extra volt elment a milanba már nem igazán tudta hozni magát,ez lehet akár motivációcsökkenés gyengébb csapat stb, de a lényeg,hogy itt jo volt.
Stegen mellet egyedül a kora szól,ami kapusoknál nem is olyan fontos mivel vígan elvédeget a többség 35-8 éves koráig.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. január 9., hétfő 15:47
Én egy Guti-shakira pároson jobban szórakoznékRealista24 írta:Jogos.Ilyen játékosból is több kéne.
Mondjuk nem tudom mi lenne a sok hungarokatalánnal meg vérmadridistával, ha mondjuk egy Puyol - Raúl elnökpáros lenne a klubok élén, a legnagyobb barátságban.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. január 9., hétfő 15:37
Mert volt egy stabil kapusotok aki képes volt extrákat is hozni,nyilván nem láttam annyi meccseteket mint te de én elég "ezt nem hiszem el-re" emlékszem bravoval kapcsolatban.Stegenbe nagyon bele akarjátok látni az új Neuert de nem lesz az.Sok a potya és bravúr gyakorlatilag nincs,persze gondolom ez túlzás de szerintem érthető.Az meg,hogy bravo mit csinál a cityben lényegtelen már,nálatok jó volt.Most ha Messi eligazol és ott szar lenne akkor nem hianyozna a barcaból? De felhozhatom a Lopez-Casillas storyt is.Lopez itt extra volt elment a milanba már nem igazán tudta hozni magát,ez lehet akár motivációcsökkenés gyengébb csapat stb, de a lényeg,hogy itt jo volt.csababarca írta:
Dzsi!
Miért lett volna besülés a kapusügy?
Szerintem a németben bőven van potenciál még, Bravo sem brillírozik a briteknél. Ott hasonló védelem van előtte mint nálunk Stegen előtt. Meg is van az eredménye.
Bravo is akkor hozta a szintet mikor a kp és a védelem összhangban voltak, jól zártak.
Tavasszal amikor hullámvölgybe kerültünk a chilei is kapkodta ki a labdákat a hálóból minden meccsen.
Ami hiányzik most a németből azok a bravúrok, ezekkel adós valóban, de láthattuk nem egyszer, képes rá.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 9., hétfő 15:04
Sose fért a fejembe miért vagy barca szurker ennyi racionalitással, meg normális látásmóddal...Én megértem a dolgot amúgy, nekem attól feláll a hátamon a szőr, ha a pulcsim hozzáér a torkomhoz, egy ilyentől lehet el is hánynám magam.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 9., hétfő 15:03
ez meg a másikFőleg a hangok amiket kiadott
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 9., hétfő 15:00
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 9., hétfő 14:57
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 9., hétfő 14:50
Aki a jatekkal foglalkozik, ettol nem esik ekkorat. Nem volt szandekos utes, rajatszott a srac.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 14:41
Jól van Matyi, tegyél be egy best of Barca színészkedést, aztán gondold át újra amit írtál.Matyi írta:Érzékeny helyen találta el, nem az ütés erőssége volt a mérvadó. Gondolom, hogy nem színészkedésből fulladozott, meg kapkodta a levegőt a földön utána. Elég szarul hangzott élőben.Realista24 írta:Azért ezt az "ütést" hagyjuk már. Erős fizikumú férfiemberekről beszélünk. Nem is a legrosszabb helyen találta el.
MAtS se véletlenül csokizott be, hogy alig kap levegőt.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. január 9., hétfő 14:39
Érzékeny helyen találta el, nem az ütés erőssége volt a mérvadó. Gondolom, hogy nem színészkedésből fulladozott, meg kapkodta a levegőt a földön utána. Elég szarul hangzott élőben.Realista24 írta:Azért ezt az "ütést" hagyjuk már. Erős fizikumú férfiemberekről beszélünk. Nem is a legrosszabb helyen találta el.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 14:25
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 9., hétfő 14:25
Mennének city-mu drukkernek..Realista24 írta:Jogos.Ilyen játékosból is több kéne.
Mondjuk nem tudom mi lenne a sok hungarokatalánnal meg vérmadridistával, ha mondjuk egy Puyol - Raúl elnökpáros lenne a klubok élén, a legnagyobb barátságban.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. január 9., hétfő 14:24
Bocs hogy ezt kérdezem de kaptál már ilyet?
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem