Sose fért a fejembe miért vagy barca szurker ennyi racionalitással, meg normális látásmóddal...Én megértem a dolgot amúgy, nekem attól feláll a hátamon a szőr, ha a pulcsim hozzáér a torkomhoz, egy ilyentől lehet el is hánynám magam.
Most már tudom

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 9., hétfő 15:04
Sose fért a fejembe miért vagy barca szurker ennyi racionalitással, meg normális látásmóddal...Én megértem a dolgot amúgy, nekem attól feláll a hátamon a szőr, ha a pulcsim hozzáér a torkomhoz, egy ilyentől lehet el is hánynám magam.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 9., hétfő 15:03
ez meg a másikFőleg a hangok amiket kiadott
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 9., hétfő 15:00
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 9., hétfő 14:57
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 9., hétfő 14:50
Aki a jatekkal foglalkozik, ettol nem esik ekkorat. Nem volt szandekos utes, rajatszott a srac.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 14:41
Jól van Matyi, tegyél be egy best of Barca színészkedést, aztán gondold át újra amit írtál.Matyi írta:Érzékeny helyen találta el, nem az ütés erőssége volt a mérvadó. Gondolom, hogy nem színészkedésből fulladozott, meg kapkodta a levegőt a földön utána. Elég szarul hangzott élőben.Realista24 írta:Azért ezt az "ütést" hagyjuk már. Erős fizikumú férfiemberekről beszélünk. Nem is a legrosszabb helyen találta el.
MAtS se véletlenül csokizott be, hogy alig kap levegőt.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. január 9., hétfő 14:39
Érzékeny helyen találta el, nem az ütés erőssége volt a mérvadó. Gondolom, hogy nem színészkedésből fulladozott, meg kapkodta a levegőt a földön utána. Elég szarul hangzott élőben.Realista24 írta:Azért ezt az "ütést" hagyjuk már. Erős fizikumú férfiemberekről beszélünk. Nem is a legrosszabb helyen találta el.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 14:25
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 9., hétfő 14:25
Mennének city-mu drukkernek..Realista24 írta:Jogos.Ilyen játékosból is több kéne.
Mondjuk nem tudom mi lenne a sok hungarokatalánnal meg vérmadridistával, ha mondjuk egy Puyol - Raúl elnökpáros lenne a klubok élén, a legnagyobb barátságban.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. január 9., hétfő 14:24
Bocs hogy ezt kérdezem de kaptál már ilyet?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 14:23
Jogos.Ilyen játékosból is több kéne.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. január 9., hétfő 14:20
Ilyen játékosból is több kéne.Realista24 írta:Puyol: "I do know that we have to let the referees work. We must let them do their job."
Egy ilyen elnök kéne nektek, nem Piqué.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 14:19
Cúna rossz mockosz labdaMascherano: "You can't compare both handballs. The ball hit me. Another thing is to do intentionally."
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 9., hétfő 14:17
Piqué azóta van ennyire elkanaszodva, mióta nincs mellette Puyol, mellesleg en a hátam közepére sem kívánom elnöknek a Twitter bajnokunkat.Realista24 írta:Puyol: "I do know that we have to let the referees work. We must let them do their job."
Egy ilyen elnök kéne nektek, nem Piqué.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 14:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 14:12
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 9., hétfő 14:10
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 9., hétfő 14:09
Azért Bravotól jóval több bravúr jött. Emlékszek rá, hogy idegeskedtem, hogy már vert helyzetben volt a védelem, de ő mentet. Ter Stegennek eddig nagyobb a füstje, mint a lángja. Persze nem kell még temetni, de nem hinném, hogy top kapus lesz valaha is.csababarca írta:Ami hiányzik most a németből azok a bravúrok, ezekkel adós valóban, de láthattuk nem egyszer, képes rá.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. január 9., hétfő 13:59
Aduriz torkosát se vizsgálja kutya se, az sem volt szèp pedig.spanyol szövetség.
HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2017. január 9., hétfő 13:31
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem