Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Jordi Mestre is nyíltan kritizálja a bírót, kezezésről beszél (persze nem Maschéról
), VP létére. Nem először.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
2 év alatt leépült a kapus-, hátvéd-, középpálya és bíró soruk/posztjuk...
Kétségkívül az utóbbi a legfájóbb. Addig jó, amíg ezzel foglalkoznak nem az előbbi 3-al.
Kétségkívül az utóbbi a legfájóbb. Addig jó, amíg ezzel foglalkoznak nem az előbbi 3-al.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Annyira élvezem ahogy minden lehetséges platformon sírnak a játékosaik meg bíróznak.
Érzik ők is, hogy Messi nélkül ez eddig nagyon 0, megy az idegeskedés rendesen.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barça players, including Messi, will not travel to FIFA's Gala today for hhe FIFA Best Award. Instead, board members will attend. [marca]
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Hatalmas.Realista24 írta:Masch a kezezésről:
Mascherano: "I didn't hit the ball. The ball hit me. Important difference."

I Didn't Choose The Thug Life, The Thug Life Chose Me.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- BlancoMark
Legenda a srác.Realista24 írta:Nem bírom keci, sikítok a röhögéstől, kár hogy office day van.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!óriási móka van odaátnem szokásom őket olvasni, de ma már muszáj volt, annyi visszajelzés jött.
Csak paleszt sajnálom, bár én élvezném kivágni az ilyen usereket.

Bár elég csak megnézni a nickjét és rájövünk a dolgok eredetére.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem bírom keci, sikítok a röhögéstől, kár hogy office day van.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!óriási móka van odaát
nem szokásom őket olvasni, de ma már muszáj volt, annyi visszajelzés jött.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!óriási móka van odaát

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ironizálok, de valaki odaát ezt írja nagyjából. Visszajött a diktatúraIronizálsz, de nincs olyan nap, hogy ne futnék bele ebbe a szövegbe.![]()

Amúgy nem értem, hogy miért nem lehet szépen veszíteni. Okés, néha az ember agya elborul, nálunk is, mindenkinél. De hogy folyamatosan, mindig, ez számomra felfoghatatlan. Egyfolytában reklamálnak, minden ítélet után. Aztán a játékosok pofáznak, mellé a sajtó is még 3-4 nappal az eset után, azon lovagol.
Óriási színház, zs kategóriás "sztárokkal".
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Tisztán látszott tegnap is a vissza játszásnál. Farkas norbi reakciója: Saját csapattársával ütközött a kapus...BBeno írta:suarez ütése
gondolom nem fogják vizsgálni az esetet.

Hétközben ki kell essenek a kupából!!! Látni akarom a szenvedést az arcukon!
![Ördögi mosoly >:]](./images/smilies/devil.gif)

De annyira, hogy az egész UEFA, sőt, még a FIFA is a kezében van.mostanra sikerült megvennie mindenkit Péreznek.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- BlancoMark
Ironizálsz, de nincs olyan nap, hogy ne futnék bele ebbe a szövegbe.Realista24 írta:Ez büntető volt, de szerencsére a modernkor Francója elintézte, hogy ne így legyen. Hala Perez!BBeno írta:suarez ütése

Bár nem értem, hogy Pérez kapcsolataival mi lehetett a galaktikus korszak idején amikor megbukott és sorra jöttek a trófea nélküli évek. Vagy csak lehet, hogy elkezdett normálisan építkezni a csapat? Á nem, mostanra sikerült megvennie mindenkit Péreznek.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sztem pique nem hoz szégyent a klubra,max néhány szurkolóra. Tökéletesen reprezentálja az elnök és a játékosok véleményét,ha nem így lenne valaki már rég pofánszabta volna a folyoson,vagy felülröl kapott volna egy üzit,hogy kuss a neved.
Nyomást akarnak gxakorolni mert szarok, és hátha majd kapnak 1-2 jo itéletet az ilyen beszólások miatt.Pique meg pont a megfelelő lúzer erre.Persze valószínüleg eltiltás lesz ebből.
De ne gondolja senki,hogy ha a barcanal nem ertenenek egyet ezzel a barommal akkor nem lenne már rég szájkosár rajta minden mérkőzésen.
Más,ez a bravo-ter stegen csere csúnyán felsült mint ahogy az várható volt.
Nyomást akarnak gxakorolni mert szarok, és hátha majd kapnak 1-2 jo itéletet az ilyen beszólások miatt.Pique meg pont a megfelelő lúzer erre.Persze valószínüleg eltiltás lesz ebből.
De ne gondolja senki,hogy ha a barcanal nem ertenenek egyet ezzel a barommal akkor nem lenne már rég szájkosár rajta minden mérkőzésen.
Más,ez a bravo-ter stegen csere csúnyán felsült mint ahogy az várható volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez büntető volt, de szerencsére a modernkor Francója elintézte, hogy ne így legyen. Hala Perez!BBeno írta:suarez ütése
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2017. január 9., hétfő 11:15-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Minden sor igaz. Mindig is ilyenek voltak, amióta realos vagyok és rálátásom van a barcelona viselkedése mindig is ilyen volt. A baj meg még várat....most hogy előttük vagyunk elkezdődik a sírás, a patkánykodás, ha újra huzamosabb ideig mögénk kerülnek akkor viszont fel kell készülni arra ami a sikerkorszakuk előtt is volt.....az állandó ,olcsó paraszt , ganyé köpködésre. Ez van.Realista24 írta:De ki szólna rá, komolyan?
Nézzétek meg a csapatot, hogyan viselkednek egy-egy döntés után, legyen az egy sima les vagy büntető esete.
Nézzétek meg a vezetőket, már akik még szabadlábon vannak.
Nézzétek meg a szurkolóikat.
Aztán fel sem kell tennetek a kérdést.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De ki szólna rá, komolyan?
Nézzétek meg a csapatot, hogyan viselkednek egy-egy döntés után, legyen az egy sima les vagy büntető esete.
Piquét továbbra sem tiltanám el sok meccsről. A pályán szívatnám. Sírjon csak.
Piquét továbbra sem tiltanám el sok meccsről. A pályán szívatnám. Sírjon csak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Én még nem láttam embert aki ennyire s*gget csinált volna szájából, és mindig aktuálisan az a véleménye ami a Real ellen szól, mégha múlt héten az ellenkezőjét is mondta.
Egyébként érthetetlen, hogy a klubon belül senki nem szól neki, hogy nevetség tárgya és szégyent hoz a Barcára.
Hozzáteszem azt sem lehet egyszerű elviselnie, hogy évek óta magában beszél, mert Arbeloa egyszeri válaszát leszámítva ha jól tudom egyszer sem kapott reagálást Realos részről.

Hozzáteszem azt sem lehet egyszerű elviselnie, hogy évek óta magában beszél, mert Arbeloa egyszeri válaszát leszámítva ha jól tudom egyszer sem kapott reagálást Realos részről.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
meg kell őt baszni egy 5 meccsel. aztán ha nem fogja be többel. majd ha májusban az utolsó fordulóban pályára léphet akkor észreveszi magát.
- ___Samy___
Pique on his gesture to the La Liga president: "The person who I directed my words knows."
Who?
Pique: "He knows."
Pique: "Every time these (ref) decisions are hurting us more & more."
Azért ezek sem gyengék. Ezek után ha nem kap eltiltást, megeszem a kalapom.Pique: "La Liga can sanction me if they want. I totally stand by what I said & everyday gives me more reason to."
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Vagy túllépünk a saját árnyékunkon és megszerezzük a 8pontos előnyt.Anthony írta:Általában ilyenkor szoktunk mi is pontot veszteni..és az a széria is lassan véget fog érni..remélem nem most, jó lenne az a 8 pontos előny, hátha megzuhannak katalánék.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Általában ilyenkor szoktunk mi is pontot veszteni..és az a széria is lassan véget fog érni..remélem nem most, jó lenne az a 8 pontos előny, hátha megzuhannak katalánék.