De értitek... Az is gáz, ha "csak" a sporinak magyaráz valaki. De ő már egyenesen az elnöknek mutogat meg flegmázik.Steve írta:hány olyan barca pontvesztéses meccs van ami után piké nem hisztizik valakivel.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 9., hétfő 0:20
De értitek... Az is gáz, ha "csak" a sporinak magyaráz valaki. De ő már egyenesen az elnöknek mutogat meg flegmázik.Steve írta:hány olyan barca pontvesztéses meccs van ami után piké nem hisztizik valakivel.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. január 9., hétfő 0:12
Érdekes lenne látni egy statisztikát arról, hogy hány olyan barca pontvesztéses meccs van ami után piké nem hisztizik valakivel.flori írta:piké a meccs után a lelátó felé mutogatott Tebas-nak (La liga elnök). "Láttad? Igen, te, te!"
El nuevo presidente.
videó: http://www.sport.es/es/noticias/barca/p ... ed-5731704
Tipikus vesztes buta ember, gondolom 2009-ben ő pucolt be először az öltözőbe.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 9., hétfő 0:08
Egész hihetetlen, hogy MINDENT megengednek maguknak...flori írta:piké a meccs után a lelátó felé mutogatott Tebas-nak (La liga elnök). "Láttad? Igen, te, te!"
HozzászólásSzerző: flori » 2017. január 8., vasárnap 23:51
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. január 8., vasárnap 23:46
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. január 8., vasárnap 23:44
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. január 8., vasárnap 23:29
Na mondjuk télen nem hinném, hogy elengedjük, ez szerintem brit kacsa csak. Nyáron talán, de télen tényleg elég durva lenne. Még úgy is, hogy árnyéka csak egyelőre önmagának.kapor_89 írta:NSO-n olvastam, hogy Rakitic mehet a Citybe, valszeg ezért kerülhetett ki a keretből. Ennek tényleg lehet valami alapja, és egy kb. alapkezdőt tényleg elengednek télen megfelelő pótlás nélkül, vagy szimpla hülyeség? Azért a Barca kerete minden csak nem mély, így elég durva lenne Rakitic esetleges elengedése.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2017. január 8., vasárnap 23:22
http://www.goal.com/en/news/14222/trans ... -barcelonakapor_89 írta:NSO-n olvastam, hogy Rakitic mehet a Citybe, valszeg ezért kerülhetett ki a keretből. Ennek tényleg lehet valami alapja, és egy kb. alapkezdőt tényleg elengednek télen megfelelő pótlás nélkül, vagy szimpla hülyeség? Azért a Barca kerete minden csak nem mély, így elég durva lenne Rakitic esetleges elengedése.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 8., vasárnap 23:21
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2017. január 8., vasárnap 23:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 8., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. január 8., vasárnap 22:56
5 pont és egy meccs.Mennyi most az előnyünk?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 8., vasárnap 22:56
Mi köze az elmaradt meccsnek a Sevillához?realistahuni írta:Vagy simán lehet 6 is.Nyert pontok esetében 5, vesztett pontok alapján 8.
Azért a Pizjuanban ritka, hogy nem izzadunk vért, úgyhogy várjunk még ezzel.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. január 8., vasárnap 22:54
Vagy simán lehet 6 is.Nyert pontok esetében 5, vesztett pontok alapján 8.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. január 8., vasárnap 22:50
Nyert pontok esetében 5, vesztett pontok alapján 8.Mennyi most az előnyünk?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 8., vasárnap 22:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 8., vasárnap 22:46
Mennyi most az előnyünk?petiamadridista írta:Én ezt értem, meg igazad is van, de a tabellán ott vannak a mérkőzések számai is, ott meg a Realnak eggyel kevesebb van, így vesztett pontok alapján ez 8 pont.Én a tabellát nézem, 5. Előre nem adnak semmit
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. január 8., vasárnap 22:45
Én ezt értem, meg igazad is van, de a tabellán ott vannak a mérkőzések számai is, ott meg a Realnak eggyel kevesebb van, így vesztett pontok alapján ez 8 pont.Én a tabellát nézem, 5. Előre nem adnak semmit
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 8., vasárnap 22:42
Én a tabellát nézem, 5. Előre nem adnak semmit.petiamadridista írta:Nyert pontok esetében 5, vesztett pontok alapján 8.5 az a 8.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 8., vasárnap 22:41
Benzemánál nem jobb, cserének meg minek? Sanitas + Pato = folyamatosan sérült lenne.numberone1 írta:Pato MOM, kovezzetek meg, de nalunk is elnezegetnem, mert meg mindig tud a srac.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem