Lehet vakon vagyok, de nem úgy van hogy unión belül (is) ráteszik a 27%-ot? Valamilyen komolyabb összeg fölött legalábbis?TinyDeal-ről, de ott is olyan opcióval, hogy német raktárból, szóval megúsztam a vámot meg az áfát.![]()

Elektronika
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
TinyDeal-ről, de ott is olyan opcióval, hogy német raktárból, szóval megúsztam a vámot meg az áfát.Caraway írta:Honnan rendelted?
Fateromnak is kéne már egy normális telefon, és ez jó kis ajánlatnak tűnik.

Nekem is szoknom kell még mert hatalmas... elég nagy kezem van, de még két kézzel is necces volt ma párszor.Kerlon írta:Nekem ezekkel az a bajom, hogy tepsik. Ami még aggasztóbb, hogy 4,7 col körül alig van értelmes telefon. A3 2017 mondjuk adja, de az meg elég kemény áron megy. Mondjuk az IP68 adja, legalább zuhany alatt is nyomhatom a madridomot, 0-24

Nekem ezekkel az a bajom, hogy tepsik. Ami még aggasztóbb, hogy 4,7 col körül alig van értelmes telefon. A3 2017 mondjuk adja, de az meg elég kemény áron megy. Mondjuk az IP68 adja, legalább zuhany alatt is nyomhatom a madridomot, 0-24
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Honnan rendelted?Sierra írta:Nagyon jók ezek a Xiaomik, pedig iphone mániás lettem, és már most hiányzik nagyon, de azért ez a teló kárpótol, szerintem jelenleg az egyik legjobb kínai gyártó a Xiaomi, én is csak ajánlani tudom.h3x0r írta:En kb 1 honapja hasznalok Redmi 3s Pro-t, baromi jo telefon.
Ez a teló is... 10 magos MediaTek proci, 3 GB RAM, 64 GB ROM, 4100 mAh-s akksi, 5,5-es FHD kijelző, fullos fémház, és került 63 ezerbe.... más márkanévvel ellátott ugyanilyen teló kb a 100 ezernél kezdődik.

Fateromnak is kéne már egy normális telefon, és ez jó kis ajánlatnak tűnik.
Nagyon jók ezek a Xiaomik, pedig iphone mániás lettem, és már most hiányzik nagyon, de azért ez a teló kárpótol, szerintem jelenleg az egyik legjobb kínai gyártó a Xiaomi, én is csak ajánlani tudom.h3x0r írta:En kb 1 honapja hasznalok Redmi 3s Pro-t, baromi jo telefon.
Ez a teló is... 10 magos MediaTek proci, 3 GB RAM, 64 GB ROM, 4100 mAh-s akksi, 5,5-es FHD kijelző, fullos fémház, és került 63 ezerbe.... más márkanévvel ellátott ugyanilyen teló kb a 100 ezernél kezdődik.
- h3x0r
En kb 1 honapja hasznalok Redmi 3s Pro-t, baromi jo telefon.Sierra írta:Megjött a Redmi Note 4-em, már most imádomIgazi prémium hatást kelt az egész, ezzel elleszek egy darabig.

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Valószinüleg az aksi hibaja lesz.
Az lenne a gondom srácok, hogy a laptopom (Asus) lealvózza magát (mint amikor teljesen lemerül) amint felvillan a 10%-os vagy 7%-os figyelmeztetés és rábaszom a töltőt. Jelzi, hogy tölti meg minden, de egyszerűen kb 30 másodpercen belül lealvózza magát. Van egy másik Asus laptop is a családban ott nincs ilyen gond. Már megnéztem energiatakarékos beállításokat is, elosztót is cseréltem, másik konnektorba is dugtam, de semmi. Ötletem sincs mi lehet a gond. Valakinek valami?
Megjött a Redmi Note 4-em, már most imádom
Igazi prémium hatást kelt az egész, ezzel elleszek egy darabig.

- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Megtalaltam!!! Tokeletes,itt az intel programjaban kellett atallitani a megjelenitest,de vegulis rajottem! Klonozott beallitason volt.
Nagyon szepen koszonom nektek!! Beno,ezer hala!!

10!!___Samy___ írta:Milyen windózod van fent?

- ___Samy___
Milyen windózod van fent?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- koax
Huha.
Ugy erzem nem birtam folugrani a vonatra..
Hdmi kabel-hdmi a tvn. (Lg)
Esetleg ha az segit,intel videokartya van.
Semmi extrat nem teszek,ossze dugom,aztan kesz.
Ugy erzem nem birtam folugrani a vonatra..

Hdmi kabel-hdmi a tvn. (Lg)
Esetleg ha az segit,intel videokartya van.
Semmi extrat nem teszek,ossze dugom,aztan kesz.
- ___Samy___
Én is a Benő tanácsára szavazok.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
bár nem derül ki a kommentből hogy kötöd ki tv-re de ne kiterjeszd a képernyőt hanem csak a tv legyen az elsődleges megjelenítő és egyetlen is, akkor nem szabad akadnia.
- koax
Sracok,szakmai kerdesem lenne.
Par hete vettem egy hdmi kabelt,mivel a tvn hd filmeket akarok nezni,es pendrive akkor nagy kellene,igy ez jobban megeri.
Egyik ismerosom melozik a mediaba,kaptam is egy 3000 forintos,aranyozott vegu stb,szoval nem valami gagyit.
Viszont azt tapasztalom hogy akad.
Ott vettem igazan eszre,amikor a kamera egy filmben lassan forog,latom ahogy akad.
Amikor egy egy szereplo mozog,akkor inkabb arra vagyok figyelmes hogy nem terneszetes a mozgasuk.
A laptoppal gond nem lehet,eleg eros..
A tv pacek,3d 4k stb..
Mi a jo isten lehet a problema? Egy egy film utan mar a fejem faj... elore is
!!!
Par hete vettem egy hdmi kabelt,mivel a tvn hd filmeket akarok nezni,es pendrive akkor nagy kellene,igy ez jobban megeri.
Egyik ismerosom melozik a mediaba,kaptam is egy 3000 forintos,aranyozott vegu stb,szoval nem valami gagyit.
Viszont azt tapasztalom hogy akad.
Ott vettem igazan eszre,amikor a kamera egy filmben lassan forog,latom ahogy akad.
Amikor egy egy szereplo mozog,akkor inkabb arra vagyok figyelmes hogy nem terneszetes a mozgasuk.
A laptoppal gond nem lehet,eleg eros..
A tv pacek,3d 4k stb..
Mi a jo isten lehet a problema? Egy egy film utan mar a fejem faj... elore is

- P. Krisz
Nálam is előfordult, töröltem a cookie-kat, azóta jó.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
köszi srácok, csak fotók miatt kell. asszem google photos lesz a korlatlan tarhely miatt

- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Attol fugg mire kell. Fotokra Google Photos allitolag fasza, de a MEGA is nagy kiralysag, ha minden igaz korlatlan a tarhely is HQ-ban Guglinál, megán talán 50 giga van. Dropbox, Box alap mindenre ami kell. Mas hirtelen nem jut eszembe.csabi* írta:androidra mi a legjobb cloud app?

Rakd fel a Windows 10-et, megold mindent asdfghjklYazid írta:windows xp, az asztal csíkja tudjátok, ahol van a start meg az idő, fent van, meg dupla sor vastag. hogy lehet visszaállítani eredeti állapotra meg lerakni, hogy az alján legyen? nincs időm googlezni, írja már le valaki, köszönöm!
- P. Krisz
Fizetős vagy ingyé?
A Drive 15, a Onedrive 5, a Dropbox pedig 2 GB-ig ingyenes. Én mindhármat használom.
A Drive 15, a Onedrive 5, a Dropbox pedig 2 GB-ig ingyenes. Én mindhármat használom.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.