OFF
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: OFF
Borzalmasan eltorzult a világ. Szerintem még az én generációm az utolsó még aránylag normálisnak nevezhető generáció.(21 vagyok csak így zárójelben
)Amin kiakadtam, hogy a bátyám 6 éves fia telefont akar, mert sok óvódás!!! társának van már ilyen 30-40ezres android telefon. Mondtam is, hogy nehogy vegyenek.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az lehet,de mi lesz a gyerekeddel? És most lehet írni,hogy ő biza megtanul írni,mert majd az anyja meg az apja megtanítja..de ez egy tanár dolga is..NEM CSAK a szülőké...siralmas..___Samy___ írta:szerencsére én már nem ebbe a korosztályba tartozom, elképesztő mi lesz itt egy pár éven belül

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ___Samy___
szerencsére én már nem ebbe a korosztályba tartozom, elképesztő mi lesz itt egy pár éven belülraul0791 írta:http://webhir.com/60_jovore-kiveszik-a- ... s=og.likes
ez remélem csak valami kurva rossz poén..
leépítenek meg tönkretesznek mindent, nincs itt már semmi jövő
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Köszi szépen, megoldodott.Kecskezs írta:Első körben túrj le minden fs codec pakkot, és dobj fel egy VLC-t lejátszáshoz. Amúgy meg hangsáv/hangcsatornák átnézése a beállításokban.

végre megtudom nézni a Djangot és a Hobbitot...

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
Első körben túrj le minden fDavieS írta:...
és van fent multi giga codec is.

- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Az miért van, hogy némelyik filmben amit szeretnék megnézni a gépen, a beszédet nem lehet hallani, viszont más zajok rendben vannak, valamelyik teljesen néma.
a kép teljesen jó.
a kép teljesen jó.

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
mocsok írta:help.
mi az hogy nem küldi el az üzeneteket facebookon a chrome?
nekem azt mutatja hogy elküldi, de amúgy nem kapják meg. és ránéztem mobilról és ott már nálam se mutatja hogy elküldtem volna. viszont ha mobilról küldöm akkor zsír.
a másik meg hogy az mitől lehet hogy goal.comon nem tudok megnyitni semmit?
bármit nyomok nem megy el a főoldalról.
töröltme már mindenféle előzményt meg mittomén mit.
és az ncore se jó.
Ne az előzményt töröld, hanem a gyorsító tárat. Szerintem valami "beragadt" neki. Vagy ha az sem segít, akkor installáld újra a chrome-ot.
- mocsok
help.
nekem azt mutatja hogy elküldi, de amúgy nem kapják meg. és ránéztem mobilról és ott már nálam se mutatja hogy elküldtem volna. viszont ha mobilról küldöm akkor zsír.
és az ncore se jó.
és az ncore se jó.

És sajnos ez is majd probléma lesz. Cikk a viccesen hangzó (de cseppet sem az) digitális szemetelésről!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ha valaki tud Magra vagy hasonló jóminőségű polcos oldalra meghívót küldeni akkor ne szerénykedjetek, keressetek fel PÜben. köszi.

- h3x0r
nekem 5 euro: 500 perc halozaton belul, 90 kivul, korlatlan sms, 500 MB net.___Samy___ írta:és mennyit szoktatok fizetni a havi 1 gigáért? már ha szabad ilyet kérdezni
Nekem eleg a net, honap vegen mindig marad 20-30 MB belole. Leginkabb ezek fogyasztjak a netet: facebook, facebook messenger, madridom, 9gag, origo.
- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
nekem is előfizetéssel van, úgy 6000, de ebben van hívás és sms is___Samy___ írta:és mennyit szoktatok fizetni a havi 1 gigáért? már ha szabad ilyet kérdezni
- ___Samy___
eszem megáll, komolyanSierra írta:Azt olvastátok, hogy Columbo, azaz Peter Falk szobrot fognak állítani az V. kerületben?![]()
Óriási gyerekek.

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Azt olvastátok, hogy Columbo, azaz Peter Falk szobrot fognak állítani az V. kerületben?
Óriási gyerekek.