Én meg azt bírom amikor pl azt mondják be a tévében, hogy 2 hónapja nem lőtt gólt a mi egyik támadónk, de azt már nem teszik hozzá, hogy ebből 1.5 hónapig sérült volt.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 8., vasárnap 20:35
Én meg azt bírom amikor pl azt mondják be a tévében, hogy 2 hónapja nem lőtt gólt a mi egyik támadónk, de azt már nem teszik hozzá, hogy ebből 1.5 hónapig sérült volt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 8., vasárnap 20:27
+1, manapság csoda, hogy a rasszizmust még nem nyomták le Toni torkánpalesz77 írta:Szerintem semmi, csak a sajtó kicsit túlcsavarta a dolgot. Szar formában van, ezért kimaradt, de csak ennyi a helyzet. Viszont már olvasom a cikkeket, hogy mennyire jegelve van, Clásico óta bajnokit se játszott, stb.. Ami igaz, de azt kihagyják általában, hogy közbe meg játszott a BL-ben és a Kupában is 90 percet, meg most megint 70-et. Szerencsétlenségére egyszer se jól, a középpályán nagy a verseny, érthető, hogy kiamard.. Elvileg hosszabbítani akar ő is, és a klub is, csak akkor megy szerintem, ha nem javul a teljesítménye, de akkor meg nem is fogom nagyon siratni. Mondjuk nekem alapból se annyira a szívem csücske mint a többségnek, de ennél azért lényegesen jobb focista, mint amit mostanság mutat.
kuszkusz írta:egy kérdést tettem fel a "poénkodásával" kapcsolatban.
Lehet én lettem az elmúlt pár hónapban túl toleráns, de én jót röhögtem ezen amikor megláttam. 10-20 éve állítom nem lett volna belőle ekkora sértődés, de manapság már tüsszenteni se lehet anélkül, hogy valaki felháborodjon..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. január 8., vasárnap 20:23
kuszkusz írta:egy kérdést tettem fel a "poénkodásával" kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 8., vasárnap 20:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 8., vasárnap 19:20
Te is szeretnél pihenőt tartani?G. V.tinho írta:az a helyzet, hogy én magam pl. lelkes vagyok, meg próbálkozok nagyon de semmiből nem tudom sehogy pozitívan kihozni azt a SzínészBohócot.kuszkusz írta:nem értem miért a szavakon lovagolsz. a hangsúly azon volt, hogy hogyan sikerült neymart kihozni negatívan kroos aktualitás nélküli, bunkó újévi köszöntőjével kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. január 8., vasárnap 19:16
az a helyzet, hogy én magam pl. lelkes vagyok, meg próbálkozok nagyon de semmiből nem tudom sehogy pozitívan kihozni azt a SzínészBohócot.kuszkusz írta:nem értem miért a szavakon lovagolsz. a hangsúly azon volt, hogy hogyan sikerült neymart kihozni negatívan kroos aktualitás nélküli, bunkó újévi köszöntőjével kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 8., vasárnap 18:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 8., vasárnap 18:42
Ja, ennyire akartam utalni, de néhány embernek nem erőssége a gondolkodás.Realista24 írta:2017-nek szerintem van aktualitása 2017ben.
Ellenben Neymarnak annyi köze volt az öt VB címhez mint neked.
Kroos ellenben a meccs embere volt azon a meccsen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 8., vasárnap 17:48
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. január 8., vasárnap 17:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 8., vasárnap 17:14
Azt írtad. Miért nem Kroos - a gyökér - az értelmetlen trollkodasaval?kuszkusz írta:konkrétan ezt nem írta, de olvasd el az utolsó mondatát. sikerült neki ebből a témából is neymart kihozni negatívan. én pedig nem gyökereztem le kroost, egy kérdést tettem fel a "poénkodásával" kapcsolatban.Realista24 írta: Ki gyökerezte le Neymart és te miért gyökerezed le Kroost? Egy lehetőséged van válaszolni.
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. január 8., vasárnap 17:12
konkrétan ezt nem írta, de olvasd el az utolsó mondatát. sikerült neki ebből a témából is neymart kihozni negatívan. én pedig nem gyökereztem le kroost, egy kérdést tettem fel a "poénkodásával" kapcsolatban.Realista24 írta: Ki gyökerezte le Neymart és te miért gyökerezed le Kroost? Egy lehetőséged van válaszolni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 8., vasárnap 17:03
Ki gyökerezte le Neymart és te miért gyökerezed le Kroost? Egy lehetőséged van válaszolni.kuszkusz írta:most ebben a témában miért neymar a gyökér? miért nem kroos az értelmetlen trollkodásával?ziro4vr írta:Neymi jól "visszaoltotta" Kroost, kár hogy utóbbi olyan történéssel poénkodott, amihez elég sok köze volt, előbbi meg épp 10 évesen a rágóhpz kapható matricákat ragasztotta magára, mikor az utolsót nyerték.
Azt hittem amúgy, hogy ember lesz belőle lassan, de sem a pályán, sem a pályán kívül nem igazán látszik ennek a nyoma.
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. január 8., vasárnap 17:00
most ebben a témában miért neymar a gyökér? miért nem kroos az értelmetlen trollkodásával?ziro4vr írta:Neymi jól "visszaoltotta" Kroost, kár hogy utóbbi olyan történéssel poénkodott, amihez elég sok köze volt, előbbi meg épp 10 évesen a rágóhpz kapható matricákat ragasztotta magára, mikor az utolsót nyerték.
Azt hittem amúgy, hogy ember lesz belőle lassan, de sem a pályán, sem a pályán kívül nem igazán látszik ennek a nyoma.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 8., vasárnap 16:37
Én már régebben is mondtam, hogy ő a viselkedése miatt soha nem lesz Ronaldo vagy Messi szintjén. Nem elég profi, a pályán meg könnyen ki lehet zökkenteni, "FGY".ziro4vr írta:Neymi jól "visszaoltotta" Kroost, kár hogy utóbbi olyan történéssel poénkodott, amihez elég sok köze volt, előbbi meg épp 10 évesen a rágóhpz kapható matricákat ragasztotta magára, mikor az utolsót nyerték.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. január 8., vasárnap 16:36
Azért, mert egy pacsit küldött, vagy lemaradtam valamiről?ziro4vr írta:Neymi jól "visszaoltotta" Kroost, kár hogy utóbbi olyan történéssel poénkodott, amihez elég sok köze volt, előbbi meg épp 10 évesen a rágóhpz kapható matricákat ragasztotta magára, mikor az utolsót nyerték.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 8., vasárnap 15:58
HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2017. január 8., vasárnap 14:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 8., vasárnap 14:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 8., vasárnap 14:18
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem