Na ettől a képtől sem fogom jobban megkedvelni.

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. augusztus 13., kedd 11:14
Na ettől a képtől sem fogom jobban megkedvelni.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 13., kedd 9:26
Szinoníma... Vagy csak falun slengGabo írta:besértődtek nem?Géci írta:A Punto Pelota szerint Messi és Iniesta besérültek, tudván, hogy már többet keres tőlük Neymar...![]()
besérültek, ilyen kifejezést sem halottam még.
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. augusztus 13., kedd 9:13
besértődtek nem?Géci írta:A Punto Pelota szerint Messi és Iniesta besérültek, tudván, hogy már többet keres tőlük Neymar...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 13., kedd 8:35
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. augusztus 12., hétfő 21:38
Hatalmas!!!Hawer írta:Link a gyerekrolh3x0r írta:Off:a legnagyobb az volt ebben a túráznak a csapatok történetben,mikor a gyerek kilométereket szaladt az Arsenal busza után...Na EZ az igazi szurkoló...
![]()
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. augusztus 12., hétfő 20:28
Link a gyerekrolh3x0r írta:Off:a legnagyobb az volt ebben a túráznak a csapatok történetben,mikor a gyerek kilométereket szaladt az Arsenal busza után...Na EZ az igazi szurkoló...
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 12., hétfő 20:07
Link a gyerekrolmorientes írta:Off:a legnagyobb az volt ebben a túráznak a csapatok történetben,mikor a gyerek kilométereket szaladt az Arsenal busza után...Na EZ az igazi szurkoló...
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 12., hétfő 20:00
HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 12., hétfő 19:50
Igazából nem nagyon vagyok tisztában a ti előszezonotokkal csak más oldalakon szoktam látni az eredményeiteket.'shutterisland írta:azért ebből az 5 pontból (amivel egyet is értek veled) szerintem 3 teljes egészében, egy pedig részben azért ettől függetlenül a barcánál is rendben volt.
egyedül a 4-es pont az, amely igazán hiányzik.
mindegy, muszáj volt körbe mutogatni neymart.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 12., hétfő 18:59
HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 12., hétfő 18:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 12., hétfő 17:15
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 12., hétfő 16:15
Hát, ha biztos nem is vagyok benne, de nagyon remélemMr. Bidé írta:A te véleményed alapján ezek szerint ebben a szezonban a Madrid minden szinten eredményesebb lesz mint a Barca!?
Igen ebbe is van valami, de lehet, hogy sokan úgy vannak vele, hogy lélektanilag azt akarják, hogy a csapat pozitívan kezdje a szezont. Most ezt arra értem, hogy lehet mi se vigyorognánk, ha elkent volna a Chelsea vagy a PSG, és a csapat kicsit megtörve megy ki a pályára szezonkezdetnél mert kikaptak stb...de, ha ilyen gála csapatok ellen játszol megnő az önbizalma a játékosoknak. Csak ezzel az a baj, hogy onnan nagyobbat lehet koppanni... bár tény, hogy jól is elsülhet, de ahhoz 1 jó rajt kell. Remélem nem lesz olyan a szezon kezdet mint tavaly, mert annak az első 5 meccsnek köszönhető, hogy így eltosztuk a Ligát...Mr. Bidé írta:Ha ilyen egyszerű lenne a tökéletes recept ( minél erősebb csapatokkal játssz felkészülési meccset) gondolom minden csapat ezt csinálná
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. augusztus 12., hétfő 15:45
Tartok tőle hogy ez nem ilyen könnyen megválaszolható.Géci írta:[
Miért lehet ugyan úgy!? Baromira nem mind1, hogy most játszol 1 Chelsea ellen vagy megye hármas Nádudvar ellen...Most csak mondtam 1 példát
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 12., hétfő 14:09
nem csak az ellenfelekre gondoltam, egyszerűen jól sikerül...nem kaptunk ki, stabil volt a játék és nem sérült le 3-4 játékos, ez szerintem nagyon is jóWertz írta:Ilyet azért ne beszéljünk már. Nem attól lesz jó egy felkészülési szezon, hogy jók az ellenfelek. Gyenge ellenfelek ellen is jól fellehet készülni a szezonrawZoLee7 írta:Ez a mostani felkészülés nagyon jó volt.Már hogyne lenne értelme. Eleve szép kis hasznot hoz a klubnak és ott is ugyanúgy fellehet készülni, mint az európai országokbanwZoLee7 írta:sajnos jövőre a mi csapatunk is megy ázsiai túrára...aminek kb semmi értelme, ott lehet kellemes sérüléseket össze szedni
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 12., hétfő 13:56
Miért lehet ugyan úgy!? Baromira nem mind1, hogy most játszol 1 Chelsea ellen vagy megye hármas Nádudvar ellen...Most csak mondtam 1 példátWertz írta:Nem attól lesz jó egy felkészülési szezon, hogy jók az ellenfelek. Gyenge ellenfelek ellen is jól fellehet készülni a szezonra
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 12., hétfő 13:44
Ilyet azért ne beszéljünk már. Nem attól lesz jó egy felkészülési szezon, hogy jók az ellenfelek. Gyenge ellenfelek ellen is jól fellehet készülni a szezonrawZoLee7 írta:Ez a mostani felkészülés nagyon jó volt.
Már hogyne lenne értelme. Eleve szép kis hasznot hoz a klubnak és ott is ugyanúgy fellehet készülni, mint az európai országokbanwZoLee7 írta:sajnos jövőre a mi csapatunk is megy ázsiai túrára...aminek kb semmi értelme, ott lehet kellemes sérüléseket össze szedni
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 12., hétfő 11:55
Kb ennyi lenne a lényeg és én ezt nem értettem a barca felkészülésében... Amennyire emlékszem erre az ázsia tùrás hétre, nekem ez ùgy rémlik, hogy oda is megyünk meg amcsi földre is... Gondolom Göteburg vagy, hol voltunk most helyet megyünk Ázsiába onnan meg az amcsikhoz... Hogyan utazzuk körbe a vilägot 7 nap alatt című sorozatot fogjuk forgatni...Realista24 írta:Nem a hol, hanem a kivel a lényeg.sajnos jövőre a mi csapatunk is megy ázsiai túrára...aminek kb semmi értelme,
Ott is össze lehet hozni egy normális tornát, ha akarják.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 12., hétfő 11:47
Nem a hol, hanem a kivel a lényeg.sajnos jövőre a mi csapatunk is megy ázsiai túrára...aminek kb semmi értelme,
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem