Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Jester » 2013. augusztus 13., kedd 15:02

Eddig is utáltam a srácot (szerintem nagyon sunyi) ezután meg még jobban fogom :) de a véleményem inkább megtartom magamnak mert még a végén bannolni fognak :(
Megértem miért. De én sem írok többet :lol:
Amúgy Messi kőkeresztény, ahogy az Argentinok 99,99%-a :D ez csak egy marketing fogás a, mint a palesztin gyerekekkel való pózolás

Mr. Bidé
Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. augusztus 13., kedd 14:45

sander írta:
Eddig is utáltam a srácot (szerintem nagyon sunyi) ezután meg még jobban fogom :) de a véleményem inkább megtartom magamnak mert még a végén bannolni fognak :(
:ozil: :ozil: :ozil:

Mi verte ki nálad ennyire a biztosítékot hogy ezután még jobban fogod utálni? Hívő keresztény aki a siratófalnál járt és imádkozott fején kipával. Csak a tájékozatlanok kedvéért említem meg hogy fejfedő nélkül oda sem lehet menni a falhoz.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 13., kedd 12:09

Azért a siratófal elég nagy keresztény zarándokhely is, szóval ez a kép még nem jelenti azt, hogy Messi áttért a zsidó vallásra :) Mondjuk attól még a sábeszdeklit hanyagolhatta volna :mrgreen:
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 13., kedd 11:31

Nagy poénok voltak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 13., kedd 11:21

Ezt a képet én is láttam. Annyit még hozzá lehet tenni hogy az egész Barcelona ott volt. Eddig is utáltam a srácot (szerintem nagyon sunyi) ezután meg még jobban fogom :) de a véleményem inkább megtartom magamnak mert még a végén bannolni fognak :(

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. augusztus 13., kedd 11:14

Na ettől a képtől sem fogom jobban megkedvelni. :mrgreen:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 13., kedd 11:02

nesztek:
http://szuperblog.hu/wp-content/uploads ... atofal.jpg

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 13., kedd 9:26

Gabo írta:
Géci írta:A Punto Pelota szerint Messi és Iniesta besérültek, tudván, hogy már többet keres tőlük Neymar... :roll:
besértődtek nem? :mrgreen:
besérültek, ilyen kifejezést sem halottam még. :D
Szinoníma... Vagy csak falun sleng :D

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. augusztus 13., kedd 9:13

Géci írta:A Punto Pelota szerint Messi és Iniesta besérültek, tudván, hogy már többet keres tőlük Neymar... :roll:
besértődtek nem? :mrgreen:
besérültek, ilyen kifejezést sem halottam még. :D

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 13., kedd 8:35

A Punto Pelota szerint Messi és Iniesta besérültek, tudván, hogy már többet keres tőlük Neymar... :roll:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. augusztus 12., hétfő 21:38

Hawer írta:
h3x0r írta:Off:a legnagyobb az volt ebben a túráznak a csapatok történetben,mikor a gyerek kilométereket szaladt az Arsenal busza után... :lol: Na EZ az igazi szurkoló... :salute: :D
Link a gyerekrol :lol:
Hatalmas!!!
Wenger nem igazolta le? :mrgreen:[/quote]

Sztem 2 okból nem igazolta le.
1,Nem francia
2,Öregebb mint 17. :mrgreen:

Hawer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. augusztus 12., hétfő 20:28

h3x0r írta:Off:a legnagyobb az volt ebben a túráznak a csapatok történetben,mikor a gyerek kilométereket szaladt az Arsenal busza után... :lol: Na EZ az igazi szurkoló... :salute: :D
Link a gyerekrol :lol:[/quote]

Hatalmas!!!
Wenger nem igazolta le? :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 12., hétfő 20:07

En azert remelem, hogy olyan jol kezdi a barca a szezont, mint mi tavaly :mrgreen:
morientes írta:Off:a legnagyobb az volt ebben a túráznak a csapatok történetben,mikor a gyerek kilométereket szaladt az Arsenal busza után... :lol: Na EZ az igazi szurkoló... :salute: :D
Link a gyerekrol :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 12., hétfő 20:00

Nem vonnék le messzemenő következtetéseket az előszezonból.Azt az edző fel tudja mérni,mire kèpes egy-egy játékos,vagy csapatrész.Vagy úgy echte a csapat...
Az igaz,hogy talán erősebb ellenfelek ellen,nyilván jobban lemérhetőek a dolgok,de az erősebb ellenfelek sem harapnak úgy még ilyenkor,ott is próbálgatja az edző,hogy ki,hol,mire képes...na meg vigyáznak is egymásra a játékosok,általában....
Az igaz,hogy a barcanal nagyobb volt most a kavar,a fél csapat ott volt a konfi kupán(de minek),aztán Neymar,na meg szegény Tito,új edző stb...
Ettől függetlenül élesbe dőlnek el a dolgok,azt kijelenteni most,hogy a barca nem készült fel eléggé,az dőreség...bár tény,hogy nálunk mintha jobban együtt lenne a gárda...na majd a szezonban eldől,hogyan lesz...

Off:a legnagyobb az volt ebben a túráznak a csapatok történetben,mikor a gyerek kilométereket szaladt az Arsenal busza után... :lol: Na EZ az igazi szurkoló... :salute: :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 12., hétfő 19:50

'shutterisland írta:azért ebből az 5 pontból (amivel egyet is értek veled) szerintem 3 teljes egészében, egy pedig részben azért ettől függetlenül a barcánál is rendben volt.
egyedül a 4-es pont az, amely igazán hiányzik.
mindegy, muszáj volt körbe mutogatni neymart. :mrgreen:
Igazából nem nagyon vagyok tisztában a ti előszezonotokkal csak más oldalakon szoktam látni az eredményeiteket.
Szerintem (és ezt nem kötekedés céljából mondom) rosszul igazoltatok a nyáron és a megfelelő embereket nem sikerült leigazolni. Az edző váltás sem a legjobbkor jött ezen kívül szerintem elég gyenge volt az előszezonotok is. Ha az elején nem sikerül megfelelően felpörögni akkor nagy bajban lehettek.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 12., hétfő 18:59

azért ebből az 5 pontból (amivel egyet is értek veled) szerintem 3 teljes egészében, egy pedig részben azért ettől függetlenül a barcánál is rendben volt.
egyedül a 4-es pont az, amely igazán hiányzik.
mindegy, muszáj volt körbe mutogatni neymart. :mrgreen:

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 12., hétfő 18:42

Szerintem 5 fő feladata van az előszezonnak:
1; fizikálisan megfelelő állapotba kerüljenek a játékosok
2; mentálisan is felkészüljenek a szezonra
3, megfelelő taktika elsajátítása
4; megfelelő ellenfelekkel játszani
5; és egy kis pénzt is hozzon a klubnak

Az első kettő és az utolsóra nem szeretnék kitérni mert szerintem abban mindenki egyetért. Inkább foglalkoznék a 3. és 4. pontban megfogalmazott dolgokkal. Szerintem igenis fontos az hogy komolyabb ellenfelekkel kerüljünk össze. Nagyon nem mindegy hogy a csapatnak meg kell "tanulnia" védekezni is és a védelemnek is egy kicsit újra össze kell hangolódnia vagy csak alibi focival kimegy a csapat és semmi erőfeszítéssel rúgnak 4-5-6 gólt. Mert azért ezeken a meccseken annyira megerőltetik magukat a csapatok hogy ne kapjanak ki de ne is erőltessék túl magukat. Azért az nem mindegy hogy egy noname csapattal vagy válogatottal játszik az előszezonban a csapat vagy igenis egy kicsit nívósabb ellenfelek ellen lép pályára.

Szerintem az előszezonban mindenképp a Barca előtt járunk. Ennél jobb előszezonunk már szerintem nagyon rég volt.
Megvoltak a megfelelő gyengébb ellenfelek amikkel rálehetett hangolni a csapatot a meccsekre. Ilyen volt a Bournemouth és a Galaxy elleni meccs. És közben volt egy Lyon elleni meccs is amivel azért a fiúkat egész jól a földön tartották. (oké jók voltatok az előző meccsen de maradjatok a földön). Utána jött az Everton (amely szerintem a legjobb ellenfél volt). És utána jöttek a nagy csapatok a a Chelsea és az Inter amivel elég jól lehetett motiválni a játékosokat a szezon kezdetre.

A PSG meccset azért nem vettem ide mert ha jól tudom arra csak azért került sor mert ez is Ancelotti "vételára" volt.
Inkább a előszezon megszervezésére szerettem volna kitérni. Legyenek gyengébb ellenfelek amikkel lehet hangolódni a meccsekre aztán jöjjenek a középcsapatok és utánna jöhetnek a nívósabb ellenfelek is.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 12., hétfő 17:15

Az eloszezonnak ket fo feladata van: felkeszulni ugy fizikalisan mint mentalisan a szezonra es minel jobban reklamozni a csapatot, minel tobb penzt osszeszedni. A ketto kozott kell megtalalni az egyensulyt. A galaktikus eraban es (szerintem) az elmult eloszezonban is atestunk a lo tuloldalara: ilyen hakni meccs, olyan hakni meccs, ahol 10 perc jatekkal rugtunk 3 golt, jatszottunk 109 kisgyerek ellen is meccset, utaztunk egyik varosbol a masikba, persze mindenhol jottek a kotelezo fotozkodasok, interjuk, stb. Utana pedig csodalkoztunk, hogy jott egy komolyabb csapat es mar nem volt eleg a 15 perc foci egy meccsen. SZERINTEM ugyan ezt a hibat kovette/koveti el iden a barca is. Aztan, hogy ez most megbosszulja-e magat, meglatjuk.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 12., hétfő 16:15

Mr. Bidé írta:A te véleményed alapján ezek szerint ebben a szezonban a Madrid minden szinten eredményesebb lesz mint a Barca!?
Hát, ha biztos nem is vagyok benne, de nagyon remélem :D
Mr. Bidé írta:Ha ilyen egyszerű lenne a tökéletes recept ( minél erősebb csapatokkal játssz felkészülési meccset) gondolom minden csapat ezt csinálná
Igen ebbe is van valami, de lehet, hogy sokan úgy vannak vele, hogy lélektanilag azt akarják, hogy a csapat pozitívan kezdje a szezont. Most ezt arra értem, hogy lehet mi se vigyorognánk, ha elkent volna a Chelsea vagy a PSG, és a csapat kicsit megtörve megy ki a pályára szezonkezdetnél mert kikaptak stb...de, ha ilyen gála csapatok ellen játszol megnő az önbizalma a játékosoknak. Csak ezzel az a baj, hogy onnan nagyobbat lehet koppanni... bár tény, hogy jól is elsülhet, de ahhoz 1 jó rajt kell. Remélem nem lesz olyan a szezon kezdet mint tavaly, mert annak az első 5 meccsnek köszönhető, hogy így eltosztuk a Ligát...

Mr. Bidé
Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. augusztus 12., hétfő 15:45

Géci írta:[
Miért lehet ugyan úgy!? Baromira nem mind1, hogy most játszol 1 Chelsea ellen vagy megye hármas Nádudvar ellen...Most csak mondtam 1 példát :D
Tartok tőle hogy ez nem ilyen könnyen megválaszolható. :D Ha ilyen egyszerű lenne a tökéletes recept ( minél erősebb csapatokkal játssz felkészülési meccset) gondolom minden csapat ezt csinálná és a Barca sem lenne akkora marha hogy 4-5 pénzes meccsért feláldozza a 2013-14-es szezonját. A te véleményed alapján ezek szerint ebben a szezonban a Madrid minden szinten eredményesebb lesz mint a Barca!?

Vissza: