Szerintem abszolút komplett játékos. Nem tudok más fiatal csatárt mondani, akivel jobban járnánk a jövőben.
Szerintem ez itt a kulcs, mármint hogy valóban én sem tudnék nála jobbat előszedni. És ez ma elég a 80 milliós árcédulához nem is mondanám, ez alapján, hogy túlárazott lenne. Nem tudom, hogy a mezőny egyenlítődött így ki vagy a véletlen játéka, de nincs az a dominancia ami pár éve volt, hogy 1-2 játékos viszi a hátán a csapatot. Egy Ronaldo, Dinho, Kaká, CR, Messi kaliber aki más szintet képvisel. Bár pl. Messi most is megcsinálja ezt, tehát nem arról van szó, hogy hirtelen mindenki ennyire jó lett és eltűntek a különbségek.
Volt egy időben Hazard, akiben én láttam a lehetőséget, de "csak" egy kiváló játékos lett a sok közül. Aztán minden évben próbálják a CR, Messi páros mellé odatenni a harmadikat, Lewa, Griezmann volt ilyen mostanság de mindenki tudta sztem, hogy ez rövid intervallumban lehetett csak igaz, de jó messze voltak egy csúcs CR-től, Messitől. A másodvonalban a Suarez, Neymar, Bale hármasban sztem megvan a lehetőség, hogy felérjen hozzájuk, de ők is csak rövidebb időszakokban nyújtják az extrát.