Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
P. Krisz

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. január 6., péntek 21:16

Persze.
Frontier trailer. :coffee:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 6., péntek 21:10

Taboo-t más is várja rajtam kívül?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2017. január 6., péntek 21:09

ziro4vr írta:Új homelandet csekkolta valaki? Sherlockot? Egyikről sem olvastam sok jót.
Sherlock feliratra várok...
Inkább a Vikingsről jelentkezzen valaki

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 6., péntek 20:57

Új homelandet csekkolta valaki? Sherlockot? Egyikről sem olvastam sok jót.
Nem illik.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. január 3., kedd 19:07

Új Netflixes sorozatot, The OA megvolt valakinek? Két végleg között mozognak az értékelések. :kivagyhe:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. január 2., hétfő 11:37

Folytattam a keresest, hatha talalok az Outsourced utan egy ujabb jo 20 perces komediat. :D

Sex&Drugs&Rock&Roll: Egy kioregedett rocksztarrol szol :rock: , aki megtudja, hogy van egy 25 eves lanya, aki ugyancsak zenesz szeretne lenni, ezert segit neki. Felveszi a kapcsolatot a regi bandatagokkal, apro zokkeno, hogy nem eppen bekes uton valtak el. Van egy jo hangulata a sorozatnak, tele oltogatasokkal. Aki jartas a rock vilagaban, annak valoszinuleg nalam is jobban fog tetszeni.

Selfie: Egy kozepiskolaban nem tul nepszeru lanyrol szol, aki mostmar menonek erzi magat, mivel jol nez ki es sok kovetoje van instagramon. Viszont egy repulogepes ossze-vissza hanyos jelenet utan rajon, hogy igazabol nincsenek is baratai, ezert megkeri a ceg kicsit visszahuzodo marketingeset, hogy segitsen rendbetenni a brandjet. Mar onmagaban a hanyos jelent megert volna egy azonnali kaszat, de jofej voltam, ezert resz vegeig maradtam. Ez is kuka.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. december 30., péntek 22:51

VIKINGS?!

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ragnar :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :sziv: :sziv: :sziv: :( :(
Persze már nem nagyon lehettet tovább húzni.
Ivar nagyon érdekes (lesz), főleg így, hogy az anyját is megölték.
Björn-t hiányoltam kicsit, azt a szálat nem tudják fölpörgetni egyelőre.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 29., csütörtök 17:23

6? Fingom sincs, hogy mit lehetne erről lehúzni 6 évadban.
ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Még kiderülhet, hogy Fordon kívül minden dolgozó host. Vagy akár Ford is. :lol: :lol: Bele lehet magyarázni sok mindent ebbe a témába.
Nem sok értelmét látnám ebben az esetben az egész történetnek.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem vagy valami apokalipszis vagy a szamurájos szál fog következni jövőre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. december 29., csütörtök 17:17

Hat évadot terveznek a Westworldből, lesznek itt még olyan csavarok amikre nem is gondolnánk.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Logan lesz majd érdekes mert ő tuti hogy vissza fog térni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 29., csütörtök 17:12

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Még kiderülhet, hogy Fordon kívül minden dolgozó host. Vagy akár Ford is. :lol: :lol: Bele lehet magyarázni sok mindent ebbe a témába.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 29., csütörtök 17:02

Hát jó ezt még el is tudom fogadni, de:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!biztonsági szolgálat? kamerák stb?

amúgy szerintem azért fordult vissza, mert ott volt a lánya, öntudat, érzelmi kötődés stb
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 29., csütörtök 16:54

Kerlon:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, miért kellett volna tudniuk a szerelőknek? Ford mindenről tudott, nyilván észrevette a ferdébb szemű naivitását stb, szóval ezek így voltak megtervezve, Ford mindent kézben tartott.
Nem illik.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. december 29., csütörtök 16:17

ericco írta:
Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy meg hatalmas logikai bukta Maeve "felemelkedése". Mindenféle biztonsági protokoll meg stb van, aztán 3-4 részen keresztül két szerelővel is azt csinált, amit akart.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel kiderült, hogy az egész szökés Ford terve volt, ezért ez nem is akkora bukta. Furcsa volt persze, de még simán belefért szerintem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel az egész szökést egy olyan ember programozta bele, aki az egész rendszert alkotta/ismeri, így evidens, hogy kihasználta a rendszer biztonsági hibáit. Az utolsó lépésig (ki a vonatból) bele volt csórikámba programozva minden.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 29., csütörtök 16:12

ziro4vr írta:Westy

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A szökés egy narratíva volt. Hogy a végén miért szállt le a vonatról, arról lehet elmélkedni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Maevebe bele volt kódolva, olvasta is az ázsiai, hogy már belenyúltak a kódjába és felolvasta, hogy miket kell tennie. De ha narratíva lett volna, akkor miért nem tudtak róla a szerelők?
ericco írta:
Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy meg hatalmas logikai bukta Maeve "felemelkedése". Mindenféle biztonsági protokoll meg stb van, aztán 3-4 részen keresztül két szerelővel is azt csinált, amit akart.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel kiderült, hogy az egész szökés Ford terve volt, ezért ez nem is akkora bukta. Furcsa volt persze, de még simán belefért szerintem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem a biztonsági szolgálathoz sok köze nem volt, csak a parkban tudott uralkodni. Lényeg lényeg az nagyon egyszerűen ment. Két béna szerelőt megfenyegette, amikor az ideje nagy részében a saját narratívájában volt és bármikor kiiktathatták volna, ha jelentik a "rendellenességet". A biztonsáig kamerák stbstbstbről nem is beszélve.
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 29., csütörtök 15:56

Westy

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A szökés egy narratíva volt. Hogy a végén miért szállt le a vonatról, arról lehet elmélkedni.
Nem illik.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 29., csütörtök 14:26

Merci Zizou!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 29., csütörtök 13:48

Westworld S01

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annyira boldog vagyok, hogy nem olvastam soha spoilert és egyben daráltam le. Teljesen összefügg minden nagyjából csak pár elgondolkoztató dolog maradt: Maeve akkor most öntudatra ébredt vagy sem? Mert visszament végül magától. Wyatt-Dolores akkor most skizo? Illetve akkor Ford végül engedett Arnold 35 évvel ezelőtti kívánságának és tönkre vágta a parkot és szabadjára engedte az androidokat?

Amúgy meg hatalmas logikai bukta Maeve "felemelkedése". Mindenféle biztonsági protokoll meg stb van, aztán 3-4 részen keresztül két szerelővel is azt csinált, amit akart.

7,5/10
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. december 27., kedd 9:08

pheco írta:Aranyélettel, hogy álltok?
Megnéztem ma a második évad záró epizódját. Abban a hitben voltam, hogy ez az évad is 10 részes, mint az első volt. De duplán tévedtem, mert ez is csak 8 részes, mint ahogy az első is az volt :mrgreen:
Rohadt jó sorozat. Sajnos hozzá kell tenni, hogy főleg magyar sorozatokhoz képest. Viszont szerintem ez világszerte megállná a helyét. Első évad valamivel jobb volt, de ebben is voltak jó csavarok illetve nekem bejött, hogy brutalitásból jóval több volt benne, mint az elsőben.
Döbrösi Laurát meg imádom :D

Nálam az év sorozata. Egyértelműen világszínvonal, viszont vannak benne olyan dolgok amik egy másik nemzetiségű nézőnek nem úgy jönnek le mint egy magyar embernek. Bár ezzel nincs is baj, ezért is jó. Kedvencem mikor Attila Ossiant hallgat, nagyon badass. :mrgreen:
Patent az egész.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. december 27., kedd 1:02

Aranyélettel, hogy álltok?
Megnéztem ma a második évad záró epizódját. Abban a hitben voltam, hogy ez az évad is 10 részes, mint az első volt. De duplán tévedtem, mert ez is csak 8 részes, mint ahogy az első is az volt :mrgreen:
Rohadt jó sorozat. Sajnos hozzá kell tenni, hogy főleg magyar sorozatokhoz képest. Viszont szerintem ez világszerte megállná a helyét. Első évad valamivel jobb volt, de ebben is voltak jó csavarok illetve nekem bejött, hogy brutalitásból jóval több volt benne, mint az elsőben.
Döbrösi Laurát meg imádom :D

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. december 26., hétfő 21:46

h3x0r írta: Ugyan csak az elso evadot lattam, de az alapjan az eddigi leglassabb sorozat, amit valaha lattam. Nem szeretem ezt a stilust, ezert 6 resz nekem boven eleg is volt, de megis kulonleges elmenyt nyujtott az egesz.
pedig szerintem érdemes folytatni. az utolsó évad is nagyon jó lett elvileg, kíváncsi vagyok.
Kép

Vissza: