Copa del Rey

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Idén megnyerjük ezt a kupát?

A szavazás 2023. január 18., szerda 14:03-kor befejeződött.

Igen
18
22%
Nem
63
78%

Szavazatok száma: 81

flori

Re: Copa del Rey

HozzászólásSzerző: flori » 2017. január 13., péntek 12:08

Barca behúzta a Sociedadot :D
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 6., péntek 17:31

Realista24 írta:Na de bejött, amit vártam.
A szövetség vizsgálja Piqué nyilatkozatát.

Ha megbüntetik akkor a szövetsèget perez irànyitja, ha nem büntetik meg akkor kussolnak, ritka egy fajzatok az biztos. Annyira tàvol áll tőlük hogy reàlisan megtudjanak ítélni valamit.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. január 6., péntek 16:33

Viccelsz? Ő lesz a klub elnöke, ha elköszön az aktív játéktól. Ezt már elég sokan feldobták/megszellőztették. Persze nem feltétlenül azonnal, de hamarabb jön el az apokalipszis mint gondolnánk.
mondjuk ez lehet, hogy nem nekünk lenne "apokaliptikus" :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 6., péntek 16:21

Kerlon írta:Megérdemelne már valami komoly eltiltást ez az agyhalott. Az elnökségben meg senki nem rendelkezik annyi ésszel, hogy feltűnjön nekik ez az alpári paraszt viselkedés, ami csak rontja a klub hírnevét? Nem mintha ők mondjuk visszafogottabbak lennének, de a világ egyik vezető klubjától ennyi talán elvárható lenne.
Viccelsz? Ő lesz a klub elnöke, ha elköszön az aktív játéktól. Ezt már elég sokan feldobták/megszellőztették. Persze nem feltétlenül azonnal, de hamarabb jön el az apokalipszis mint gondolnánk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 6., péntek 16:18

Megérdemelne már valami komoly eltiltást ez az agyhalott. Az elnökségben meg senki nem rendelkezik annyi ésszel, hogy feltűnjön nekik ez az alpári paraszt viselkedés, ami csak rontja a klub hírnevét? Nem mintha ők mondjuk visszafogottabbak lennének, de a világ egyik vezető klubjától ennyi talán elvárható lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 6., péntek 16:02

Na de bejött, amit vártam.
A szövetség vizsgálja Piqué nyilatkozatát.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 6., péntek 16:00

Matyi írta:Lehet nevetni a két piroson, de teljesen jogos volt mindkettő. Mellé ott volt még Aduriz könyököse, az is simán piros nálam, meg a Neymar-tizi, látszólag persze megint nekünk fújtak, csak korántsem így történt. Arról nem tehetünk, hogy a Bilbao mindig ilyen féreg módon játszik ellenünk, meg gondolom ellenetek is, de azzal annyira nem vagyok képben.
Piqué mondjuk idegállapotban lehetett, mert az ütközése Iraizozzal szerintem is messze volt a tizenegyestől. :roll:
Az mondjuk jogos, hogy Neymar kiérdemelte, hogy ne fújjanak be neki egy ilyen egyértelmű esetet, mert sokszor rájátszik, mondjuk darálják is rendesen.
Nem azon van a hangsúly, hogy jogos volt-e vagy sem, hanem hogy Piqué pofázik mondjuk kezezésről, amikor egy szezonban minimum 6-8 esetet megúszik :lol:
Ugyanez a büntetők elmaradására, hát elözönlötte a twittert a Piqué szabálytalanságok után meg nem adott büntetőkről szóló bejegyzések.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. január 6., péntek 15:40

Lehet nevetni a két piroson, de teljesen jogos volt mindkettő. Mellé ott volt még Aduriz könyököse, az is simán piros nálam, meg a Neymar-tizi, látszólag persze megint nekünk fújtak, csak korántsem így történt. Arról nem tehetünk, hogy a Bilbao mindig ilyen féreg módon játszik ellenünk, meg gondolom ellenetek is, de azzal annyira nem vagyok képben.
Piqué mondjuk idegállapotban lehetett, mert az ütközése Iraizozzal szerintem is messze volt a tizenegyestől. :roll:
Az mondjuk jogos, hogy Neymar kiérdemelte, hogy ne fújjanak be neki egy ilyen egyértelmű esetet, mert sokszor rájátszik, mondjuk darálják is rendesen.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. január 6., péntek 10:03

Realista24 írta:Aki nézte a meccset, az írja már meg, hogy Piqué miért bírózik?

update, már látom, két tizenegyest is akart a két piros mellé :mrgreen:

Pique on the refereeing decisions after the 2-1 loss to Athletic down to 9-men: "We already know how this works." :lol: :lol:
A legostobább Barca játékos ever. :lol: :lol:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 6., péntek 9:48

Realista24 írta:update, már látom, két tizenegyest is akart a két piros mellé
Mindig gondoskodik róla, hogy még véletlenül se kedveljem meg őket... :roll: Már az egyből is kettőt csinálna, nem lett volna elég nekik az az 1... A Neymar esete egyértelműen az volt. Csak ha nem homorítana és esne folyamatosan annyira látványosan, akkor lehet meg is kapná. Élő képen pl elsőre nekem is úgy tűnt, hogy csak dobott magán egyet. A Piqué eset viszont hogy lett volna már 11es? Nem tudom, hogy komolyan is gondolja, vagy már az agyukba van iktatva ez a szarság? Mert ott ő volt szabálytalan és nem a bilbaoi srác. De ami legjobban idegesít, hogy megint a Real-lal van elfoglalva. Ugye a rulettes szöveg. Vonuljon vissza a 'csába, ha nem tudja elviselni, hogy néha az életben az is előfordulhat, hogy az ő kárukra téved a bíró. A Barcasokon kívül senkinek nem hiányozna, mert ekkora patkány focista még nem született és nem is mostanában fog. Nemhogy azzal foglalkozott volna, hogy a 1/4 óráig 9 emberrel játszó Bilbao ellen, hogy nem tudott egy gólt sem lőni a csoda Barca meg a csoda trió. 5 forintot nem értek tegnap, utolsó perces kapufa ide vagy oda. Ahogy Kerlon is írta, rohadt nagy szerencséjük volt, hogy Messi szabiját benézte a kapus.

Arról nem is beszélve, hogy én még nem láttam ennyire nevetséges szitukat a bíróval. Folyamatosan gesztikulálnak, és a bíró pofájába nevetnek, meg legyintenek rá, hogy te hülye vagy. Gusztustalan. Ha velem csinálnák ezt, én szórnám ki őket. Amit tegnap is lenyomott főleg Alba meg Piqué... Hát éreztem ahogy megy fel a vérnyomásom. :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 6., péntek 8:59

Aki nézte a meccset, az írja már meg, hogy Piqué miért bírózik?

update, már látom, két tizenegyest is akart a két piros mellé :mrgreen:

Pique on the refereeing decisions after the 2-1 loss to Athletic down to 9-men: "We already know how this works." :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 6., péntek 7:01

Gyengék voltak végig. Messi szabadja is csak azért csúszott be, mert a kapus sipszonal elindult ellenkezőleg. Konkrétan mindegyik maga alatt teljesített.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

bbelthazor
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Modric, Kroos, Bale, Casemiro,

HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2017. január 6., péntek 5:41

Első félidőt követtem aztán korán kelés miatt felhagytam vele, de hát most nézem két piros lap :agree: a Bilbaonál(tudom biztos jogos volt...), de valahogy nem lepődtem meg :D már csak egy 11es hiányzott volna gondolom :D

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 5., csütörtök 23:23

Remy írta:Mi a pihentetést sérülésekkel oldjuk meg. Amit mi csinálunk jelenleg az sajnos nem igazi pihentetés, hanem kényszer. De szerencsére eddig elég jól jöttünk ki belőle.
Így vagy úgy, de a végén sokat ér majd. Szerencsére elég mély padunk van.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 5., csütörtök 23:17

Mi a pihentetést sérülésekkel oldjuk meg. Amit mi csinálunk jelenleg az sajnos nem igazi pihentetés, hanem kényszer. De szerencsére eddig elég jól jöttünk ki belőle.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

terry76
Kedvenc játékosaid: Zidane
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: terry76 » 2017. január 5., csütörtök 23:13

Csak én éreztem úgy,hogy a digis kommentátor a barcának szorít?(K.zavart)

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. január 5., csütörtök 23:12

flori írta:Akinek kétsége lenne, idén nem számít a kupa katalóniában. :mrgreen: :mrgreen:
Az még attól függ, hogy továbbmennek-e. :D Komoly meccs volt, az viszont gáz a barcára nézve, hogy 2ős emberelőnyben is elég tanácstalanok voltak. Mondjuk azért megúszott 1-2 meleg helyzetet a bilbao.

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 5., csütörtök 23:11

valószínűleg a visszavágón simán továbbmennek, de jó látni, hogy az MSN nem pihenhet, míg nálunk tegnap is pihenés volt - végén sokat jelenthet. Hétvégén újra meg kell csapni C-ékkel a Sevillát, aztán jövő héten meg kikaphatunk 1-0-ra kényelmesen. Előbb utóbb úgyis jön a vereség, jöjjön jövő héten a visszavágón, ami "tét nélküli"
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2017. január 5., csütörtök 23:09

Akinek kétsége lenne, idén nem számít a kupa katalóniában. :mrgreen: :mrgreen:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 5., csütörtök 23:00

Remy írta:2 piros? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
az első teljesen jogos volt, a másodiknál meg éppenhogy volt egy pici kontakt - Neymar okosan inkább elesett és így taktikai szabálytalanság lett belőle

Vissza: