Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Szerintem első sorban a spanyol bajnokság markenting értékének a megnöveléséhez az kéne, hogy pl. egy Valencia összekapja magát és régi hírnevéhez méltóan teljesítsen. Hiába hoz a Sevilla 10 éve remek teljesítményt, de láthatjuk, hogy mégsem olyan eladhatóak. Viszont jó lenne, ha ők is tudnák továbbra is tartani a lépést, illetve az Atletico is összekapná magát. (Atletico szerintem még így is remek kupa csapat lesz). Lényeg hogy legyen meg a stabilan erős 4-5 csapat. Most úgy fest 3 meghatározó van Európában és ígéretes még a Sevilla.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha ebből a 40 millióból csak a fele, 20 millió erősítené mondjuk a Granada budgetjét, nekik már az is valami. Egy kiegyensúlyozottabb, erősebb bajnokságot pedig aztán még drágábban lehetne eladni a TV-társaságoknak. A La Liga ebből a szempontból még nincs akkora lemaradásban a PL mögött, még megmenthető a helyzet. Hosszútávon a Real és a Barca, de talán már idevehető az Atletico is, sem jöhet ki ebből rosszul.Realista24 írta:A gond ezzel az, hogy a szakadék mondjuk az első és utolsó között nem 120 millió már csak, hanem kb 80.
Szerintem egy vezetőségnek is így kellene gondolkodnia.
Merci Zizou!
- Galacticos
Szerintem az utanpotlasukban egesz jo generacio jon most ki.
Alli szerintem mindenkeppen top jatekos lesz, rashfordban is meg van a lehetoseg csak ne csesszek el mourinhoek.
Kane es sterling parosban is azert ott a foci, nem csak a brit fos.
Ezek olyan jatekosok lehetnek akikre valogatott szinten lehetne epiteni, zongoracipeloik mindig is volt boven.
Alli szerintem mindenkeppen top jatekos lesz, rashfordban is meg van a lehetoseg csak ne csesszek el mourinhoek.
Kane es sterling parosban is azert ott a foci, nem csak a brit fos.
Ezek olyan jatekosok lehetnek akikre valogatott szinten lehetne epiteni, zongoracipeloik mindig is volt boven.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem a foci globálisan is annyira felfutóban van (ázsiai, amerikai piac), hogy hosszabb távon a magas színvonalú bajnokságok sok minőségi csapat és meccs a nagy csapatok érdekeit is szolgálják.
Az angol-spanyol bajnokság és kiegyenlítetlen pénzviszonyok kapcsán nekem azért vannak kételyeim (hogy magamat cáfoljam a spanyolok versenyképessége kapcsán). Azt látjuk, hogy az angol csapatok a hatalmas kiadásait leginkább a bérek jelentik. Ez csak olyan szempontból lehet zavaró a spanyolok oldaláról nézve, hogy a pénzéhesebb játékosok inkább az angolokat választják. De ettől még botlábú Taylor a Swanseaban nem lesz jobb focista, mint a mondjuk feleannyit kereső las palmas játékos.
Az átigazolás terén meg láthatjuk, hogy nemhogy a spanyol, francia, de már a brazil piac sem engedi el bagóért a tehetségeit. Ettől függetlenül a hatalmas pénzek amik az angoloknál forognak megint oda fogja repíteni őket a legjobbak közé, csak átmeneti szerintem a megingás, ettől még a válogatottjuk nem lesz jobb sem az utánpótlásuk
. Ott az utánpótlás gyökeres átgondolása, az értelmetlen tradícióik sutba dobása jelenthetne nagy áttörést. A sok külföldi manager pont ezért nagyon jót tesz nekik.
Az angol-spanyol bajnokság és kiegyenlítetlen pénzviszonyok kapcsán nekem azért vannak kételyeim (hogy magamat cáfoljam a spanyolok versenyképessége kapcsán). Azt látjuk, hogy az angol csapatok a hatalmas kiadásait leginkább a bérek jelentik. Ez csak olyan szempontból lehet zavaró a spanyolok oldaláról nézve, hogy a pénzéhesebb játékosok inkább az angolokat választják. De ettől még botlábú Taylor a Swanseaban nem lesz jobb focista, mint a mondjuk feleannyit kereső las palmas játékos.
Az átigazolás terén meg láthatjuk, hogy nemhogy a spanyol, francia, de már a brazil piac sem engedi el bagóért a tehetségeit. Ettől függetlenül a hatalmas pénzek amik az angoloknál forognak megint oda fogja repíteni őket a legjobbak közé, csak átmeneti szerintem a megingás, ettől még a válogatottjuk nem lesz jobb sem az utánpótlásuk

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A gond ezzel az, hogy a szakadék mondjuk az első és utolsó között nem 120 millió már csak, hanem kb 80.ericco írta:Remélem, hogy tud Big Picture-ben gondolkodni, és belátta, hogy a Real hosszútávon jobban jár egy versenyképesebb bajnokságban.Realista24 írta:Vagy úgy ismered Pérezt, hogy önszántából lemond 20 milliókról?
Na közben meg is van, ha true. Ebből viszont az jön le, hogy kb nem is veszítettünk pénzt.
Az angolok ugye megkötötték a mega dealt, novemberi hír pedig az, hogy a kínaiak 700 millát adnak három évre a jogokért.NO# CLUBS EQUAL POT 1 MERIT & RESOURCES POTS TOTAL
1 Barcelona €50m €40m + €60m €150m
2 Real Madrid €50m €38m + €60m €148m
3 Atletico Madrid €50m €36m + €30m €116m
4 Valencia €50m €34m + €25m €109m
5 Sevilla €50m €32m + €20m €102m
6 Villarreal €50m €30m + €15m €95m
7 Athletic Bilbao €50m €28m + €20m €98m
8 Espanyol €50m €26m + €18m €94m
9 Malaga €50m €24m + €20m €94m
10 Real Sociedad €50m €22m + €16m €88m
11 Celta Vigo €50m €20m + €15m €85m
12 Getafe €50m €18m + €20m €88m
13 Rayo Vallecano €50m €16m + €15m €81m
14 Levante €50m €14m + €15m €79m
15 Eibar €50m €12m + €12m €74m
16 Deportivo €50m €10m + €20m €80m
17 Real Betis €50m €8m + €18m €76m
18 Sporting Gijon €50m €6m + €12m €68m
19 Granada €50m €4m + €9m €63m
20 Las Palmas €50m €2m + € 10m €62m
Az angoloknál az utolsó kap 66 milliót fontban, az első meg 100 körül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Remélem, hogy tud Big Picture-ben gondolkodni, és belátta, hogy a Real hosszútávon jobban jár egy versenyképesebb bajnokságban.Realista24 írta:Vagy úgy ismered Pérezt, hogy önszántából lemond 20 milliókról?
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem az rémlik, hogy a liga egyben akarta értékesíteni a tv-s jogokat és mindenki rábólintott csak a két nagy nem, aztán kénytelenek voltak.ericco írta:Nekem mintha olyan rémlene, hogy a szabad piaci körülmények megváltoztatásához minden csapat beleegyezése kellett, és sokáig a két nagy vétója miatt nem mozdult előre a dologRealista24 írta:Lemondtak?Nem volt más opciójuk.
De lehet, rosszul emlékszem.
Vagy úgy ismered Pérezt, hogy önszántából lemond 20 milliókról? A Barca más, ők megspórolják nyomtató patronokon, ahogy szokták.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Nekem mintha olyan rémlene, hogy a szabad piaci körülmények megváltoztatásához minden csapat beleegyezése kellett, és sokáig a két nagy vétója miatt nem mozdult előre a dologRealista24 írta:Lemondtak?Nem volt más opciójuk.

Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lemondtak?ericco írta:Remélhetőleg, ha már egyszer a Real és a Barca lemondott jópár 10 millióról a javukra a TV-s pénzekből, már fel tudják valamelyest venni a lépést legalább az angol középmezőnnyel ebből a szempontból.Chris írta:A kérdés mindig az hogy az angol felpumpált csapatok és a sejkek mellett mekkora esélye maradhat a spanyol focinak (Real, Barcán kívül) életben maradni. Szerintem jelenleg brutális túlteljesítésben vannak.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Remélhetőleg, ha már egyszer a Real és a Barca lemondott jópár 10 millióról a javukra a TV-s pénzekből, már fel tudják valamelyest venni a lépést legalább az angol középmezőnnyel ebből a szempontból.Chris írta:A kérdés mindig az hogy az angol felpumpált csapatok és a sejkek mellett mekkora esélye maradhat a spanyol focinak (Real, Barcán kívül) életben maradni. Szerintem jelenleg brutális túlteljesítésben vannak.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Sampaoli nem biztos, hogy sokat marad, pl nalunk is az egyik fo eselyeskent van emlegetve, o meg folyton arrol nyilatkozik, hogy Messit akarja edzeni. Nyilvan nem ennyin mulik majd a dolog, ha aktualis lesz, de Simeone is csak azert maradt ennyi ideig az Atmanal, mert kotodese van a klubhoz. Sampaolit par even belul szerintem "lerabolja" egy nagyobb klub, foleg hogy Monchi is tavozik, aminek o szinten nem orul ha jol emlekszem.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Komoly kis csapat kezd Sevillában alakulni. Ha Sampaoli hosszú távon marad és beválik, akkor akár az Atlético mellé felzárkózhat, sőt előzhet is, ha nem jön ott jól ki a lépés. Jó lenne, ha ők is szintet tudnának lépni és lenne még egy BL-ben is komolyan vehető spanyol csapat. A kérdés mindig az hogy az angol felpumpált csapatok és a sejkek mellett mekkora esélye maradhat a spanyol focinak (Real, Barcán kívül) életben maradni. Szerintem jelenleg brutális túlteljesítésben vannak.BBeno írta:sevilla közel van jovetichez az AS szerint.
sevilla közel van jovetichez az AS szerint.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem hiszem. Hatalmas ott most a káosz. Szerintem nagyon elverjük őket... Sajnos.Realista24 írta:Nem örülök a Valencia szenvedésének. Várhatóan pont addigra fogják rendezni a soraikat, amikor az elmaradt meccset fogjuk pótolni. Tipikus lenne.
Azért sajnos mert az hogy elverjük őket, az oke. Meg nyilván ennrk szurkolok. De ha lealázzuk őket, az nekem személy szetint kissé fájdalmas lesz, de ha ez van akkor ez van.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Valahol megértem Őket, hogy Kínába lépnek....
Szar nézni, meg rosszakat gondol az ember, de . . .
Szar nézni, meg rosszakat gondol az ember, de . . .

ZIDANE
erről még nem olvastam de a tegnapi meccs után pont eszembe jutott hogy ha látta mikel a meccset akkor inkább eligazol kínába és hagyja a francba őketNorbii írta:4 évre jött volna, de meggondolta magát és lelépett kinába.BBeno írta:a valencia első igazolása obi mikel lesz valószínűleg.![]()
oscar csapattársa lesz.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem örülök a Valencia szenvedésének. Várhatóan pont addigra fogják rendezni a soraikat, amikor az elmaradt meccset fogjuk pótolni. Tipikus lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
4 évre jött volna, de meggondolta magát és lelépett kinába.BBeno írta:a valencia első igazolása obi mikel lesz valószínűleg.

oscar csapattársa lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Norbii 2017. január 4., szerda 9:59-kor.
a valencia első igazolása obi mikel lesz valószínűleg.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Aki esetleg tud spanyolul az letudná forditani granero instás posztját?
https://www.instagram.com/p/BOrjrSAg6-7/
https://www.instagram.com/p/BOrjrSAg6-7/