ha ezt a nyarat is kihúzza itt én összefosom magam.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. április 26., péntek 23:25
HozzászólásSzerző: Atticus » 2013. április 26., péntek 23:08
https://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnMSpanyol lapinformációk szerint a Real Madrid vezetősége maga mellé szeretné állítani a Bernbaéut, mint tizenkettedik ember. A Dortmund elleni visszavágó estéjén két órával korábban fogják kinyitni a kapukat. Szeretnék, ha minden szurkoló fehér mezben menne a mérkőzésre, valamint a mérkőzés előtt az AC/DC, Thunderstruck című számával fogják hangolni a közönséget.
HozzászólásSzerző: Movember » 2013. április 26., péntek 22:51
Már pusztán a kérdés is hülyeség.Lehetséges jogi lépések a sértő megjegyzések miatt: „Épp ellenkezőleg. Teljes mértékben megértjük a szurkolókat, meg sem fordult ilyen utakra terelni a dolgot.”
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 26., péntek 21:41
Coentrao merre van? ha essien kezd akkor 100 hogy jobbhátvéd lesz és akkor essien-pepe-varane-nacho.Ismert az Atletico elleni keret. Kapusok: Casillas, Diego López, Adán. Védők: Varane, Pepe, Albiol, Nacho, Carvalho. Középpályások: Xabi Alonso, Essien, Khedira, Özil, Di María, Modric, Callejón, Kaká. Támadók: Higuaín, Benzema, Morata.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 26., péntek 21:22
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. április 26., péntek 21:17
Na, nemSierra írta: Te vagy az Jim?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 26., péntek 21:09
ne fogd vissza magad, jol beszelsz.Gerr90 írta: Volt már nála rosszabb játékos is a csapatban?
Engem vajmi kevéssé érdekel a múlt, ne legyünk már Liverpool...
Nyertünk 9 BL/BEK trófeát, ami nagyon jó, de mit csináltunk az elmúlt 10 évben? Rendre a fallosz rosszabbik oldalára kerültünk. Most a jelen és a jövô számít. Mi voltunk a 20. század legjobb csapata, de már a 2000-es éveket éljük. Bizonyítanunk kell!
Az elmúlt vnek sikertelensége többek közt a Havi Dzsí és a "nála sokkal rosszabb vkpk, kkpk" miatt volt. Nekünk top játékosok kellenek, nem a szemét. Gago, Javi Garcia, Granero, Khedira...nem szint!
Ez a poszt Essieneknél, Bastianoknál, Yayáknál és Vidaloknál kezdôdik, csak, hogy a régi nagy legendákat számra se vegyem.
Ezeket most nem ellened mondom, csak kikívánkozott.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. április 26., péntek 21:05
Hát ha ennyire jó barátok, biztos követi Münchenbebeckham96 írta:Marco Reus: " Sírva fakadtam, amikor Mario (Götze) azt mondta nekem, hogy a Bayernbe igazol. Ő a legjobb barátom, és most itt hagy minket! " Respect, Reus!!
KELL!!!!
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 26., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 26., péntek 20:06
Először is elnézést,nem akartam személyeskedni.Nem egyik sem vagyok. Lehet h röhögtök, de én követtem Javi G teljesítményét az utóbbi időben. Sem a Benficában, sem a Cityben nem volt rossz. Sztem voltak itt nála sokkal rosszabb vkpk, kkpk is. Gagónál, Khediránál, Gravesennél, Pablo Garciánál (meg mit tom én h milyen bohócok fordultak meg még itt) sokkal jobb javi g. Nem kell feltétlenül a kezdőbe, de elférne a keretben. Én tavaly Granerót sem küldtem volna el.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. április 26., péntek 20:05
Szerintem rossz ez a mentalitás!MorataMartin írta: Nem egyik sem vagyok. Lehet h röhögtök, de én követtem Javi G teljesítményét az utóbbi időben. Sem a Benficában, sem a Cityben nem volt rossz. Sztem voltak itt nála sokkal rosszabb vkpk, kkpk is. Gagónál, Khediránál, Gravesennél, Pablo Garciánál (meg mit tom én h milyen bohócok fordultak meg még itt) sokkal jobb javi g. Nem kell feltétlenül a kezdőbe, de elférne a keretben. Én tavaly Granerót sem küldtem volna el.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 26., péntek 19:57
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. április 26., péntek 19:56
Nem egyik sem vagyok. Lehet h röhögtök, de én követtem Javi G teljesítményét az utóbbi időben. Sem a Benficában, sem a Cityben nem volt rossz. Sztem voltak itt nála sokkal rosszabb vkpk, kkpk is. Gagónál, Khediránál, Gravesennél, Pablo Garciánál (meg mit tom én h milyen bohócok fordultak meg még itt) sokkal jobb javi g. Nem kell feltétlenül a kezdőbe, de elférne a keretben. Én tavaly Granerót sem küldtem volna el.morientes írta:Nem sztm RájzenTe vagy az Jim?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Havi dzsi meg Khedira,ketten mekkorát villantanának már a kp-n
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 26., péntek 19:04
Nem sztm RájzenTe vagy az Jim? :mrgreen: :mrgreen:
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. április 26., péntek 19:00
Nívós szakmai sportrádió és azt szavaztatta meg, hogy Ronaldoval vagy Messivel mennének e sörözni?morientes írta:Erre francia források alapján,csak azt tudom mondani,hogy a tulajdonos nem akarja Ancelottit elengedni,mindezt egy franciaországban széleskörben kedvelt,sportrádióban hallottam.Nívós adó,szakmai,nem bulvár.Lejár a szerződése. Bár talán olvastam olyat, hogy van benne egy záradék, hogy bajnoki cím esetén egy évvel meghosszabbodik. Minden esetre azért el lehet Őt hozni. Ha hajlik a váltásra, illetve kijelenti, hogy szeretne Madridba jönni, akkor nem hiszem, hogy komoly akadályt gördítenek elé.
Szintén ez az adó szavaztatta meg hallgatóit,kivel mennének szivesebben sörözni,Cristiano Ronaldoval,vagy Lionel Messivel :-)
Messi:2%
Ronaldo:98%
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 26., péntek 18:52
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 26., péntek 18:49
a bajnoksagban nagyon rosszul teljesitettunk, az azert bearnyekolta a BL cimet. Mivel akkor Sanz volt az elnok, nem hinnem, h lenne benne tuske.pulci írta:Most olvasom, hogy Heynckes neve is felmerült mert még nem akarja abbahagyni nyáron.
Egész jó alternatíva lenne ha még nincs lezsírozva Ancelotti ügylet, kérdés vissza térne-e 15 évvel később miután egyszer már nyert BL-t de el is bocsátották!
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. április 26., péntek 18:46
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 26., péntek 18:46
kurva nagy arc voltam már akkor is.realistahuni írta:A szó elszáll, az írás megmarad.látod ez a különbség kettőnk közt.
én már nem![]()
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=7187
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. április 26., péntek 18:44
A szó elszáll, az írás megmarad.látod ez a különbség kettőnk közt.
én már nem
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem