Kommentáld a híreket
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Kommentáld a híreket
Papiron a Sevilla is ertelmes csapat oszi teljesitmenyuk alapjan. Valoszinuleg a teliszunnetrol visszaterve egy nem tul erdekes kupameccsre nem porogtek fel... Majd a bajnokin szenvedunk ellenuk.
Gondolom hulye kerdes, de ki az az Ali?
Gondolom hulye kerdes, de ki az az Ali?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
hogy mondjam, engem azért nem tud zavarni, mert amiket már ellenünk fújtak tétmeccseken a múltban, az se volt gyenge és nem felejtek. Akkor minket nem sajnált senki, csak kárörvendtek a barcások meg a real ellenesek.
amúgy nem tudom eldönteni, hogy mi voltunk ilyen jók vagy a sevilla volt bűn gyenge, de inkább utóbbira hajlok. megint voltak olyan védelmi gondjaink, hogy értelmes csapat ellen az 2-3 gól, de nem akarok ünneprontó lenni, nagyon jól esett, hogy elpicsáztuk a sevillát
amúgy nem tudom eldönteni, hogy mi voltunk ilyen jók vagy a sevilla volt bűn gyenge, de inkább utóbbira hajlok. megint voltak olyan védelmi gondjaink, hogy értelmes csapat ellen az 2-3 gól, de nem akarok ünneprontó lenni, nagyon jól esett, hogy elpicsáztuk a sevillát

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Sampaoli: "Rossz bíráskodás? Ez csak kifogás. A Real Madrid kiváló volt és megérdemelték a győzelmet."
Vitolo: "A bíró néha segít téged, máskor nem. Ők is emberek, mint mi, hibázhatnak."
Sarabia: "A bíró nem lehet kifogás a teljesítményünkre. Nem volt jó napja, de nem foglalkozunk ezzel a kérdéssel."
Respect, de azért engem zavar a bíró ténykedése.
Vitolo: "A bíró néha segít téged, máskor nem. Ők is emberek, mint mi, hibázhatnak."
Sarabia: "A bíró nem lehet kifogás a teljesítményünkre. Nem volt jó napja, de nem foglalkozunk ezzel a kérdéssel."
Respect, de azért engem zavar a bíró ténykedése.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Az új generációs britek között most van egy-két életképes, Rashford, Alli, Sterling(?), Kane. Csak azert nem lesz lópikula sem balogátott szinten, mert válogatott edzőnek mindig valami inkompetens szerencsétlent ültetnek be.Galacticos írta:En allit is csipem.
Hiaba brit, nem dadog nala es nem abbol a tudomanya h a szelen meghuzza es beiveli.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Galacticos
En allit is csipem.
Hiaba brit, nem dadog nala es nem abbol a tudomanya h a szelen meghuzza es beiveli.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Remek képességű játékos, nagyon penge minden mozdulata, de fejbengyuri. Madridban nem sok sót evett volna meg.Steve írta:Hát érdekes lesz, hogy mit produkál majd a PSG-ben. Ott mindenesetre lesznek társak akik tudnak focizni.
A liga sem a világ legerősebbje. Ha tud valamit a srác magasabb szinten az kiderül, ha nem az is.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért ha feltolnánk danilot jobb futóba, megvennénk dybalát és dembelét akit áttennénk balos futóba akkor összeállna a DDD.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Hát érdekes lesz, hogy mit produkál majd a PSG-ben. Ott mindenesetre lesznek társak akik tudnak focizni.
A liga sem a világ legerősebbje. Ha tud valamit a srác magasabb szinten az kiderül, ha nem az is.
Váltani akart ő, de senki nem adta meg az árát. A Wolfsburg meg De Bruyne pótlására vette, de ugye ott valami nagyon félre siklott, amit már a nyáron meg is unt.lestat írta:Hát még rajtunk hogy röhögtek mikor Raúl Casillas Roberto Carlos Zidane stb csapattal potyogtunk kiSteve írta:Nem tudom ezt kommentáltátok-e már csak átsiklottam felette, de nagy kár Draxlerért. Kár, hogy ő is egy olajcsapatban kötött ki.Van potenciál a srácban.
Az az igazság idővel jövedelmező lesz biztos az ilyen PSG-féle csapatok pénz pumpálása, de egyelőre élvezem amikor kiesnek a BL-ből a röpködő több száz millió eurók ellenére is.![]()
![]()
Amugy Draxlerhez...mikor Schalkében nyomta azt gondoltam van benne valami..aztán jött a Wolfsburg amit viszont már nem értettem, Abszolút nem lépett szintet. A PSG meg...A francia bajnokság azért még egy németnél is gyengébb de a BL legalabb ott van.
Viszont ezt ma olvastam:
„Fél éves sérülésből lábadoztam, a visszatérésem után azonnal azt éreztem, hogy a Schalkénál azt várják tőlem, egymagam nyerjem meg a mérkőzéseket – árulta el 2015 szeptemberében Draxler a döntés okát. – Ezen a ponton éreztem úgy, hogy ideje váltanom. Rendkívül nehezen szántam el magam a lépésre, ám meggyőződésem, hogy nem tudtam volna megbirkózni a nyomással és megfelelni az elvárásoknak.”
by.: Nemzeti sport
Ezért ment a Wolfsburgba! Hát ki mond ilyet?Fejben erős németek. Nála ez nemjött be.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hát még rajtunk hogy röhögtek mikor Raúl Casillas Roberto Carlos Zidane stb csapattal potyogtunk kiSteve írta:Nem tudom ezt kommentáltátok-e már csak átsiklottam felette, de nagy kár Draxlerért. Kár, hogy ő is egy olajcsapatban kötött ki.Van potenciál a srácban.
Az az igazság idővel jövedelmező lesz biztos az ilyen PSG-féle csapatok pénz pumpálása, de egyelőre élvezem amikor kiesnek a BL-ből a röpködő több száz millió eurók ellenére is.

Amugy Draxlerhez...mikor Schalkében nyomta azt gondoltam van benne valami..aztán jött a Wolfsburg amit viszont már nem értettem, Abszolút nem lépett szintet. A PSG meg...A francia bajnokság azért még egy németnél is gyengébb de a BL legalabb ott van.
Viszont ezt ma olvastam:
„Fél éves sérülésből lábadoztam, a visszatérésem után azonnal azt éreztem, hogy a Schalkénál azt várják tőlem, egymagam nyerjem meg a mérkőzéseket – árulta el 2015 szeptemberében Draxler a döntés okát. – Ezen a ponton éreztem úgy, hogy ideje váltanom. Rendkívül nehezen szántam el magam a lépésre, ám meggyőződésem, hogy nem tudtam volna megbirkózni a nyomással és megfelelni az elvárásoknak.”
by.: Nemzeti sport
Ezért ment a Wolfsburgba! Hát ki mond ilyet?

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
koax írta:Hm..Az AS arról ír, hogy a Real Madrid 77 millió eurót és Moratát kínálja Dybalaért.![]()
Imadom a kis argentint,de ez igy kicsit talan soknak hangzik?!
Igaza van... morata ara 70-80 millio

ZIDANE
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem tudom ezt kommentáltátok-e már csak átsiklottam felette, de nagy kár Draxlerért. Kár, hogy ő is egy olajcsapatban kötött ki.Van potenciál a srácban.
Az az igazság idővel jövedelmező lesz biztos az ilyen PSG-féle csapatok pénz pumpálása, de egyelőre élvezem amikor kiesnek a BL-ből a röpködő több száz millió eurók ellenére is.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
James volt 80. Csak mondom.koax írta:Hm..Az AS arról ír, hogy a Real Madrid 77 millió eurót és Moratát kínálja Dybalaért.![]()
Plane úgy, hogy nálam a tavalyi szezon legjobb játékosa volt. Minden szinten.Ez nem lenne jó. Nem kellene megszégyeníteni meg lelátóra száműzni. Tett ő már annyit a csapatért, hogy ha így is alakul (nincs hosszabbítás), akkor is számoljunk vele a maradék időben. Persze nem kezdőként, de 4. számú khv-ként szükség lesz rá.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Hm..Az AS arról ír, hogy a Real Madrid 77 millió eurót és Moratát kínálja Dybalaért.

Ez nem lenne jó. Nem kellene megszégyeníteni meg lelátóra száműzni. Tett ő már annyit a csapatért, hogy ha így is alakul (nincs hosszabbítás), akkor is számoljunk vele a maradék időben. Persze nem kezdőként, de 4. számú khv-ként szükség lesz rá.Realista24 írta:Egyes hírek szerint Pepe Khedira sorsára jutott, aki szintén nem hosszabbított szerződést. Majd ezt követően szinte végig a sérültek listáján volt megtalálható eligazolásáig.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Akkor majd még egy BL-döntő beli kezdőtagság kijár neki. Ancelotti szeirntem maga sem érti azóta, hogy miért pont Khedirával helyettesítette XabitRealista24 írta:Egyes hírek szerint Pepe Khedira sorsára jutott, aki szintén nem hosszabbított szerződést. Majd ezt követően szinte végig a sérültek listáján volt megtalálható eligazolásáig.

Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyes hírek szerint Pepe Khedira sorsára jutott, aki szintén nem hosszabbított szerződést. Majd ezt követően szinte végig a sérültek listáján volt megtalálható eligazolásáig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nézz amúgy Juve meccset Dybalaval.R.M.C.F írta:Kerlon írta:Nem szeretem, suta, béna, nagy at arca, igen hajtani tud, lőtt egy fontos gólt a Depor meg a Sporting ellen. Chicharito mindezt sírás nélkül lehozta volna szerényebben. Sőt Mariano. Benzemahoz meg úgy sem fog felérni még így is jobb néha nézni. Legalább ő nem belebotlik, hanem beleun. Bár nem tudom, hogy megint legjobb védekezés a támadás alapon reagáltatok. Btw. Dybala meg illene a két vadló közé. Tudja a visszamozgós lekészítős bugit, amit Benzema, de pl. jobban lő távolról és lendületesebb, viszont a fejjátéka korántsem olyan jó. Valamint a pozíciós játéka.
Morata szerintem úgy gondolhatta, hogy beszállt párszor és bizonyított, hogy helye van a kezdőben. Úgy tűnik nincsen senki aki elmagyarázná neki a frankót, én szívesen megtenném. Tudnia kellene, hogy benzema játéka , mozgásai és gondolkodása mennyire lételeme a támadásépítéseknek, az a csalóka és az téveszti meg az embert, hogy benzema a 9 es poszton kevés meccsen dönt el és kevés gólt szerez....ez oké, csakhogy közben odakerült mellé két eléggé gólképes, az ellenfeleket védekezésre kényszerítő alak, akik helyet változtatva, sebességükkel ,lövőképésségükkel, fejjátékukkal olyan potenciális veszélyforrás, hogy az ellenfelek kifejezetten koncentrálnak a védekező vonalakra és területekre, melyet benzema szépen kimozdít egy egy visszalépéssel és kombinációval, nem tudok jobb támadóstílust elképzelni bale és Ronaldo mellé, legalábbis még nem láttam, majd az élet megváltoztatja ezt, de jelenleg benzema tökéletesen alakítja ki a szabad réseket, a védekező vonalakból kilépteti a középső védőket, a széleken lévő területet védőket is elmozdítja a pozíciójukból, okos, megfontolt és higgadt......szerintem akkor kell benzemához nyúlni ha megváltoztatjuk a szélső támadókat, Ronaldo és vagy bale elmegy, helyettük olyan támadó jön aki visszazár, nem a gyors elfutásokra blazírozik, hanem mondjuk teljesen beleáll a kombinatívba, összhangban él a kpásokkal, a támadások felépítésében benne van, míg Ronaldo és bale nem feltétlenül, hanem sokszor ku**t és kokót hajhászva elől mocorognak és lesiben vannak.....de ez eléggé jól működik eddig. Majd biztos változni fog hiszen minden mindig változik....akkor majd benzema is változik vagy elmegy.
R24, hát nem.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
PeacePipita írta:L, én pont nem fogok beleállni a Karim fikázásba, amikor normálisan focizik nekem semmi bajom nincsen vele. Csak az említett példa miatt hoztam fel, mert eddig idén egész szezonban csak azt láttuk hogy olyan nyilvánvalóan szarik bele az egészbe, hogy fáj nézni. A nagyképű spanyol meg kapar minden szar labdáért, köpi ki a tüdejét hétről hétre és akkor ő van csesztetve hogy nagyképű és adjuk el.Nekem sem volt soha a kedvencem de ezen cseszekedni hogy Morata nagyképű úgyhogy adjk el...miközben idén az egiyk legjobb támadónk volt amikor pályán volt és rengeteg pontot köszönhetünk neki. Ha jön érte egy száz milliós ajánlat ÉS még helyettesíteni is tudjuk (nem, nem Marianóval meg random Castillás arcokkal), akkor adjuk, de egyébként meg szükségünk van rá.
De igazad van. Egészen pontosan, mint a régi szép Higuaínos időkben. Ki is szálltam inkább.

Kerlon, ironizaltam. Vagyis akartam.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
L, én pont nem fogok beleállni a Karim fikázásba, amikor normálisan focizik nekem semmi bajom nincsen vele. Csak az említett példa miatt hoztam fel, mert eddig idén egész szezonban csak azt láttuk hogy olyan nyilvánvalóan szarik bele az egészbe, hogy fáj nézni. A nagyképű spanyol meg kapar minden szar labdáért, köpi ki a tüdejét hétről hétre és akkor ő van csesztetve hogy nagyképű és adjuk el.
Nekem sem volt soha a kedvencem de ezen cseszekedni hogy Morata nagyképű úgyhogy adjk el...miközben idén az egiyk legjobb támadónk volt amikor pályán volt és rengeteg pontot köszönhetünk neki. Ha jön érte egy száz milliós ajánlat ÉS még helyettesíteni is tudjuk (nem, nem Marianóval meg random Castillás arcokkal), akkor adjuk, de egyébként meg szükségünk van rá.
De igazad van. Egészen pontosan, mint a régi szép Higuaínos időkben. Ki is szálltam inkább.