Hát még rajtunk hogy röhögtek mikor Raúl Casillas Roberto Carlos Zidane stb csapattal potyogtunk kiSteve írta:Nem tudom ezt kommentáltátok-e már csak átsiklottam felette, de nagy kár Draxlerért. Kár, hogy ő is egy olajcsapatban kötött ki.Van potenciál a srácban.
Az az igazság idővel jövedelmező lesz biztos az ilyen PSG-féle csapatok pénz pumpálása, de egyelőre élvezem amikor kiesnek a BL-ből a röpködő több száz millió eurók ellenére is.

Amugy Draxlerhez...mikor Schalkében nyomta azt gondoltam van benne valami..aztán jött a Wolfsburg amit viszont már nem értettem, Abszolút nem lépett szintet. A PSG meg...A francia bajnokság azért még egy németnél is gyengébb de a BL legalabb ott van.
Viszont ezt ma olvastam:
„Fél éves sérülésből lábadoztam, a visszatérésem után azonnal azt éreztem, hogy a Schalkénál azt várják tőlem, egymagam nyerjem meg a mérkőzéseket – árulta el 2015 szeptemberében Draxler a döntés okát. – Ezen a ponton éreztem úgy, hogy ideje váltanom. Rendkívül nehezen szántam el magam a lépésre, ám meggyőződésem, hogy nem tudtam volna megbirkózni a nyomással és megfelelni az elvárásoknak.”
by.: Nemzeti sport
Ezért ment a Wolfsburgba! Hát ki mond ilyet?