HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 3., kedd 21:58
Pep mindig is top túlsztárolt volt, az egyik fő témám volt anno a barcásokkal akik a világ legjobb edzőjének tartották...persze tudom azért mert megetette velük a média mint ezt a barca a foci meg ők játszák a focit más nem ,ők őszinték stb..100% os hazugságot, tisztán emlékszem miket írtak pepről....iszonyat durva túlzásokat, valótlanságokat.......persze a szemszögükből nem volt igazam, leszóltak és cikiztek ahol csak tudtak....de ezt megszoktam. Semmi baj.
Nekem nincsen különös bajom pepel mert nem nem volt féreg és tiszteletlen a csapatommal szemben mint a többségük. Az oké hogy egy hazug pöts...ezt lehetett látni rajta már pár meccs után, a gesztusai, a mimikája....majd ezt persze meg is erősítette yaya,hleb és zlatan nyilatkozata.
Könnyen ki lehetett szúrni a mutogatásai mennyire valótlanok, a játék semmit sem változott utána, egyszerű színjáték volt, úgy is neveztem hajtja a darazsakat, talán van aki még emlékszik erre.
A csapata egy full sablont nyomott ami akkor verhetetlen volt de ha nem ment akkor pep az égvilágon semmit, semmit nem tudott hozzátenni.....csak a bírók, azok mondjuk állandóan, de az egy másik mese.
Végül is tiszta lassan mindenkinek, hogy egy jó edző és nem több....mint rajta kívül még vagy 30an.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.