Kerlon írta:Nem szeretem, suta, béna, nagy at arca, igen hajtani tud, lőtt egy fontos gólt a Depor meg a Sporting ellen. Chicharito mindezt sírás nélkül lehozta volna szerényebben. Sőt Mariano. Benzemahoz meg úgy sem fog felérni még így is jobb néha nézni. Legalább ő nem belebotlik, hanem beleun. Bár nem tudom, hogy megint legjobb védekezés a támadás alapon reagáltatok. Btw. Dybala meg illene a két vadló közé. Tudja a visszamozgós lekészítős bugit, amit Benzema, de pl. jobban lő távolról és lendületesebb, viszont a fejjátéka korántsem olyan jó. Valamint a pozíciós játéka.
Morata szerintem úgy gondolhatta, hogy beszállt párszor és bizonyított, hogy helye van a kezdőben. Úgy tűnik nincsen senki aki elmagyarázná neki a frankót, én szívesen megtenném. Tudnia kellene, hogy benzema játéka , mozgásai és gondolkodása mennyire lételeme a támadásépítéseknek, az a csalóka és az téveszti meg az embert, hogy benzema a 9 es poszton kevés meccsen dönt el és kevés gólt szerez....ez oké, csakhogy közben odakerült mellé két eléggé gólképes, az ellenfeleket védekezésre kényszerítő alak, akik helyet változtatva, sebességükkel ,lövőképésségükkel, fejjátékukkal olyan potenciális veszélyforrás, hogy az ellenfelek kifejezetten koncentrálnak a védekező vonalakra és területekre, melyet benzema szépen kimozdít egy egy visszalépéssel és kombinációval, nem tudok jobb támadóstílust elképzelni bale és Ronaldo mellé, legalábbis még nem láttam, majd az élet megváltoztatja ezt, de jelenleg benzema tökéletesen alakítja ki a szabad réseket, a védekező vonalakból kilépteti a középső védőket, a széleken lévő területet védőket is elmozdítja a pozíciójukból, okos, megfontolt és higgadt......szerintem akkor kell benzemához nyúlni ha megváltoztatjuk a szélső támadókat, Ronaldo és vagy bale elmegy, helyettük olyan támadó jön aki visszazár, nem a gyors elfutásokra blazírozik, hanem mondjuk teljesen beleáll a kombinatívba, összhangban él a kpásokkal, a támadások felépítésében benne van, míg Ronaldo és bale nem feltétlenül, hanem sokszor ku**t és kokót hajhászva elől mocorognak és lesiben vannak.....de ez eléggé jól működik eddig. Majd biztos változni fog hiszen minden mindig változik....akkor majd benzema is változik vagy elmegy.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.