De igazad van. Egészen pontosan, mint a régi szép Higuaínos időkben. Ki is szálltam inkább.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. január 3., kedd 23:01
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. január 3., kedd 22:41
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. január 3., kedd 21:27
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. január 3., kedd 21:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 3., kedd 21:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 3., kedd 20:55
Ugye tudod, hogy nem csatár és 10es, abból meg felesleges nekünk is.Realista24 írta:Majd jön a Dele Alli, aztán mehet a joga.
Milik óta nincs kedvem veled csatár témában vitatkozni.wxyz írta:Tény szorgosan teszi vissza a labdákat a társaknak, csak az a gond, hogy ez azért van, mert a fizikuma alig jobb, mint Jamesé és neki a játéktudása inkább átlagos, mint kiemelkedő, így mást ritkán tud. Ez olyan, mint amikor néhányan Cavanit akarták a csapatba.Kerlon írta: Btw. Dybala meg illene a két vadló közé. Tudja a visszamozgós lekészítős bugit, amit Benzema
Tipikus M1Ö focista
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 3., kedd 20:45
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. január 3., kedd 20:42
Tény szorgosan teszi vissza a labdákat a társaknak, csak az a gond, hogy ez azért van, mert a fizikuma alig jobb, mint Jamesé és neki a játéktudása inkább átlagos, mint kiemelkedő, így mást ritkán tud. Ez olyan, mint amikor néhányan Cavanit akarták a csapatba.Kerlon írta: Btw. Dybala meg illene a két vadló közé. Tudja a visszamozgós lekészítős bugit, amit Benzema
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 3., kedd 20:10
Kerlon írta:Nem szeretem, suta, béna, nagy at arca, igen hajtani tud, lőtt egy fontos gólt a Depor meg a Sporting ellen. Chicharito mindezt sírás nélkül lehozta volna szerényebben. Sőt Mariano. Benzemahoz meg úgy sem fog felérni még így is jobb néha nézni. Legalább ő nem belebotlik, hanem beleun. Bár nem tudom, hogy megint legjobb védekezés a támadás alapon reagáltatok. Btw. Dybala meg illene a két vadló közé. Tudja a visszamozgós lekészítős bugit, amit Benzema, de pl. jobban lő távolról és lendületesebb, viszont a fejjátéka korántsem olyan jó. Valamint a pozíciós játéka.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 3., kedd 19:41
Jó a játékhoz való hozzáállása, viszont arrogáns és öntelt. Ugyanazokat tudom leírni neked: nézd meg, hogy mennyire vehemensen reklamál meg pofázik, vagy az a gyönyörű nyilatkozat. Higuaínt ugyanezekért szokták szétszedni, pedig jóval jobb csatár. És ami a legjobb, hogy Moratanak semmi komoly szezonja nem volt még.koax írta:Igen,bocs,utana mar elkezdtem szerkeszteni is hogy leesett..Az ember estere elfarad.Realista24 írta:
Olvasd már el amit írtam. Meg hogy miért írtam.
Viszont nem ertem Kerlont,mi a baj Morata oszevel..
Most nem a feltetelezesekre vagyok kivancsi,mint a mexikoi aki mar masfel eve nemetoszagba jatszik, vagy hogy mit hozott volna le Mariano.
Bekepzelt,de jo a hozzallas?Kerlon írta:Szerintem van annyira beképzelt, mint Jesé, de legalább neki jó a hozzáállása.
Igy ez mar szimpatia alapjan van itelve,szoval nem is erdemes vitatkozni veled rola.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 3., kedd 19:36
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 3., kedd 19:32
Igen,bocs,utana mar elkezdtem szerkeszteni is hogy leesett..Az ember estere elfarad.Realista24 írta:
Olvasd már el amit írtam. Meg hogy miért írtam.
Bekepzelt,de jo a hozzallas?Kerlon írta:Szerintem van annyira beképzelt, mint Jesé, de legalább neki jó a hozzáállása.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 3., kedd 19:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 3., kedd 19:22
Olvasd már el amit írtam. Meg hogy miért írtam.koax írta:Benzemat lehetett bantani,a vilagkupan jol ment,majd most jon a bajnoksag,remeljuk athozza azt a hozzaallast es akkor megint jo lesz.Realista24 írta: Na, Benzema milyennel? Alázzuk meg a franciát, amikor Morataról van szó. Mint a régi szép Higuaínos időkben, amikor már nem volt mivel védeni, akkor lehetett gyalázni a franciát.
Mondjuk igaz, ahogy Morata mondta, neki már nem kell bizonyítania semmit...![]()
Nem kell ot sem bantani,ebben igazad van.
Volt egy gyenge osze,de mostjanuar,pihentek kicsit,feltoltodtek,kezdodik a szezon nagybetus resze. Jol fog menni.
Moratat viszont miert kellene vedeni,ezt nem ertem?
Mi volt a problema az oszi szezonjaval?
Kerlon,Dybalarol a velemenyedet osztom,szerintem is ezert lenne nalunk jo.
Moratarol meg senki nem mondta h egy technikai zseni,tudjuk hogy suta,de "le jesezni" eleg eros.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 3., kedd 19:22
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 3., kedd 19:22
Benzemat lehetett bantani,a vilagkupan jol ment,majd most jon a bajnoksag,remeljuk athozza azt a hozzaallast es akkor megint jo lesz.Realista24 írta: Na, Benzema milyennel? Alázzuk meg a franciát, amikor Morataról van szó. Mint a régi szép Higuaínos időkben, amikor már nem volt mivel védeni, akkor lehetett gyalázni a franciát.
Mondjuk igaz, ahogy Morata mondta, neki már nem kell bizonyítania semmit...![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 3., kedd 19:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 3., kedd 19:15
Na, Benzema milyennel? Alázzuk meg a franciát, amikor Morataról van szó. Mint a régi szép Higuaínos időkben, amikor már nem volt mivel védeni, akkor lehetett gyalázni a franciát.Pipita írta:Akkor inkább azt nézzük meg hogy ő milyen hozzáállással fut ki a pályára a Habfehér mezben, meg mondjuk Benzema milyennel, aztán akkor beszélgessünk nagyképűségről, meg arroganciáról. Hagyjuk már ezt a Morata gyalázást, nevetséges. Inkább köszönjük meg neki hogy vezetük a Ligát, mert elég nagy szerepet vállalt benne.
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 3., kedd 18:53
Az elso mondatod igaz,dobalja magat,es mutogat.Kerlon írta: Nézd meg, hogy pofázik minden kamuszar színészkedés után meg, hogy milyen arroganciával áll a dolgokhoz. Plusz a régebbi nyilatkozata, hogy neki nem kell semmit se bizonyítania.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. január 3., kedd 18:25
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem