Mr. Bidé írta:Remy írta:Kérdezném az itteni barca drukkereket, hogy mi a véleményük az iszonyat kemény felkészülési időszakukról? Ilyen Thaiföld, Malaysian XI stb színvonalas csapatok ellen készülni, hát nem tudom

Arra biztos jó, hogy Messi meg Neymart gól szerezzen, de semmi másra.
Másra is jó! Népszerűsíteni a csapatot és sok pénzt keresnek vele. A szakmai része viszont megkérdőjelezhető. Én mint laikus bízom az edzőben és a szakmai stábunkban. Lassan jönnek a meccsek és kiderül melyik csapat választotta a helyes utat. Ezt a kérdést
"mi a véleményük az iszonyat kemény felkészülési időszakukról?
" tovább dobnám R.M.C.F.-nek mert ahogy olvasgattam a hozzászólásait az jött le hogy ért a focihoz maga is űzte ezért érdekelne a véleménye.Amikor ő játszott neki melyik felkészülési mód jött be inkább és melyik volt az eredményesebb a csapat számára.
Nem tudom,

inkább afelé mennék el hogy a felkészülés legyen megfelelő időtartamú,vagyis meglehessen valósítani a teljes tervet-fázisokat,a ráhangolódást,a terhelést,a taktikát és a frissítést a kezdésre.
Ami nem tetszik,az hogy nekünk egy jónak mondható felkészülés volt(az eredményeket nézve) és erre muszáj elmenni a válogatottal játszani,nálunk is mint a barcában mindenki válogatott,míg az első csapat akivel játszanak alig ad válogatottat...már ha adnak 1-2 nél többet.
Pont a végén abban a fázisban vannak a csapatok,amikor mehetne a taktikai részek és mellette a frissítő edzés a szezonkezdetre.
Tavaly is cumi volt......idén meg ki tudja mi lesz ebből?
Az ellenfelek azért nem számítanak annyira talán ,mert alapvetően nem győzni játszanak a csapatok,inkább taktikai célok lehetnek....valamint mivel a szembe kerülő csapatok a felkészülés különböző fázisaiban találkoznak,így nem lehet mérvadó az eredmény sem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.