Hogy-hogy mit befolyásol? Négy nappal hosszabb volt a szünet az első meccsig, így három nap helyett egy hetes edzőtábort tudott tartani. Sokat számít.Donát írta: Tudom, de ez mit befolyasol?

Kommentáld a híreket
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Kommentáld a híreket
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Akkor inkább azt nézzük meg hogy ő milyen hozzáállással fut ki a pályára a Habfehér mezben, meg mondjuk Benzema milyennel, aztán akkor beszélgessünk nagyképűségről, meg arroganciáról. Hagyjuk már ezt a Morata gyalázást, nevetséges. Inkább köszönjük meg neki hogy vezetük a Ligát, mert elég nagy szerepet vállalt benne.
Nézd meg, hogy pofázik minden kamuszar színészkedés után meg, hogy milyen arroganciával áll a dolgokhoz. Plusz a régebbi nyilatkozata, hogy neki nem kell semmit se bizonyítania.koax írta:Ezt amugy mibol szurted le?Kerlon írta:
Amúgy hadd menjen, nem tudom, hogy mit hisz. Talán Jesénél is beképzeltebb a csávó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt amugy mibol szurted le?Kerlon írta:
Amúgy hadd menjen, nem tudom, hogy mit hisz. Talán Jesénél is beképzeltebb a csávó.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Tudom, de ez mit befolyasol?Veidt írta:Tavaly nem volt kupa.Donát írta: Marmint szunet? Most karacsony utan van hosszabb ido, tavaly olyankor meg Rafa volt.
Amugy megneztem a tavalyi naptarat, es ott csak a BL donto elott volt hosszabb ido, akkor talan ott volt. Valamit olvastam az biztos, csak mar megkoptak az emlekek, mindegy.
Lenyeg a lenyeg, hogy 70 nap, 20 meccs, nem lesz egyszeru. Mondjuk csak eggyel lesz tobb, mint a rivalisoknak. (ha egyforman haladunk a kupaban)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Milyen megbecsülsét érzett? Amint lehetőség nyílt rá, padon találta magát. Csak azért van a köztudatban a neve, mert manapság szökőévente kerül a köztudatba egy értelmes csatár neve. Nem klasszist írtam, értelmeset.Kerlon írta:Amúgy hadd menjen, nem tudom, hogy mit hisz. Talán Jesénél is beképzeltebb a csávó. Ha Juve is szeretné, akkor meg nyugodtan lehetne Dybala felé mozdulni egyúttal.
Én Dybalaban sem látok semmi extrát. Ugyanúgy nem lenne nálunk posztja, mint Jamesnek vagy Isconak.
Merci Zizou!
De ott érezte a szeretet és megbecsülést. Illetve komoly párost tudott alkotni Mandzukiccal.ericco írta:De miért? A vége felé már ott is csak padozott. Na mindegy, fizessék ki, és ágyő.Realista24 írta:Az már érdekesebb, hogy Morata állítólag visszavágyik a Juvéba.
Amúgy hadd menjen, nem tudom, hogy mit hisz. Talán Jesénél is beképzeltebb a csávó. Ha Juve is szeretné, akkor meg nyugodtan lehetne Dybala felé mozdulni egyúttal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
De miért? A vége felé már ott is csak padozott. Na mindegy, fizessék ki, és ágyő.Realista24 írta:Az már érdekesebb, hogy Morata állítólag visszavágyik a Juvéba.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az már érdekesebb, hogy Morata állítólag visszavágyik a Juvéba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fake. Minden forrás szerint a Barcat utasítottak vissza, uj szerződést kap, magas fizetéssel.BBeno írta:estére egy kis pletyi.Mundo Deportivo: Real Madrid have already agreed to sign a deal with Paulo Dybala in the upcoming summer transfer window.
Ráadásul lesz benne egy anti-spanyol záradék is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
estére egy kis pletyi.Mundo Deportivo: Real Madrid have already agreed to sign a deal with Paulo Dybala in the upcoming summer transfer window.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Tavaly nem volt kupa.Donát írta: Marmint szunet? Most karacsony utan van hosszabb ido, tavaly olyankor meg Rafa volt.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

-
Marmint szunet? Most karacsony utan van hosszabb ido, tavaly olyankor meg Rafa volt.Realista24 írta:De most nincs.Donát írta: Tavaly is volt, mar Zidane alatt, amikor volt 1-2 het szunet januarban talan.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kár, hogy nem lehet megoldani az edzéseket. Mondjuk ha csak egy óra az út, akkor gondolom nem esik ki egy sem.Realista24 írta:Mivel nem valószínű, hogy megoldott az edzés a Betis vagy a Sevilla otthonában, utóbbiak ráadásul eléggé antimadridisták, így szinte biztos, hogy hazautaznak.
Csütörtökön visszarepülnek éjjel. Péntek, szombat edzés, vasárnap délelőtt meg újra elrepülnek. Mintha egy bl-bajnoki lenne, csak itt egy óra az út nagyjából.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mivel nem valószínű, hogy megoldott az edzés a Betis vagy a Sevilla otthonában, utóbbiak ráadásul eléggé antimadridisták, így szinte biztos, hogy hazautaznak.M1Ö írta:Ja tényleg, az ünnepi kavalkádban ez kiment a fejemből.Donát írta:http://madridom.hu/blog/2016/12/21/pint ... ek-tunnek/
Tavaly is volt, mar Zidane alatt, amikor volt 1-2 het szunet januarban talan.Pont most olvastam, hogy ma a labdatartás, járatás nagy intenzitással volt soron.
Azt nem tudja valaki, hogy majd a két Sevilla elleni idegenbeli meccs közt fog utazni a csapat, vagy maradnak valami hotelben? Mert ha már így jött ki a lépés, akkor jó lenne megspórolni egy utazást, főleg, hogy 3 nap lesz a 2 meccs közt.
Csütörtökön visszarepülnek éjjel. Péntek, szombat edzés, vasárnap délelőtt meg újra elrepülnek. Mintha egy bl-bajnoki lenne, csak itt egy óra az út nagyjából.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Ja tényleg, az ünnepi kavalkádban ez kiment a fejemből.Donát írta:http://madridom.hu/blog/2016/12/21/pint ... ek-tunnek/
Tavaly is volt, mar Zidane alatt, amikor volt 1-2 het szunet januarban talan.

Azt nem tudja valaki, hogy majd a két Sevilla elleni idegenbeli meccs közt fog utazni a csapat, vagy maradnak valami hotelben? Mert ha már így jött ki a lépés, akkor jó lenne megspórolni egy utazást, főleg, hogy 3 nap lesz a 2 meccs közt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De most nincs.Donát írta: Tavaly is volt, mar Zidane alatt, amikor volt 1-2 het szunet januarban talan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Aztán lehet hullák lesznek, meg ólom lábúak és majd csak szenvedünk.

K
K
-
http://madridom.hu/blog/2016/12/21/pint ... ek-tunnek/M1Ö írta:Mini előszezon?Donát írta:Kell is a mini-eloszezon!
Tavaly is volt, mar Zidane alatt, amikor volt 1-2 het szunet januarban talan.
- M1Ö
Mini előszezon?Donát írta:Kell is a mini-eloszezon!