revolver írta:jaj hagyjuk már, 5 évet volt itt. szereti a klubot biztosan meg minden, de szerintem ő főleg azért van itt mert perezzel baromi jóban van.
Meg nem az átigazolás időszak előtt bökte be, hogy amúgy menni akarok, s ezzel nagyban megnehezitette Perezék dolgát, hogy értelmes áron tudjunk tőle megválni... Szerencsénk volt az, hogy a PSG megvette Cavanit és a Napili meg durrantani akart 1 viszonylag nagy névvel, de Higu a Napoli meccseken is rám gyenge eddig. A lényeg, hogy, ha Cavanit nem adta volna el a Napoli akkor kb 25 milláért adtuk volna el az Arsenalnak Pipitát, mert mindenki tisztában volt vele, hogy lépni akar mert kijelentette a sajtónak a nagy Madridista...
morientes írta:Hát azért agyilag jobban toppon van a brazil,de pl a barca ellen párizsban,lehetett látni hogy van benne valami,DM meg már nem hiszem hogy tudna fejlődni.ÈsEZami nálam Lucas Moura felé billenti a mérleget.
Én érzem benne azt a zsenialitást,amit más pl Özilbe,hogy aztán ki tudja e magát futni,vagy egy örök igéret marad,azt majd a jövő dönti el,hisz nagyon fiatal még...
Én ezt csak a Monpellier ellen meccsükre irtam, mert ott rém gyenge volt... Volt 1-2 értelmes labdája, de azt DM is meglépi + ellenünk is gyenge volt. DM eddig a felkészülési meccseken viszonylag még elviselhető is volt... A Chelsea ellen is jó volt szerintem, de kezdőbe jobbosra hamarabb igazolnék 1 Reust mint 1 Lucast.
Amúgy Bale-ről van valami Breaking vagy a fiatal kis Milan védőről?