Premier League
Re: Premier League
Azért ezt a rojo jones párost illik helyen kezelni. Messze nem olyan jók mint aminek be vannak állítva. Egyik sincs mondjuk bailly nyomában sem csupán kényszerbol nyomatja őket mourinho
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem elnézted, az a partjelző volt.koax írta: Ez az Emre Can mekkora egy lokötő...
Leggyengebb jatekosa a poolnak szerintem..
Lassu,dadog a labda nala,800 erintobol jatszik,semmi kockazat,csak a legkozelebbi embert nezi.
Nem illik.
múltkor elvették zlatan karate gólját most megkapott egy lesgólt.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én most is úgy látom, hogy Jones ment bele túl keményen. Csak egymásba csúsztak és úgy találta el a dereka környékén Feghouli térde.M1Ö írta:Na de mindjárt vissza lehet még nézni, aztán lehet megkövetem magam.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- M1Ö
Vitte a labdát is. Hülyén hangzik, meg szabály szerint hülyeség is, de ettől én még őt láttam a szabálytalanabbnak. De a piros az mindenképp vicc volt. Na de mindjárt vissza lehet még nézni, aztán lehet megkövetem magam.Veidt írta:Igen, csak éppen Jones a labdát találta el, Feghouli meg a lábát.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Igen, csak éppen Jones a labdát találta el, Feghouli meg a lábát. De a szerelés is kemény volt, tény.M1Ö írta:Jones még keményebben tartotta bele a lábát és Feghoulinak fordult alá. Majd nézd vissza. Azért tűnt Jones a szenvedőnek, mert ő kifordult. Piros semmiféleképp nem volt, ha ő is szenvedett volna, akkor sterintem nem is állítja ki.Veidt írta:Pirosat talán nem ért, de nem egy játékos lába tört már el így. Jones semmi szabálytalanat nem csinált.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- M1Ö
Jones még keményebben tartotta bele a lábát és Feghoulinak fordult alá. Majd nézd vissza. Azért tűnt Jones a szenvedőnek, mert ő kifordult. Piros semmiféleképp nem volt, ha ő is szenvedett volna, akkor sterintem nem is állítja ki.Veidt írta:Pirosat talán nem ért, de nem egy játékos lába tört már el így. Jones semmi szabálytalanat nem csinált.
- Veidt
Pirosat talán nem ért, de nem egy játékos lába tört már el így. Jones semmi szabálytalanat nem csinált.M1Ö írta:Még inkább Jones volt talán a szabálytalanabb, erre Feghouli piros...Jók ezek az angol bírók is...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

A gond inkább ott van, hogy most jött vissza eltiltâsból és már betolt egy ilyet.Realista24 írta:Egy szar becsúszás. Minden védőnek van ilyen tíz évente, kivéve Varane.
- M1Ö
Még inkább Jones volt talán a szabálytalanabb, erre Feghouli piros...
Jók ezek az angol bírók is...

nekem nem tetszik hogy martial nem építette be a csapatba. vagy akár rashford helyette.
- Veidt
MU: De Gea, Valencia, Jones, Rojo, Darmian, Herrera, Carrick, Pogba, Mkhitaryan, Lingard, Ibra
Lingard kivételével fasza ez a csapat, ez a Jones-Rojo páros meg nagyon jó teljesítményt hozott le a védelem közepén többször is. Azért Mou csak össze rakott 3 hónap alatt egy csapatot, amit előtte 3 évig nem sikerült. Pogba is jól tolja már meccsek óta.
Lingard kivételével fasza ez a csapat, ez a Jones-Rojo páros meg nagyon jó teljesítményt hozott le a védelem közepén többször is. Azért Mou csak össze rakott 3 hónap alatt egy csapatot, amit előtte 3 évig nem sikerült. Pogba is jól tolja már meccsek óta.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

kün és david silva beállása kicsit felpörgette a cityt.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Nem tudom,szerintem inkabb sarga ez.
Csunya volt,de nem hatulrol,nem veszelyes helyzetben,labdat is talalt,de teny h nagy beugro volt.
Ez az Emre Can mekkora egy lokötő...
Lassu,dadog a labda nala,800 erintobol jatszik,semmi kockazat,csak a legkozelebbi embert nezi.
Csunya volt,de nem hatulrol,nem veszelyes helyzetben,labdat is talalt,de teny h nagy beugro volt.
Ez az Emre Can mekkora egy lokötő...
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
http://i.imgur.com/T7EMQIz.png
hát ilyet ritkán szoktak elnézni szerintem. Ill nála elég sokszor szokott előfordulni hasonlóan remek ötlet. Ezért is fog 4meccset kihagyni. (3. piros lap a szezonban.)
6 meccs alatt ez a 3. piros lapja.
amit kihagy: West Ham (FA Cup), Everton (Idegenben), Spurs (Hazai), West Ham (Idegenben)
fogynak a középpályások a citynél.
hát ilyet ritkán szoktak elnézni szerintem. Ill nála elég sokszor szokott előfordulni hasonlóan remek ötlet. Ezért is fog 4meccset kihagyni. (3. piros lap a szezonban.)
6 meccs alatt ez a 3. piros lapja.
amit kihagy: West Ham (FA Cup), Everton (Idegenben), Spurs (Hazai), West Ham (Idegenben)
fogynak a középpályások a citynél.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Piros volt ez?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy szar becsúszás. Minden védőnek van ilyen tíz évente, kivéve Varane.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Liverpool in the Premier League since Jürgen Klopp took over:
Most goals scored (101)
Most chances created (664)
Most tackles won (811)
Most goals scored (101)
Most chances created (664)
Most tackles won (811)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema