Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Aztán lehet hullák lesznek, meg ólom lábúak és majd csak szenvedünk.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
http://madridom.hu/blog/2016/12/21/pint ... ek-tunnek/M1Ö írta:Mini előszezon?Donát írta:Kell is a mini-eloszezon!
Tavaly is volt, mar Zidane alatt, amikor volt 1-2 het szunet januarban talan.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mini előszezon?Donát írta:Kell is a mini-eloszezon!

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nezegettem a naptarat, es az a helyzet, hogy ha feltetelezzuk, hogy dontoig jutunk a kupaban, akkor az ev elso 10 heteben vegig heti ket tetmeccset jatszunk. Plusz 6 hetkozi fordulo a kupaban, 2 a BLben, es 2 a bajnoksagban (egy mindenkinek, egy az elmaradt Valencia elleni bajnoki).
Nagyon kemeny menet lesz, felek a serulesektol. Kell is a mini-eloszezon!
Nagyon kemeny menet lesz, felek a serulesektol. Kell is a mini-eloszezon!
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Mindhárom jó végre. Kell is, mert idén nagyon elszúrták. Ez a galléros, gombos, oldaltcsíkos fehér, meg a furcsa mintás fekete botrányos, egyedül a lila ér valamit szerintem, jobb híján.
A harmadik számú szerintem a legszebb, de mind jó. Egyszerűek, szépek, elegánsak. Nincs rajta hülye japán sárkány meg semmi marhaság mint múltkor. Annyi baj van csak, hogy a második meg a harmadik nem igazán üt el eléggé egymástól, így az egyik szinte felesleges.
Nekem legjobban eddig a narancssárga jött be, van is egy Ciprusról. (Meg korábbról fekete és kötelező fehér is persze). XXLben sajnos mindennek azonnal duplázódik, triplázódik az ára itthon. Az Aliexpresssről tűrhető áron érkezett.
A harmadik számú szerintem a legszebb, de mind jó. Egyszerűek, szépek, elegánsak. Nincs rajta hülye japán sárkány meg semmi marhaság mint múltkor. Annyi baj van csak, hogy a második meg a harmadik nem igazán üt el eléggé egymástól, így az egyik szinte felesleges.
Nekem legjobban eddig a narancssárga jött be, van is egy Ciprusról. (Meg korábbról fekete és kötelező fehér is persze). XXLben sajnos mindennek azonnal duplázódik, triplázódik az ára itthon. Az Aliexpresssről tűrhető áron érkezett.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Számozás kinézete miatt nem aggódok. A két legutóbbi bl győztes évben is inkább ronda volt mint szép, de ha ez kell a sikerhez.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az is jó volt, de nekem nagyon adta a 12/13-as szezon harmadik meze is, a zöld. Viszont remélem, hogy megvalósulnak ezek, mert rohadt jók. A számozáson azért meg agyaljanak kicsit___Samy___ írta:A 3. az nagyon zsivány. Ilyen jó nem tudom mikor volt legutoljára egy harmadik számú mezünk. Talán Mourinho első évében a lila.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekem egyébként a fekete is tetszik, de tényleg a 3. visz mindent.
Mikor lehet rendelni Kínából?
Mikor lehet rendelni Kínából?

- ___Samy___
A 3. az nagyon zsivány. Ilyen jó nem tudom mikor volt legutoljára egy harmadik számú mezünk. Talán Mourinho első évében a lila.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nekem mind a három tetszik.
Legjobban talán a 3.
Legjobban talán a 3.
Ez amúgy mennyire megbízható forrás? Sima twitter designernek tűnik. Mondjuk a színek valószínűleg így fognak alakulni, mert mindenhol ezt a 3-at látni. Az idegenbeli nem tetszik, a 3. számú néz ki a legjobban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
úgy látom jövőre folytatom az idén elkezdett hagyományom, hogy már nem hazai mezt veszek... a harmadik bitang, bár a másodikon valószínű jobban mutat majd a klub vb címer, de azaz elbaszott csík a vállánRealista24 írta:Mezek, 2017-18
https://pbs.twimg.com/media/C09IXldXEAABm3m.jpg

azt a 7-es számot komolyan gondolták?
amúgy mindhárom tetszik. végre nem csak a hazai jó. ideiek nagyon nem jöttek át. az a kinez tapasz a vállon...a lila sem tetszik.

amúgy mindhárom tetszik. végre nem csak a hazai jó. ideiek nagyon nem jöttek át. az a kinez tapasz a vállon...a lila sem tetszik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mezek, 2017-18
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Benzema 9-es értékelése egybe vetve azzal, hogy LV 9 és Modric is 9, valamint Kroos 8 és Kovacic pedig csak 7.5Realista24 írta:Marca évértékelő 2016-ra
Asensio 8.5/10
Vazquez 9/10
Morata 8.5/10
Mariano 7.5/10
Coentrao 4/10
Kiko 6/10
Yanez 6/10
Bale 9/10
Benzema 9/10
Cristiano 10/10
Pepe 7.5/10
Nacho 8/10
Danilo 5/10
James 6.5/10
Isco 7.5/10
Kovacic 7.5/10
Zidane 10/10
Keylor 8/10
Carvajal 8/10
Varane 8/10
Ramos 9/10
Marcelo 8/10
Casemiro 7.5/10
Modric 9/10
Kroos 8/10

Vagy ez nem az asztalra letett teljesítményt hanem a játékosokban rejlő tehetséget tükrözi? Akkor lehetne ezen a listán gondolkozni. Amúgy érdekes.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Marca évértékelő 2016-ra
Asensio 8.5/10
Vazquez 9/10
Morata 8.5/10
Mariano 7.5/10
Coentrao 4/10
Kiko 6/10
Yanez 6/10
Bale 9/10
Benzema 9/10
Cristiano 10/10
Pepe 7.5/10
Nacho 8/10
Danilo 5/10
James 6.5/10
Isco 7.5/10
Kovacic 7.5/10
Zidane 10/10
Keylor 8/10
Carvajal 8/10
Varane 8/10
Ramos 9/10
Marcelo 8/10
Casemiro 7.5/10
Modric 9/10
Kroos 8/10
Asensio 8.5/10
Vazquez 9/10
Morata 8.5/10
Mariano 7.5/10
Coentrao 4/10
Kiko 6/10
Yanez 6/10
Bale 9/10
Benzema 9/10
Cristiano 10/10
Pepe 7.5/10
Nacho 8/10
Danilo 5/10
James 6.5/10
Isco 7.5/10
Kovacic 7.5/10
Zidane 10/10
Keylor 8/10
Carvajal 8/10
Varane 8/10
Ramos 9/10
Marcelo 8/10
Casemiro 7.5/10
Modric 9/10
Kroos 8/10
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én azt a négyest Hameszre írtam a jobboson, ott akár hasznunkra is lehet még, persze egy Carvajal nagyon kell akkor mellé. Buzulás meg Danilo nuku.
Morata, Mariano, Asensio/James hozható ha baj van, Casemiro meg ha ütközőember kell.
352-t én is megnézném, de szerintem az megmarad egy taktikai fegyvernek, bár ott se tetszik, hogy Casemiro visszalép, és Varane kezd el lébecolni elöl.
Értem én hogy ZZ bírja a brazilt, meg biztos ő is érezte anno, hogy szabadabban alkothat ha van mögötte egy ilyen, de egyrészt ott azért focizni jobban tudok voltak mögötte, másrészt a játék sem erre tart.
Morata, Mariano, Asensio/James hozható ha baj van, Casemiro meg ha ütközőember kell.
352-t én is megnézném, de szerintem az megmarad egy taktikai fegyvernek, bár ott se tetszik, hogy Casemiro visszalép, és Varane kezd el lébecolni elöl.
Értem én hogy ZZ bírja a brazilt, meg biztos ő is érezte anno, hogy szabadabban alkothat ha van mögötte egy ilyen, de egyrészt ott azért focizni jobban tudok voltak mögötte, másrészt a játék sem erre tart.
Nem illik.
A 442-vel szerintem csak az lenne a gáz, hogy Casemiro meg James lenne csere, akik lendületet nem vinnének a játékba csere esetén. 352-nél meg kb. Casemirot ki kellene rakni és Isco mehetne szabadon vagy akár James.
K
K