rashidm írta:Akinek a szeme helyén dollár jel van, annak igazán is fog számítani.
De azok senkinek nem fognak hiányozni. Én nem tudom elképzelni, hogy CR, Messi, Hazard, Benzema, Suarez, Neymar stb. stb. szintű játékosok oda igazolnának. Majd ha mennek a karrierjük vége felé, de akkor meg már tök mindegy.
Kerlon írta:Kínába ne lenne pénz?
Nem az, hogy ne lenne pénz. Csak majd felnyílik a szemük (semmi rasszizmus

) hogy ennek nincs semmi értelme. És legyen bármennyi pénzük, lesz annyi eszük, hogy ne dobálják a semmire. Mert azért komoly euró száz milliókról beszélünk, pedig még éppen csak az "alja" meg pár játékos igazolt oda. Ha ezen a vonalon mennek tovább, akkor én legalábbis, abszolút nem fogok izgulni, hogy a top játékosok, klubok kulcsemberei is őket fogják választani és bármennyire is ártanának az európai focinak.
Realista24 írta:Az igazi gond akkor lesz, amikor a spanyol szövetség pl. bele fog menni abba, hogy eladnak egy-egy meccset, pl szuperkupa Kínának.
Az sem lenne akkora gond. Persze, plusz terhelés. De igaz lenne minden rivális klubra is. Az európai top klubok meg röhögnének, hogy nézzétek a sok hülye ázsiai meg arab fizeti a sok millió eurót, hogy egy meccset náluk játszunk le.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero