Hogyne lenne gond. Az értékeket meg kell védeni.Az sem lenne akkora gond. Persze, plusz terhelés. De igaz lenne minden rivális klubra is. Az európai top klubok meg röhögnének, hogy nézzétek a sok hülye ázsiai meg arab fizeti a sok millió eurót, hogy egy meccset náluk játszunk le.

Egyéb bajnokságok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb bajnokságok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De azok senkinek nem fognak hiányozni. Én nem tudom elképzelni, hogy CR, Messi, Hazard, Benzema, Suarez, Neymar stb. stb. szintű játékosok oda igazolnának. Majd ha mennek a karrierjük vége felé, de akkor meg már tök mindegy.rashidm írta:Akinek a szeme helyén dollár jel van, annak igazán is fog számítani.
Nem az, hogy ne lenne pénz. Csak majd felnyílik a szemük (semmi rasszizmusKerlon írta:Kínába ne lenne pénz?

Az sem lenne akkora gond. Persze, plusz terhelés. De igaz lenne minden rivális klubra is. Az európai top klubok meg röhögnének, hogy nézzétek a sok hülye ázsiai meg arab fizeti a sok millió eurót, hogy egy meccset náluk játszunk le.Realista24 írta:Az igazi gond akkor lesz, amikor a spanyol szövetség pl. bele fog menni abba, hogy eladnak egy-egy meccset, pl szuperkupa Kínának.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudtam (mert annyi olasz focit nézek, mint Szulejmánt) , csak azt, hogy a spanyolt is meg akarták szerezni, de egyelőre nem sikerült.
Utóbbiról hallottam, hogy bekebeleznék az egész bajnokságot gyakorlatilag.
Utóbbiról hallottam, hogy bekebeleznék az egész bajnokságot gyakorlatilag.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
olasz szuperkupa évek óta külföldön van. párszor pl kínában volt.
sőt elvileg az olaszok már azon gondolkoznak hogy egy teljes fordulót külföldön toljanak le. természetesen nem a balkánra tervezik.
Of the 29 finals played to date, the venues have been as follows:
19 times at the home of the Serie A Champion
4 times in China (3 times in Beijing National Stadium and 1 time in Shanghai Stadium)
twice in the United States
twice in Doha, Qatar
once in Tripoli, Libya
once on neutral ground at the Stadio Olimpico in Rome
sőt elvileg az olaszok már azon gondolkoznak hogy egy teljes fordulót külföldön toljanak le. természetesen nem a balkánra tervezik.
Of the 29 finals played to date, the venues have been as follows:
19 times at the home of the Serie A Champion
4 times in China (3 times in Beijing National Stadium and 1 time in Shanghai Stadium)
twice in the United States
twice in Doha, Qatar
once in Tripoli, Libya
once on neutral ground at the Stadio Olimpico in Rome
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2017. január 2., hétfő 13:41-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az igazi gond akkor lesz, amikor a spanyol szövetség pl. bele fog menni abba, hogy eladnak egy-egy meccset, pl szuperkupa Kínának. Nem tudom mekkora beleszólása van a csapatoknak, de rossz volt realizálni, hogy az olasz szk Dohában vagy hol volt megtartva.
Hacsak nem volt valami különlegesebb apropója a dolognak, amit nem tudok.
Hacsak nem volt valami különlegesebb apropója a dolognak, amit nem tudok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kínába ne lenne pénz? Ilyen hülyeségben szerintem ne bízzatok. És ezzel nem az a baj, hogy a másodvonalat viszik el, hanem majd a türelmetlen, de tehetséges emberek is ott fognak kikötni ahelyett, hogy komolyabb karrierbe kezdjenek. És nem, hogy a másodvonal hullik majd ki, hanem leesik az európai foci nívója, ami így is megkopott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Akinek a szeme helyén dollár jel van, annak igazán is fog számítani. Ezek a játékosok pont azért mentek oda. De egyébként igazat adok, egyszer megunják és nem lesz pénz.M1Ö írta:Én is Donáttal értek egyet. Értem én, hogy végtelen pénz, meg minden. De még európai top csapatoknál sem jtt be úgy Isten igazából ez a sztori a Chelsean. Talán még a Citynél. Akkor most egy kínai nevenincs csapat hirtelen nem lesz csábító egy európai top csapat top játékosának. Az meg nem megy majd a végtelenségig, hogy elmegy oda pár kedvetlen játékos, aki csere a csapatában lötyögni 60+ milliókért meg évi 20 milliós fizetésért. Senkinek nem fog hiányozni az Oscar, Lavezzi féle vonal. Találnak más játékost a padra helyettük. A Chelsea pl szerintem röhög a markában, hogy egy olyan játékosért kapnak ennyit, aki egy meccsnyi játékpercet sem hozott össze a szezonban. Lényeg a lényeg, hogy hiába viszik a "selejtet" semmi feljődés nem lesz, nem lesz értelme az egésznek és akkor az a feneketlen kút is el lesz zárva az elnöktől.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én is Donáttal értek egyet. Értem én, hogy végtelen pénz, meg minden. De még európai top csapatoknál sem jtt be úgy Isten igazából ez a sztori a Chelsean. Talán még a Citynél. Akkor most egy kínai nevenincs csapat hirtelen nem lesz csábító egy európai top csapat top játékosának. Az meg nem megy majd a végtelenségig, hogy elmegy oda pár kedvetlen játékos, aki csere a csapatában lötyögni 60+ milliókért meg évi 20 milliós fizetésért. Senkinek nem fog hiányozni az Oscar, Lavezzi féle vonal. Találnak más játékost a padra helyettük. A Chelsea pl szerintem röhög a markában, hogy egy olyan játékosért kapnak ennyit, aki egy meccsnyi játékpercet sem hozott össze a szezonban. Lényeg a lényeg, hogy hiába viszik a "selejtet" semmi feljődés nem lesz, nem lesz értelme az egésznek és akkor az a feneketlen kút is el lesz zárva az elnöktől.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Tudom, de Kinaban ezt nem lehet nyeresegesen csinalni, barmilyen hosszutavon ia gondolkodnak. Epp ezert gondolom, h elobb utobb megunjak, mert rajonnek, h penzsziras, plusz a kivant presztizs helyett is inkabb ellenerzest hoz csak.
sajnos itt az elnök áll mögöttük így gyakorlatilag végtelen pénz kódot írtak be. és ahogy olvastam a terveit mondhatjuk hogy ez még csak a kezdet.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Szerintem ebben a kinai igazolasilazban az a leglenyegesebb kerdes, hogy ez csak fellangolas (mint anno a Malaga, es a Monaco intenzivebb jelenlete a piacon), vagy hosszutavon marad tendencia. En utobbit nehezen tudom elkepzelni, igy viszont nem is kell neki tul nagy jelentoseget tulajdonitani.
lehet hogy epp ez segiti elo hogy europaban a sajat nevelesu jatekosok tobb lehetoseget fognak kapni. nekik talan szamit valamit a klubhuseg meg fiatalon. nem lesznek elottuk toltelekjatekosok kulfoldrol es igy ok lesznek a b terv. persze ez nagyon tulgondolt dolog mert annyi embert ugysem tudnak atugazolni hogy europaban ne lehessen potolni rgy masik toltelekjatekossal.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igen, valamilyen szinten meg is értem őket, de ha az európai foci jövőjét nézem, akkor nagyon nem jo, hogy a kínai piac ennyire pénzes.
Lenyegeben veszélyben lehet a cserejátékos állomány, mert ha valami nem tetszik nekik, egyből mehetnek is kinaba. És azért valljuk be, 11 emberrel nem lehet kupakat nyerni. Masodvonalas játékosok meg kellenek, meg ha papiron őket könnyebb is pótolni.
Lenyegeben veszélyben lehet a cserejátékos állomány, mert ha valami nem tetszik nekik, egyből mehetnek is kinaba. És azért valljuk be, 11 emberrel nem lehet kupakat nyerni. Masodvonalas játékosok meg kellenek, meg ha papiron őket könnyebb is pótolni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valamilyen szinten az, meg az is aki aláír, aztán ha belegondolok a helyzetükbe, én is aláírnék.
Szóval szánalmas vagyok.
Mármint, ha középszerű, úgysem viszem semmire játékos lennék, vagy a nyugdíjasotthonból jöttem volna ki.
Szóval szánalmas vagyok.

Mármint, ha középszerű, úgysem viszem semmire játékos lennék, vagy a nyugdíjasotthonból jöttem volna ki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Irónia, nyilván nem tartják szem előtt. 
Csak szanalmasnak tartom még mindig az egészet.

Csak szanalmasnak tartom még mindig az egészet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most ne haragudj, de szerinted gazdasági szempontokat szem előtt tartanak, amikor középszereknek meg kivénhedt játékosoknak adnak magasabb fizetést, mint Messinek meg Cének?Remy írta:Witsel mezből is biztos sok fog fogyni, majd biztos miatta kimennek a meccsekre. Megérte.
Gondolkodj már kicsit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
miert egy pelle miatt kimennek?
- Remy
- Kapcsolat:
Witsel mezből is biztos sok fog fogyni, majd biztos miatta kimennek a meccsekre. Megérte.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahh, erről lemaradtam.BBeno írta:ronci topicban irtam par napja mikor kinarol volt szopersze hogy beleszól a piacba a jövőben. tavaly már ott jártak hogy alex teixeira inkább a kínaiakat válaszotta a pool helyett. csak a játékosokon múlik meddig jut el kína. a pénz nem akadály. versenyezni velük lehetetlen pénzben. csak a presztízs maradt. állítólag egy kínai csapat 18 milliót adna évente witselnek míg a juve 4,5-et. ezzel nem lehet versenyezni. ha igaz az ajánlat akkor witsel simán odamegy mert ugye a zenitbe sem véletlenül került...
18 millió keci

Ideje felépítenem egy youtube csatornát meg kamu wikipédiát, valaki csak elvisz csíkszeméktől
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ronci topicban irtam par napja mikor kinarol volt szopersze hogy beleszól a piacba a jövőben. tavaly már ott jártak hogy alex teixeira inkább a kínaiakat válaszotta a pool helyett. csak a játékosokon múlik meddig jut el kína. a pénz nem akadály. versenyezni velük lehetetlen pénzben. csak a presztízs maradt. állítólag egy kínai csapat 18 milliót adna évente witselnek míg a juve 4,5-et. ezzel nem lehet versenyezni. ha igaz az ajánlat akkor witsel simán odamegy mert ugye a zenitbe sem véletlenül került...