Lehet, h Messi nem volt 100%-os, de láttuk már őt ennyire eltűnni és ennyire kivonva a játékból, mikor makk egészséges volt.
Tény viszont az is, hogyha azt nyújtja, amit tud, sebesség, megindulás, kiugratások, lyukra futás stb... akkor, lehet, hogy nem 0 rúgott gól lenne a Barca mellett. Ennek ellenére, úgy gondolom, ha mondjuk 3 db, 100%, egészséges Messi játszott volna a Bayern ellen, akkor sem tudtak volna győzni. A világon senki nem tudta volna megverni a németeket aznap este.
Hogy Tito marad, az szerintem sem lesz jó nektek. Nekem így kívülről, egy tökre nyugodt, súlytalan, "néma" fiú benyomását kelti, egy visszahúzódó emberét. Ami lehet, hogy a sorozatos, betegségei hatása( meg lehet érteni), vagy nem tudom miért ilyen ő

Nektek valami tökösebb, odamondósabb fazont tudok elképzelni, aki "helyre" tudna rakni, akárkit, ha nem jól végzi a feladatát, lehet az akár Messi is. Node nem egy Mou féle pimasz, médiakirályt. Nem bohócot és edzőcelebet. Hanem ilyen Klopp féle, mérges tekintetű, fegyelmet tartó, egyenes embert, akinek van töke is. Mondjuk nekünk is ilyen kéne :-)