estére egy kis pletyi.Mundo Deportivo: Real Madrid have already agreed to sign a deal with Paulo Dybala in the upcoming summer transfer window.

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Tavaly nem volt kupa.Donát írta: Marmint szunet? Most karacsony utan van hosszabb ido, tavaly olyankor meg Rafa volt.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Marmint szunet? Most karacsony utan van hosszabb ido, tavaly olyankor meg Rafa volt.Realista24 írta:De most nincs.Donát írta: Tavaly is volt, mar Zidane alatt, amikor volt 1-2 het szunet januarban talan.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kár, hogy nem lehet megoldani az edzéseket. Mondjuk ha csak egy óra az út, akkor gondolom nem esik ki egy sem.Realista24 írta:Mivel nem valószínű, hogy megoldott az edzés a Betis vagy a Sevilla otthonában, utóbbiak ráadásul eléggé antimadridisták, így szinte biztos, hogy hazautaznak.
Csütörtökön visszarepülnek éjjel. Péntek, szombat edzés, vasárnap délelőtt meg újra elrepülnek. Mintha egy bl-bajnoki lenne, csak itt egy óra az út nagyjából.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mivel nem valószínű, hogy megoldott az edzés a Betis vagy a Sevilla otthonában, utóbbiak ráadásul eléggé antimadridisták, így szinte biztos, hogy hazautaznak.M1Ö írta:Ja tényleg, az ünnepi kavalkádban ez kiment a fejemből.Donát írta:http://madridom.hu/blog/2016/12/21/pint ... ek-tunnek/
Tavaly is volt, mar Zidane alatt, amikor volt 1-2 het szunet januarban talan.Pont most olvastam, hogy ma a labdatartás, járatás nagy intenzitással volt soron.
Azt nem tudja valaki, hogy majd a két Sevilla elleni idegenbeli meccs közt fog utazni a csapat, vagy maradnak valami hotelben? Mert ha már így jött ki a lépés, akkor jó lenne megspórolni egy utazást, főleg, hogy 3 nap lesz a 2 meccs közt.
Csütörtökön visszarepülnek éjjel. Péntek, szombat edzés, vasárnap délelőtt meg újra elrepülnek. Mintha egy bl-bajnoki lenne, csak itt egy óra az út nagyjából.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Ja tényleg, az ünnepi kavalkádban ez kiment a fejemből.Donát írta:http://madridom.hu/blog/2016/12/21/pint ... ek-tunnek/
Tavaly is volt, mar Zidane alatt, amikor volt 1-2 het szunet januarban talan.

Azt nem tudja valaki, hogy majd a két Sevilla elleni idegenbeli meccs közt fog utazni a csapat, vagy maradnak valami hotelben? Mert ha már így jött ki a lépés, akkor jó lenne megspórolni egy utazást, főleg, hogy 3 nap lesz a 2 meccs közt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De most nincs.Donát írta: Tavaly is volt, mar Zidane alatt, amikor volt 1-2 het szunet januarban talan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Aztán lehet hullák lesznek, meg ólom lábúak és majd csak szenvedünk.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
http://madridom.hu/blog/2016/12/21/pint ... ek-tunnek/M1Ö írta:Mini előszezon?Donát írta:Kell is a mini-eloszezon!
Tavaly is volt, mar Zidane alatt, amikor volt 1-2 het szunet januarban talan.
- M1Ö
Mini előszezon?Donát írta:Kell is a mini-eloszezon!

-
Nezegettem a naptarat, es az a helyzet, hogy ha feltetelezzuk, hogy dontoig jutunk a kupaban, akkor az ev elso 10 heteben vegig heti ket tetmeccset jatszunk. Plusz 6 hetkozi fordulo a kupaban, 2 a BLben, es 2 a bajnoksagban (egy mindenkinek, egy az elmaradt Valencia elleni bajnoki).
Nagyon kemeny menet lesz, felek a serulesektol. Kell is a mini-eloszezon!
Nagyon kemeny menet lesz, felek a serulesektol. Kell is a mini-eloszezon!
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Mindhárom jó végre. Kell is, mert idén nagyon elszúrták. Ez a galléros, gombos, oldaltcsíkos fehér, meg a furcsa mintás fekete botrányos, egyedül a lila ér valamit szerintem, jobb híján.
A harmadik számú szerintem a legszebb, de mind jó. Egyszerűek, szépek, elegánsak. Nincs rajta hülye japán sárkány meg semmi marhaság mint múltkor. Annyi baj van csak, hogy a második meg a harmadik nem igazán üt el eléggé egymástól, így az egyik szinte felesleges.
Nekem legjobban eddig a narancssárga jött be, van is egy Ciprusról. (Meg korábbról fekete és kötelező fehér is persze). XXLben sajnos mindennek azonnal duplázódik, triplázódik az ára itthon. Az Aliexpresssről tűrhető áron érkezett.
A harmadik számú szerintem a legszebb, de mind jó. Egyszerűek, szépek, elegánsak. Nincs rajta hülye japán sárkány meg semmi marhaság mint múltkor. Annyi baj van csak, hogy a második meg a harmadik nem igazán üt el eléggé egymástól, így az egyik szinte felesleges.
Nekem legjobban eddig a narancssárga jött be, van is egy Ciprusról. (Meg korábbról fekete és kötelező fehér is persze). XXLben sajnos mindennek azonnal duplázódik, triplázódik az ára itthon. Az Aliexpresssről tűrhető áron érkezett.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Számozás kinézete miatt nem aggódok. A két legutóbbi bl győztes évben is inkább ronda volt mint szép, de ha ez kell a sikerhez.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az is jó volt, de nekem nagyon adta a 12/13-as szezon harmadik meze is, a zöld. Viszont remélem, hogy megvalósulnak ezek, mert rohadt jók. A számozáson azért meg agyaljanak kicsit___Samy___ írta:A 3. az nagyon zsivány. Ilyen jó nem tudom mikor volt legutoljára egy harmadik számú mezünk. Talán Mourinho első évében a lila.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekem egyébként a fekete is tetszik, de tényleg a 3. visz mindent.
Mikor lehet rendelni Kínából?
Mikor lehet rendelni Kínából?

- ___Samy___
A 3. az nagyon zsivány. Ilyen jó nem tudom mikor volt legutoljára egy harmadik számú mezünk. Talán Mourinho első évében a lila.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nekem mind a három tetszik.
Legjobban talán a 3.
Legjobban talán a 3.
Ez amúgy mennyire megbízható forrás? Sima twitter designernek tűnik. Mondjuk a színek valószínűleg így fognak alakulni, mert mindenhol ezt a 3-at látni. Az idegenbeli nem tetszik, a 3. számú néz ki a legjobban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
úgy látom jövőre folytatom az idén elkezdett hagyományom, hogy már nem hazai mezt veszek... a harmadik bitang, bár a másodikon valószínű jobban mutat majd a klub vb címer, de azaz elbaszott csík a vállánRealista24 írta:Mezek, 2017-18
https://pbs.twimg.com/media/C09IXldXEAABm3m.jpg